RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR
   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?! Politica de confidentialitate

Columbofil.net se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu vizitatorii site-ului, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a noutatilor acestuia.

 Columbofil.net va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Columbofil.net, privind evolutia si starea comenzilor de produse din magazinul website-ului, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Columbofil.net poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-uri si poate trimite informari, felicitari sau alte mesaje speciale.

Columbofil.net nu promoveaza SPAM-urile. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Columbofil.net poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul Columbofil.net, se pot dezabona prin email cerand stergerea din baza noastra de date.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa de email: contact@columbofil.net si la numarul de telefon: +40742545735 (Vlad Fildan) 
  Parteneri


 
    steven.ro created by Stevenson ltd