RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR








   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!






Finalizat pe
25.11.2022
la ora 21:40:34
Licitatie cu 8 pui oferiti de Racolta Sorin - Calafindesti, Suceava

Racolta Sorin este, fara dubiu, unul dintre cei mai buni columbofili ai judetului Suceava cand vine vorba de categoria maraton. Cu toate ca in cea mai mare parte a ultimilor ani a fost plecat la munca in Italia facand columbofilie prin telefon, rezultatele acestuia sunt extrem de bune. A investit in ultimi 3 ani masiv in porumbei de super clasa pentru categoria maraton iar acest lucru a dus la rezultate din ce in ce mai bune. In crescatoria acestuia se regasesc porumbei de la: Bernd van der Horst, Gerard van Tuyl, A.P. Overwater, Jan Polder, Team Vollebregt, Cobzaru Daniel etc., porumbei in mare parte achizitionati de pe site-ul nostru, www.columbofil.net. Nu s-a inselat deloc in deciziile luate iar produsii achizitiilor dand deja rezultate notabile. Mai jos va prezentam cele mai bune rezultate obtinute de porumbeii d-lui Racolta Sorin:

1 Madona 10,341 p 1040 km 2019
1 Crescator Chelme 737 crescatori 2019
1 Crescator Birzai Nat. 1345 crescatori 2021
1 Jud. Palmares 3 ani Birzai 2021
2 Jud. As Maraton Maturi 2021
2 Prov. Super As Crescator 2021
2 Jud. AS maraton maturi 29,35 p 2020
2 Jud. Maraton Crescator 2020
2 Jud. Maraton Extrem Tineret 2018
3 Jud. Maraton Palmares Crescator 2021
5 Chelme 903 km 16,. 168 p 2019
5 Provincial AS Maraton 2020
5 Jud. Maraton Grand Prix Tineret 2021
6 Madona 1044 km 5.761 p 2018
7 Prov. Maraton Crescator 2020
10 Nat. Maraton Extrem 2018
14 Nat. As Maraton 2020
15 Nat. Maraton Crescator 2020

In aceasta licitatie, domnul Racolta ofera un grup de 8 pui special selectati pentru aceasta licitatie din cei mai reprezentativi porumbei ai crescatoriei acestuia.

Nota: Am incercat o apreciere cat mai corecta a sexului puilor dar nu pot garanta 100% acest lucru.

ATENTIE ! De buna desfasurare a acestei licitatii se ocupa Pripu Irinel (+40720424586), administrator Columbofil.Net.
Castigatorii acestei licitatii vor fi contactati telefonic fie de vanzator fie de Pripu Irinel.
In cazul in care nu sunteti contactat telefonic nici de vanzator nici de Pripu Irinel in maxim 2 zile lucratoare de la finalizarea licitatiei va rugam sa il contactati pe Pripu Irinel la nr. de telefon/WhatsApp (+40720.424.586) pentru a primi toate informatiile cum puteti plati si intra in posesia porumbelului / porumbeilor castigati in licitatie.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Racolta Sorin

Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 75 ron / porumbel: este transport pe rutele principale ce leaga oraÈ™ele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator È™i beneficiar ( de ex.: intrare in oraÈ™, ieÈ™ire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientuluici doar pe rutele transportatorului. Timpul de livrare poate dura in medie 2-3 saptamani de la finalizarea licitatiei.

- O alta optiune poate fi stabilită de comun acord între vanzator si cumparator.



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 8 porumbei
Ultima oferta: 25.11.2022 21:25:34
Ultima actualizare: 08.12.2022 21:02:57
1 DE 975

Fiu RO 18-1019466 F
2. Jud. AS Maraton M.
5. Prov. Moldova AS Maraton Maturi
14. Nat. AS Maraton M. `20

Nepot RO 19-410479 M 
1 NAT.AS MARATON MATURI
1 NAT.MADONA MATURI 2021-2022
1 PROV. AS MARATON MATURI 2021
1 PROV. MADONA MATURI 2021-2022
2 NAT. MARATON EXTREM M.2021
2 NAT.EXTREM M.2021-2022
2 PROV.MARATON M.2021
2 PROV.MARATON EXTREM M.2021
2 PROV.MARATON GP M.2021
2 PROV.EXTREM M.2021-2022
4 NAT.MARATON GP M.2021
4 PROV.RECORD AN M.2020-2021
7 NAT.MARATON M.2021
7 NAT.RECORD AN M.2020-2021


castigator: Edi98
m RO 1279975 - 2022
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:00:00
2500 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 975 / RO 1279975-2022
Detalii porumbel DE 975 / RO 1279975-2022
2 DE 966

Fiu RO 19-534161 F
18 Nat. Palm. 3 ani AS Maraton `22
6 Jud. AS Maraton Tin. `22
10 Jud. AS Maraton Palm. `21
6 Jud. AS Maraton Palm. 3 ani `22
6 Jud. Palm. 3 ani Madona National

Tatal este nepot BLAUWE STER - Gerard van TUYL
2 Nat. asduif Fondspiegel zlu `16-`17
9 Best duif NED Zlu 2016
5 Asduif PAU ZLU 3 Jaars
21 Nat. St. Vicent ZLU
67 Nat. Pau


castigator: luciano
m RO 1279966 - 2022
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:00:00
425 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 966 / RO 1279966-2022
Detalii porumbel DE 966 / RO 1279966-2022
3 DE 74

Fiu din RO 21-005069 F
30 Code 982 km 9785 p.
28 Jud. Maraton Extrem Tineret

Mama este sora de cuib cu RO 21-005068 F
24 Birzai Nat. 990 km - 11729 p.


castigator: AlexRep
m RO 1301074 - 2022
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:28:26
550 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 74 / RO 1301074-2022
Detalii porumbel DE 74 / RO 1301074-2022
4 DE 68

Fiica RO 20-949898 M
Loc 6 Birzai National 11729 p. - 990 km

Frate bun cu RO 20-949849 F
Loc 5 Derby 505 Km OLR Horodnic

Fiica RO 20-949967 F
39 Birzai Nat. 15735 p. `21
5 Jud. Maraton Grand Prix Tineret `21
8 Provincia Moldova Maraton Grand Prix `21
13 National Maraton Grand Prix Tineret `21
AS maraton Tineret `21


castigator: Ciprianbv
f RO 1301068 - 2022
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:00:00
450 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 68 / RO 1301068-2022
Detalii porumbel DE 68 / RO 1301068-2022
5 DE 984

Fiu RO 21-005096 F
73 Madona National 14484 p. 1040 km
31 Judetean AS Maraton Extrem
59 National AS Maraton Extrem Tineret `22

Nepot RO 18-1017970 F
1 Madona National - 10341 p. 1040 km `19

Nepot VOLEBREGTU - BUN REPRODUCATOR
Tata la :
15 National AS Extrem `22
18 Nat. 3 ani AS Maraton `22


castigator: AlexRep
m RO 1279984 - 2022
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:22:36
500 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 984 / RO 1279984-2022
Detalii porumbel DE 984 / RO 1279984-2022
6 DE 981

Fiu RO 17-2072622 M
2 Jud. AS Maraton Maturi
13 Provincia Moldova
28 nat. 31,12 pct - `21
7 Jud. Maraton Grand Prix 20,08 pct. `21
12 Jud. Maraton Maturi `21

Fiu RO 19-534057 F
1 Jud. Palmares 3 ani Birzai
2 Prov. Palm. 3 ani Birzai `22
10 Jud. Maraton Mat. `21
50 Birzai 990 km 6040 p.
79 Birzai 950 km 13188 p.


castigator: Carl
m RO 1279981 - 2022
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:40:34
900 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 981 / RO 1279981-2022
Detalii porumbel DE 981 / RO 1279981-2022
7 DE 921

Frate de tata cu : RO 20-949898 M
Loc 6 Birzai National 990 km - 11729 p. `22

RO 20-949849 F:
Loc 5 Derby 505 Km OLR Horodnic `20

Nepot dn "T ZACHT BONT"
2 Nat. Marseille
2 In.t. Marseille Hens
7 Int. Marseille `19
1 Nat. Marseille `19
1 Ace Pigeon Marathon Nic `19


castigator: hulubarel09
m RO 1315921 - 2022
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:03:20
425 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 921 / RO 1315921-2022
Detalii porumbel DE 921 / RO 1315921-2022
8 DE 512

Nepoata LEONIDAS - Triplu Campion National 2019
1 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani
1 Nat. Maraton Grand prix `19
1 Nat. Birzai Palm.
2 Nat. Maraton Palm.
6 Cupa Europei BRNO `20

Nepoata RO 17-2072622 M
2 Jud. AS Maraton Maturi
13 Provincia Moldova
28 nat. 31,12 pct - `21
7 Jud. Maraton Grand Prix 20,08 pct. `21
12 Jud. Maraton Maturi `21

Nepoata RO 18-1019466 F
2. Jud. AS Maraton M.
5. Prov. Moldova AS Maraton Maturi
14. Nat. AS Maraton M. `20


castigator: Cez
f RO 1301512 - 2022
reprodus de Racolta Sorin
vandut de Racolta Sorin
finalizat la 21:20:01
800 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 512 / RO 1301512-2022
Detalii porumbel DE 512 / RO 1301512-2022

 
    steven.ro created by Stevenson ltd