RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR










   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SĪRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!






Se termina pe
27.01.2023
la ora 21:00:00
Licitatie cu 10 porumbei oferiti de Lemnaru Cristian

Cand urmarim clasamentele etapelor in care domnul Lemnaru Cristi isi angajeaza porumbeii ne dam seama imediat de valoarea acestora. Sosiri grupate, sosiri in varful clasamentului, dominarea categorica a unor etape ne indica calitatea superioara a porumbeilor. Titlul de CEL MAI BUN PORUMBEL LA DEMIDOND AL EUROPEI obtinut in 2014 de RO 402974-2011 "Miss Dortmund" intareste afirmatiile noastre. Titlurile de campion national obtinute in ultimii ani afirma inca o data, daca mai era nevoie, statutul de campion al d-lui Lemnaru. Dupa decizia de a trece spre categoria maraton, 2019 a fost primul an in care yarlingii din 2018 au luat startul la concursurile de fond alaturi de alti cativa porumbei pentru categoriile viteza-demifond-fond.

Cristian Lemnaru este unul dintre cei mai constanti crescatori de viteza-demifond-general din Romania !

Loc 1 Lot Olimpic General Palmares 2022
Loc 1 Cupa Europei Demifond Dortmund 2014 - 0.37 p.
Loc 3 C-Fond Palmares Lot Olimpic 2020-2021 - 38.58 p.
Loc 1 Nat. Demifond Tineret 2022 - 4.83 p.
Loc 1 Nat. Demifond Crescator 2013
Loc 1 Nat. Viteza Palmares Crescator 2013-2014-2015
Loc 1 Nat. Demifond Palm. Crescator 2013-2014
Loc 1 Nat. AS Speed Palm. 2013-2014
Loc 1 General Crescator 2013
Loc 2 National Fond maturi 2021
Loc 2 National Grupa H- Olimpic 2020
Loc 2 National Fond Palmares 2020-2021
Loc 2 National Demifond Maturi 2013
Loc 2 National General Maturi 2014
Loc 2 National Viteza Palmares Crescator 2013-2014
Loc 2 National Demifond Palmares Crescator 2013-2014-2015
Loc 2 National Viteza Crescator 2013
Loc 4 National AS Demifond Maturi 2022
Loc 4 National Viteza Maturi 2021
Loc 6 National Demifond Maturi 2013
Loc 9 National Viteza Maturi 2013
Loc 10 National Demifond Maturi 2021
Loc 11 National AS Fond Maturi 2013

OBS !  Se pot preleva probe pentru teste ADN !

ATENTIE ! De buna desfasurare a acestei licitatii se ocupa Pripu Irinel (+40720424586), administrator Columbofil.Net.
Castigatorii acestei licitatii vor fi contactati telefonic fie de vanzator fie de Pripu Irinel.
In cazul in care nu sunteti contactat telefonic nici de vanzator nici de Pripu Irinel in maxim 2 zile lucratoare de la finalizarea licitatiei va rugam sa il contactati pe Pripu Irinel la nr. de telefon/WhatsApp (+40720.424.586) pentru a primi toate informatiile cum puteti plati si intra in posesia porumbelului / porumbeilor castigati in licitatie.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Lemnaru Cristi. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 75 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2-3 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 250 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fi stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

Aceasta licitatie contine 10 porumbei
Ultima oferta: 27.01.2023 14:15:00
Ultima actualizare: 27.01.2023 15:30:53
1 DE 198

Nepot DOLCE VITA
1e Nat. Ace Pig. `13-`14
2e Nat. Ace Pig. `14
7e Nat. Ace Pig. `13-`15
8e Nat. Speed `13-`14
2 / 5929 p. 391 km
2 / 431 p. 383 km
3 / 6816 p. 383 km
3 / 832 p. 383 km
3 / 399 p. 391 km

Consangvin SILVER LAME - SUPER REPRODUCATOR !


oferta curenta: Rdo1307
m RO 1324198 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
300 RON 
(~60 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul DE 198 / RO 1324198-2022
Detalii porumbel DE 198 / RO 1324198-2022
2 DE 197

Fiu KARIN - 9006326-18
1 Olimpic D. General 21-22
2 Cupa Europei General 2023!
Loc 2 Nat. General `21
Loc 4 Nat. Viteza `21
LOc 10 Nat. Demifond
Loc 3 Prov. Viteza `21
Loc 6 Prov. Demifond `21

Fiu si nepot CUCA - SUPER REPRODUCATOARE
A reprodus 3 OLIMPICI

KARIN - 1e Olimpic D- General `22
2e Nat. General `21

SUPERBRIGHT - 2e Nat. Fond `21
3e C Fond Palm. `20-`21

CRISTIANO - 2e Nat. Cat. H Olimpic
Loc 1 Prov. Cat. H.


oferta curenta: Petrut Claudiu
m RO 1324197 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
2000 RON 
(~400 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul DE 197 / RO 1324197-2022
Detalii porumbel DE 197 / RO 1324197-2022
3 De 176

Sora buna cu CHANCEUX
1 Nat. Demifond Tin.
1 Prov. Demifond Tin.
1 Jud. Demifond Tin.
1 Club Demifond Tin.
1 / 1726 p. 385 km
1 / 978 p. 385 km
1 / 877 p. 385 km
25 / 11622 p. 425 km


oferta curenta: Teo293031
f RO 1324176 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
650 RON 
(~130 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul De 176 / RO 1324176-2022
Detalii porumbel De 176 / RO 1324176-2022
4 DE 167

100% Vandenheede Freddy

Tata este dublu nepot MATTHEO
Cel mai bun reproducator pentru Freddy Vandenheede
1 Nat. AS Heavy Middle Distance KBDB 2013
6 Nat. Ace Long Distance KBDB 2018

Mama este consangvina ANNELISE
1 Nat. Ace Pigeon heavy Middle Distance KBDB 2013 Y.
1 Prov. Ace Pigoen heavy Middle Distance KBDB 2013 Y.+ Old B.


oferta curenta: N
m RO 1324167 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
325 RON 
(~65 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul DE 167 / RO 1324167-2022
Detalii porumbel DE 167 / RO 1324167-2022
5 DE 166

100% Vandenheede Freddy

Tata este dublu nepot MATTHEO
Cel mai bun reproducator pentru Freddy Vandenheede
1 Nat. AS Heavy Middle Distance KBDB 2013
6 Nat. Ace Long Distance KBDB 2018

Mama este consangvina ANNELISE
1 Nat. Ace Pigeon heavy Middle Distance KBDB 2013 Y.
1 Prov. Ace Pigoen heavy Middle Distance KBDB 2013 Y.+ Old B.


oferta curenta: O.R. miha
m RO 1324166 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
350 RON 
(~70 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul DE 166 / RO 1324166-2022
Detalii porumbel DE 166 / RO 1324166-2022
6 DE 151

Fiica si nepoata din "CRISTIANO"
Loc 2 Nat. Cat. H. OLIMPIC
Loc 1 Prov. Cat. H
Loc 1 Jud. Cat. H
Loc 3 Jud. General
LOc 8 Jud. Fond
Loc 8 Jud. AS Fond


oferta curenta: O.R. miha
f RO 1324151 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
1100 RON 
(~220 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul DE 151 / RO 1324151-2022
Detalii porumbel DE 151 / RO 1324151-2022
7 DE 145

50% Giel Janssens
50% Janssen - Housoul

Mama este nepoata 1129444-15
15 Nat. Narbonne `17
23 Nat. Narbonne jl`17
118 Nat. Agen `17

Nepoata 135010-14
15 Nat. Pau 2018
94 Nat. Marseille `16


oferta curenta: -
m RO 1324145 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
300 RON 
(~60 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul DE 145 / RO 1324145-2022
Detalii porumbel DE 145 / RO 1324145-2022
8 DE 108

Fiica CHANCEUX
1 Nat. Demifond Tin.
2 WBP Middle Distance `22
1 Prov. Demifond Tin.
1 Jud. Demifond Tin.
1 Club Demifond Tin.
1 / 1726 p. 385 km
1 / 978 p. 385 km
1 / 877 p. 385 km
25 / 11622 p. 425 km

Fiica din "SUPER BRIGHT"
Loc 3 Olimpic C Fond Pam. 2 ani Oradea 2022
Loc 2 Nat. Fond 2021
LOc 3 C. Fond Palm. 2 ani
Loc 1 / 2452 p.
Loc 5 / 8103 p.
Loc 15 / 1908 p.


oferta curenta: Stefan 85
f RO 1324108 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
2100 RON 
(~420 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul DE 108 / RO 1324108-2022
Detalii porumbel DE 108 / RO 1324108-2022
9 DE 29

Super Zburator
25 Clasari
Loc 1 / 275 p. 339 km
Loc 4 / 3018 p. 339 km
Loc 14 / 11492 p. 202

Nepot si dublu stranepot din SILVER LAME
SUPER REPRODUCATOR !


oferta curenta: George900
m RO 0538029 - 2018
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
350 RON 
(~70 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul DE 29 / RO 0538029-2018
Detalii porumbel DE 29 / RO 0538029-2018
10 DE 19

Super Zburator
18 Clasari

Nepot MISS DORTMUND -402974-11 F
1e Middle Distance Dortmund Europa Cup `14
2e Nat. Demifond 2013 FCPR
1e / 5.929 p. 391 km
2e / 10.524 p. 343 km
2e / 1.413 p. 385 km


oferta curenta: Spike16
m RO 538019 - 2018
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
350 RON 
(~70 EUR) 
Liciteaza pentru porumbelul DE 19 / RO 538019-2018
Detalii porumbel DE 19 / RO 538019-2018

 
    steven.ro created by Stevenson ltd