RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR








   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!






Finalizat pe
20.09.2021
la ora 21:00:00
Licitatie cu 5 porumbei oferiti de Racolta Sorin - Calafindesti, Suceava

Racolta Sorin este, fara dubiu, unul dintre cei mai buni columbofili ai judetului Suceava cand vine vorba de categoria maraton. Cu toate ca in cea mai mare parte a ultimilor ani a fost plecat la munca in Italia facand columbofilie prin telefon, rezultatele acestuia sunt extrem de bune. A investit in ultimi 3 ani masiv in porumbei de super clasa pentru categoria maraton iar acest lucru a dus la rezultate din ce in ce mai bune. In crescatoria acestuia se regasesc porumbei de la: Bernd van der Horst, Gerard van Tuyl, A.P. Overwater, Jan Polder, Team Vollebregt, Cobzaru Daniel etc., porumbei in mare parte achizitionati de pe site-ul nostru, www.columbofil.net. Nu s-a inselat deloc in deciziile luate iar produsii achizitiilor dand deja rezultate notabile. Mai jos va prezentam cele mai bune rezultate obtinute de porumbeii d-lui Racolta Sorin:

1 Madona 10,341 p 1040 km 2019
1 Crescator Chelme 737 crescatori 2019
1 Crescator Birzai Nat. 1345 crescatori 2021
1 Jud. Palmares 3 ani Birzai 2021
2 Jud. As Maraton Maturi 2021
2 Prov. Super As Crescator 2021
2 Jud. AS maraton maturi 29,35 p 2020
2 Jud. Maraton Crescator 2020
2 Jud. Maraton Extrem Tineret 2018
3 Jud. Maraton Palmares Crescator 2021
5 Chelme 903 km 16,. 168 p 2019
5 Provincial AS Maraton 2020
5 Jud. Maraton Grand Prix Tineret 2021
6 Madona 1044 km 5.761 p 2018
7 Prov. Maraton Crescator 2020
10 Nat. Maraton Extrem 2018
14 Nat. As Maraton 2020
15 Nat. Maraton Crescator 2020

 

In aceasta licitatie, domnul Racolta ofera un grup de 5 pui special selectati pentru aceasta licitatie din cei mai reprezentativi porumbei ai crescatoriei acestuia.

Nota: Am incercat o apreciere cat mai corecta a sexului puilor dar nu pot garanta 100% acest lucru.

Atentie! Puii sunt in crescatoria Racolta Sorin. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil in următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga oraÈ™ele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator È™i beneficiar ( de ex.: intrare in oraÈ™, ieÈ™ire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

Aceasta licitatie contine 5 porumbei
Ultima oferta: 20.09.2021 20:20:53
Ultima actualizare: 27.09.2021 15:41:01
1 DE 203

Frate de mama cu RO 20-850003 M
9 Jud. AS Maraton Tineret
10 Jud. Maraton Tineret `21
Frate de mama cu RO 19-534112
Palmares AS Maraton
26 Jud. Palmares Birzai

Nepoata BLAUVE STER
2 Nat. AS Maraton Palm. `16-`17

Nepoata TOETJE
1 Nat. Narbonne Femele
7 Nat. Narbonne 6.650 p.

50% G. van Tuyl

25% Chris v.d. Velden

25% W.L. van Nederpelt


castigator: Ionut86
M RO 1059203 - 2021
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:00:00
950 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 203 / RO 1059203-2021
Detalii porumbel DE 203 / RO 1059203-2021
2 DE 210

Frate de tata cu RO 20-949849
5e Derby 510 km OLR Horodnic 2020

Nepot T ZACHT BONT :
2 Nat. Marseille
2 Int. Marseille Hens
7 Int. Marseiile `19
1 Nat. Marseille `19
1 ACE Pigeon Marathon Nic `19

Nepot LITTLE BLUE :
12 Nat. Narbonne - `18

Nepot PANDORA :
14 ST. VICENT 2710 p.
111 AGEN ZLU 4476 p.

 


castigator: Pietru
M RO 1059210 - 2021
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:00:00
450 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 210 / RO 1059210-2021
Detalii porumbel DE 210 / RO 1059210-2021
3 DE 226

Nepoata LEONIDAS - Familia Bodor
LEONIDAS - Triplu Campion National 2019
1 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani
1 Nat. Maraton Grand prix `19
1 Nat. Birzai Palm.
2 Nat. Maraton Palm.
6 Cupa Europei BRNO `20

Nepoata RO 18-1062317 M
1 Nat. Maraton Grand Prix `19
8 Madona 9463 p.
13 Birzai 9122 p.


castigator: De75
F RO 1059226 - 2021
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:00:00
900 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 226 / RO 1059226-2021
Detalii porumbel DE 226 / RO 1059226-2021
4 DE 222

100% Gerard van Tuyl
Consangvina RODICO - SUPER REPRODUCATOR SI ZBURATOR
1 International Barcelona

Nepoata BLAUVE STER
2 Nat. AS Maraton Palm. `16-`17

Nepoata TOETJE
1 Nat. Narbonne Femele
7 Nat. Narbonne 6.650 p.


castigator: Ionut86
F RO 1059223 - 2021
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:00:00
1500 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 222 / RO 1059223-2021
Detalii porumbel DE 222 / RO 1059223-2021
5 DE 206

Nepoata LEONIDAS - Familia Bodor
LEONIDAS - Triplu Campion National 2019
1 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani
1 Nat. Maraton Grand prix `19
1 Nat. Birzai Palm.
2 Nat. Maraton Palm.
6 Cupa Europei BRNO `20

Nepoata SUPERBOB
3 Nat. AS Maraton NL `18
24 Nat. Perpignan
31 Nat. ST. Vicent
100 Nat. Pau


castigator: Mihai
F RO 1059206 - 2021
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:00:00
600 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 206 / RO 1059206-2021
Detalii porumbel DE 206 / RO 1059206-2021

 
    steven.ro created by Stevenson ltd