voiajori

Probabil că o poveste similară o știți deja, deci nu văd rostul altor detalieri. Ideea stă în felul următor: vreau să îmi fac treaba mea de bun creștin și să ajut la înapoierea acestei femele, evident, dacă adevăratul stăpân se va găsi.

Nu sunt genul de columbofil care să umble după porumbei pripășiți (nu că ar fi porumbei „de aruncat”), așa că am zis că ar fi ok din partea mea, ca, mai întâi, să fac câteva poze acestui porumbel și să-i dau șansa de a-și regăsi mai repede stăpânul. Oricum, pe căldurile astea, eliberarea porumbelului ar fi un eșec total, mai ales dacă are și o distanță mare de străbătut până acasă…

P.S.: S-ar putea să fi scăpat din compartimentul de matcă al vreunui crescător, cel puțin după vârstă și după găinațul uscat de pe vârful unghiilor. Iată și câteva poze cu frumoasa femelă!

no images were found

Adaugat pe 24 Aug 2012 de |  | 5,803 views

9 pareri la articolul “Un nou pripășit, RO 2007 082306. O recunoaște cineva?”


  1. radu2007 says:

    Daca recunoaste cineva seria aceasta, poate ma ajutati si pe mine, sau mai bine zis pe cel care asteapta acasa porumbelul 825462-07. L-am anuntat pe toata site-urile cu porumbei pripasiti, dar n-am primit niciun semn ca l-ar recunoaste cineva. Porumbelul se afla la mine cu aripa in crestere, fiindu-i smulse toate penele de zbor din ambele aripi(asa l-am luat de la un “columbofil” la inceputul lunii august). Intr-o saptamana va zbura, dar daca cineva stie de el si vrea sa-l trimit altfel sa ma anunte la tel 0743551013(va dati seama ce pene are in aripi daca au crescut 20 odata ). Daca nu primesc niciun raspuns pana pleaca m-as bucura daca m-ar suna proprietarul sa-mi spuna ca a ajuns acasa.

  2. liviu says:

    da 082306-07este femela mea …rupe-i capul…se trage dintr-un mascul comun din turla bisericii si o femela de van loon…o sora buna cu ea e vicecampioana nationala la biatlon si campioana la aruncarea cu privirea

  3. Fratii andrei says:

    FRUMOS GEST DIN PARTEA TA DACA AR FI TOTI COLUMBOFILII CA SI TINE CE BINE AR FI

  4. marosan says:

    pt administrator!mesaje ca ale lui “liviu” ar trebui blocate!…oricum cred ca are probleme grave cu capul!…ar fi un gest nobil sa il rupa cineva!

    • liviu says:

      salut porumbita este din orasul Slobozia, jud.Ialomita sunt seriile noastre din 2007 intra pe centralizari concursuri 2008 si o sa vezi serii asemanatoare.deci daca se poate trimte-o la slobozia si de aici o sa vedem a cui o fi. un gest normal pe care ar trebui sa-l faca toti columbofilii.0730100376

  5. liviu says:

    nu sunt acela-si cu primu liviu care a comentat aiurea

  6. foarte faina femela poate este a mea si io am avut una la fel cu o clasare la fond-maraton

    Pașca Bogdan, admin: Copilaș, nu veni cu prafuri că nu merge… Poate este a ta?!? Nu vezi seria?

  7. DRAGOS says:

    FEMELA E A DOMNULUI NICU BIZDRIGHEANU .
    EU AM VB CU DANSU SI a zis sa il suni si iti va da pedrigreul
    NICU BIZDRIGHEANU 0722590557

    Pașca Bogdan, admin: Mulțumesc pentru lămurire! Stați liniștit, nu aștept pedigree-ul, m-aș bucura să o pot înapoia dlui Bizdrigheanu. O să îl sun mâine!

  8. donea florin says:

    FOARTE FRUMOS DIN PARTEA DV ASATREBUIE SA FIM TOTI ATUNCI AR FI OK

Spune-ti parerea

*