RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR












   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei Botosani 1 National Berlin Yarlingi 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei Botosani 1 National Berlin Yarlingi 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul direct de la surs? pentru dumneavoastr?!






Finalizat pe
18.03.2023
la ora 20:41:01
Licitatie cu 6 porumbei oferiti de Fratii Calugar - Alba Iulia


Fratii Calugar, un tandem care a adunat multiple rezultate judetene, provinciale si nationale la categoriile Viteza, Demifond, General si AS National, in diferite conditii de zbor.
Mai jos va vom prezenta rezultatele obtinute in cadrul U.F.C.R (Columba):

Loc 1 Nat. AS Speed Tineret 2018
Loc 9 Nat. Viteza Tineret 2018
Loc 3 Prov. Demifond Tineret 2018
Loc 5 Prov. Viteza Tineret 2018
Loc 3 Jud. Viteza Tineret 2018
Loc 4 Jud. Viteza Crescatori 2018
Loc 2 Jud. Demifond Crescatori 2018
Loc 2 Jud. General Crescatori 2018

Loc 2 Prov. As National Maturi 2019
Loc 6 Prov. Viteza Maturi 2019
Loc 2 Jud. Viteza Maturi 2019
Loc 7 Jud. Viteza Maturi 2019
Loc 3 Jud. General Maturi 2019

Loc 3 Prov. Viteza Crescatori 2020
Loc 4 Prov. Viteza Palmares 2020
Loc 5 Prov. Viteza Crescatori 2020
Loc 5 Jud. Viteza Maturi 2020
Loc 6 Jud. Viteza Maturi 2020
Loc 7 Jud. Viteza Maturi 2020


Loc 1 Prov. Viteza Palmares 3 ani 2021
Loc 2 Prov. AS National Maturi 2021
Loc 5 Prov. Viteza Palmares Crescator 2021
Loc 1 Jud. General Tineret 2021
Loc 1 Jud. AS Speed Tineret 2021
Loc 11 Prov. General Tineret 2021
Loc 13 Prov. AS Speed Tineret 2021

Loc 6 Jud. Viteza Tineret 2022
Loc 7 Jud. Viteza Tineret 2022
Loc 9 Jud. Viteza Tineret 2022
Loc 10 Jud. Viteza Tineret 2022

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Fratii Calugar .

Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 75 ron / porumbel: este transport pe rutele principale ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientuluici doar pe rutele transportatorului. Timpul de livrare poate dura in medie 2-3 saptamani de la finalizarea licitatiei.

- O alta optiune poate fi stabilită de comun acord între vanzator si cumparator.

 



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 6 porumbei
Ultima oferta: 18.03.2023 20:26:01
Ultima actualizare: 02.03.2024 18:20:52
1 DE 124

Sora buna cu MAYA- 572752-17 F
Loc 1 Nat. AS Speed Tineret 2018
Loc 1 Prov. AS Speed Tineret 2018
Loc 3 Prov. Demifond Tineret 2018
Loc 5 Prov. Viteza Tineret 2018


castigator: Alex:petre
f RO 1173124 - 2022
reprodus de Fratii Calugar
vandut de Fratii Calugar
finalizat la 20:41:01
500 RON 
(~100 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 124 / RO 1173124-2022
Detalii porumbel DE 124 / RO 1173124-2022
2 DE 253

Fiu MAYA - 572752-17 F
Loc 1 Nat. AS Speed Tineret 2018
Loc 1 Prov. AS Speed Tineret 2018
Loc 3 Prov. Demifond Tineret 2018
Loc 5 Prov. Viteza Tineret 2018

Fiu DIESEL - Szekey Miklos
1e Demifond Palm. 2017
3e Demifond Tin. 2016
5e Viteza Palm. 2017
9e Viteza Maturi 2017


castigator: Cristian78
m RO 1171253 - 2022
reprodus de Fratii Calugar
vandut de Fratii Calugar
finalizat la 20:00:00
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 253 / RO 1171253-2022
Detalii porumbel DE 253 / RO 1171253-2022
3 DE 53

Fiu RO 19-560062 F
Loc 2 Provincial AS National Maturi 2021

Fiu RO 19-674607 M
SUPER REPRODUCATOR
Tata la RO 21-780007 M
1e Jud. Palm. Viteza Tineret 2022


castigator: giurgiucristian
m RO 1173053 - 2022
reprodus de Fratii Calugar
vandut de Fratii Calugar
finalizat la 20:00:00
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 53 / RO 1173053-2022
Detalii porumbel DE 53 / RO 1173053-2022
4 DE 129

Semi-frate MAYA - 572752-17 F
Loc 1 Nat. AS Speed Tineret 2018
Loc 1 Prov. AS Speed Tineret 2018
Loc 3 Prov. Demifond Tineret 2018
Loc 5 Prov. Viteza Tineret 2018

Semi-frate cu 572718-17
Loc 2 Jud. Viteza Maturi 2019
Loc 2 JUd. Viteza Plam. 2020
Loc 4 Prov. Viteza Palm.2020
LOc 8 Prov. Viteza Palm. 3 ani 2020


castigator: Alex:petre
f RO 1173129 - 2022
reprodus de Fratii Calugar
vandut de Fratii Calugar
finalizat la 20:00:00
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 129 / RO 1173129-2022
Detalii porumbel DE 129 / RO 1173129-2022
5 DE 80

Fiica RO 19-560062 F
Loc 2 Provincial AS National Maturi 2021

Fiica RO 19-674607 M
SUPER REPRODUCATOR
Tata la RO 21-780007 M
1e Jud. Palm. Viteza Tineret 2022


nevandut, nici o oferta
f RO 1173080 - 2022
reprodus de Fratii Calugar
vandut de Fratii Calugar
finalizat la 20:00:00
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 80 / RO 1173080-2022
Detalii porumbel DE 80 / RO 1173080-2022
6 DE 106

Fiu MAYA - 572752-17 F
Loc 1 Nat. AS Speed Tineret 2018
Loc 1 Prov. AS Speed Tineret 2018
Loc 3 Prov. Demifond Tineret 2018
Loc 5 Prov. Viteza Tineret 2018

Fiu DIESEL - Szekey Miklos
1e Demifond Palm. 2017
3e Demifond Tin. 2016
5e Viteza Palm. 2017
9e Viteza Maturi 2017


castigator: giurgiucristian
m RO 1173106 - 2022
reprodus de Fratii Calugar
vandut de Fratii Calugar
finalizat la 20:00:00
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 106 / RO 1173106-2022
Detalii porumbel DE 106 / RO 1173106-2022

 
    steven.ro created by Stevenson ltd