RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR












   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!






Finalizat pe
18.03.2023
la ora 21:40:02
Licitatie cu 12 porumbei oferiti de Lemnaru Cristian

Cand urmarim clasamentele etapelor in care domnul Lemnaru Cristi isi angajeaza porumbeii ne dam seama imediat de valoarea acestora. Sosiri grupate, sosiri in varful clasamentului, dominarea categorica a unor etape ne indica calitatea superioara a porumbeilor. Titlul de CEL MAI BUN PORUMBEL LA DEMIDOND AL EUROPEI obtinut in 2014 de RO 402974-2011 "Miss Dortmund" intareste afirmatiile noastre. Titlurile de campion national obtinute in ultimii ani afirma inca o data, daca mai era nevoie, statutul de campion al d-lui Lemnaru. Dupa decizia de a trece spre categoria maraton, 2019 a fost primul an in care yarlingii din 2018 au luat startul la concursurile de fond alaturi de alti cativa porumbei pentru categoriile viteza-demifond-fond.

Cristian Lemnaru este unul dintre cei mai constanti crescatori de viteza-demifond-general din Romania !

Loc 1 Lot Olimpic General Palmares 2022
Loc 1 Cupa Europei Demifond Dortmund 2014 - 0.37 p.
Loc 3 C-Fond Palmares Lot Olimpic 2020-2021 - 38.58 p.
Loc 1 Nat. Demifond Tineret 2022 - 4.83 p.
Loc 1 Nat. Demifond Crescator 2013
Loc 1 Nat. Viteza Palmares Crescator 2013-2014-2015
Loc 1 Nat. Demifond Palm. Crescator 2013-2014
Loc 1 Nat. AS Speed Palm. 2013-2014
Loc 1 General Crescator 2013
Loc 2 National Fond maturi 2021
Loc 2 National Grupa H- Olimpic 2020
Loc 2 National Fond Palmares 2020-2021
Loc 2 National Demifond Maturi 2013
Loc 2 National General Maturi 2014
Loc 2 National Viteza Palmares Crescator 2013-2014
Loc 2 National Demifond Palmares Crescator 2013-2014-2015
Loc 2 National Viteza Crescator 2013
Loc 4 National AS Demifond Maturi 2022
Loc 4 National Viteza Maturi 2021
Loc 6 National Demifond Maturi 2013
Loc 9 National Viteza Maturi 2013
Loc 10 National Demifond Maturi 2021
Loc 11 National AS Fond Maturi 2013

OBS ! Se pot preleva probe pentru teste ADN !

ATENTIE ! De buna desfasurare a acestei licitatii se ocupa Pripu Irinel (+40720424586), administrator Columbofil.Net.
Castigatorii acestei licitatii vor fi contactati telefonic fie de vanzator fie de Pripu Irinel.
In cazul in care nu sunteti contactat telefonic nici de vanzator nici de Pripu Irinel in maxim 2 zile lucratoare de la finalizarea licitatiei va rugam sa il contactati pe Pripu Irinel la nr. de telefon/WhatsApp (+40720.424.586) pentru a primi toate informatiile cum puteti plati si intra in posesia porumbelului / porumbeilor castigati in licitatie.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Lemnaru Cristi. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 75 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga oraÈ™ele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator È™i beneficiar ( de ex.: intrare in oraÈ™, ieÈ™ire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2-3 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 250 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fi stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 12 porumbei
Ultima oferta: 18.03.2023 21:25:02
Ultima actualizare: 03.12.2023 19:56:10
1 DE 747

Dublu stranepot RODICO

1 Int. Barcelona 22887 p.

Mama este semi-sora cu BLAUWE STER

2 Nat. As Maraton Palmares Olanda

100% G. van Tuyl


castigator: Gutan
m RO 648747 - 2021
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:00:00
755 RON 
(~151 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 747 / RO 648747-2021
Detalii porumbel DE 747 / RO 648747-2021
2 De 787

Semi-sora cu TRIPLA CAMPIOANA NATIONALA
Loc 1 Nat. Maraton Tineret `14
Loc 1 Nat. Maraton Extrem Tin. `14
Loc 1 Nat. Maraton National Tin. `14

Fiica LISTU SCHULTS este si bunicul lui POWER NIGHT
1 Nat. Maraton `21
6 Nat. Maraton Palm.
1 Birzai 15735 p.
2 Kelme 14184 p.
33 Madona 4817 p.
76 Madona 2200 p.
93 Birzai 5742 p.

Mama este nepoata DE SUPER VANOPPEN
Care a reprodus:
1e-3e-4e-13e-16e-18e-21e-25e-29e.enz Nat.

 


castigator: Alecs97
f RO 648787 - 2021
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:00:00
600 RON 
(~120 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul De 787 / RO 648787-2021
Detalii porumbel De 787 / RO 648787-2021
3 De 202

Nepot DE OLIMPIADE - Alexandru & Matei
1. Nat. Lot Olimpic Maraton 2017
4. Int. Olimpiada Bruxelles 2017
9. Nat. AS Maraton Palm. 2 ani `16

Nepot pe DE OLAF - Alexandru & Matei
1. Prov. Fond-Maraton
15. Nat. AS Maraton in 2017

Stranepot RODICO - Van Tuyl.
1e Int. Barcelona 22.887 p. 2006
1e Nat. Barcelona 6777 p.


castigator: Ivanslavov1234
m RO 1083202 - 2020
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:00:00
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul De 202 / RO 1083202-2020
Detalii porumbel De 202 / RO 1083202-2020
4 DE 85

Consangvina MATTHEO - Cel mai bun reproducator pentru FREEDY VANDENHEEDE
1 Nat. AS Heavy Middle distance KBDB 2013
6 Nat. Ace Long Distance KBDB `18

Mama este consangvina Silver Lame !


nevandut, nici o oferta
f RO 1324085 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:00:00
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 85 / RO 1324085-2022
Detalii porumbel DE 85 / RO 1324085-2022
5 De 111

100% Chr. V/d Velden
Consangvin DE BLAUWE VANOPPEN

Stranepot RINGO
1e Nat. Marseille `13
1e ASD INT Marseille `13
25 Nat. Marseille `10
75 Nat. Marseille `12
123e Nat. Pau `11
187e Nat. Marseille

Nepot MAXUS :
1e Prov. St. Vicent `16
4e Nat. St. Vicent `16 in Sector 2
270 e Nat. Perpignam `16


castigator: Nikos 78
m RO 1324111 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:07:53
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul De 111 / RO 1324111-2022
Detalii porumbel De 111 / RO 1324111-2022
6 De 116

INCEST FIU + MAMA

Fiu din "CRISTIANO"
Loc 2 Nat. Cat. H. OLIMPIC
Loc 1 Prov. Cat. H
Loc 1 Jud. Cat. H
Loc 3 Jud. General
LOc 8 Jud. Fond
Loc 8 Jud. AS Fond

Fiu si nepot CUCA - SUPER REPRODUCATOARE
A reprodus 3 OLIMPICI

KARIN - 1e Olimpic D- General `22
2e Nat. General `21

SUPERBRIGHT - 2e Nat. Fond `21
3e C Fond Palm. `20-`21

CRISTIANO - 2e Nat. Cat. H Olimpic
Loc 1 Prov. Cat. H.


castigator: O.R. Costirac81
m RO 1324116 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:14:23
1500 RON 
(~300 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul De 116 / RO 1324116-2022
Detalii porumbel De 116 / RO 1324116-2022
7 DE 131

100% Chr. v.d. Velden

Nepot MAXIMUS - 12 Premii Castigate
1e Asd Int. Perpignan 2011
8e Nat. Dax ZLU `06
9e Nat. Perpignan `11
18e Int. Dax `06
107e Perminan `08
162e Nat. Perpignan `07

Mama este nepoata DE SUPER VANOPPEN
Care a reprodus:
1e-3e-4e-13e-16e-18e-21e-25e-29e. Nat


castigator: O.R. miki71
m RO 1324131 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:11:32
400 RON 
(~80 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 131 / RO 1324131-2022
Detalii porumbel DE 131 / RO 1324131-2022
8 DE 142

Nepoata DE OLIMPIADE - Alexandru & Matei
1. Nat. Lot Olimpic Maraton 2017
4. Int. Olimpiada Bruxelles 2017
9. Nat. AS Maraton Palm. 2 ani `16

Nepoata DE OLAF - Alexandru & Matei
1. Prov. Fond-Maraton
15. Nat. AS Maraton in 2017


nevandut, nici o oferta
f RO 1324142 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:00:00
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 142 / RO 1324142-2022
Detalii porumbel DE 142 / RO 1324142-2022
9 DE 147

Sora buna cu 502069-19:
Loc 1 Maraton Grand Prix Club
Loc 1 AS Maraton Tineret
Loc 1 Maraton Club
Loc 2 AS Maraton Tineret Jud.

Mama este semi-sora cu BARCELONA TURBO
1e AS Duif INT 4j18
1e AS Duif ZLU 4j18
2e AS Duif ZLU 3j17


castigator: F84
f RO 1324147 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:40:02
550 RON 
(~110 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 147 / RO 1324147-2022
Detalii porumbel DE 147 / RO 1324147-2022
10 DE 191

Semi-sora cu CHANCEUX
1 Nat. Demifond Tin.
1 Prov. Demifond Tin.
1 Jud. Demifond Tin.
1 Club Demifond Tin.
1 / 1726 p. 385 km
1 / 978 p. 385 km
1 / 877 p. 385 km
25 / 11622 p. 425 km

Tata este nepot OLYMPIC CLIDE
1 NPO Olymp. Duif Fond Posznan `19
1e / 7138 p.
1e / 7234 p.
1e / 934 p.
1e / 1240 p.
1e / 1764 p.


castigator: Uzy
f RO 1324191 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:00:00
375 RON 
(~75 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 191 / RO 1324191-2022
Detalii porumbel DE 191 / RO 1324191-2022
11 DE 198

Nepot DOLCE VITA
1e Nat. Ace Pig. `13-`14
2e Nat. Ace Pig. `14
7e Nat. Ace Pig. `13-`15
8e Nat. Speed `13-`14
2 / 5929 p. 391 km
2 / 431 p. 383 km
3 / 6816 p. 383 km
3 / 832 p. 383 km
3 / 399 p. 391 km

Consangvin SILVER LAME - SUPER REPRODUCATOR !


nevandut, nici o oferta
m RO 1324198 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:00:00
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 198 / RO 1324198-2022
Detalii porumbel DE 198 / RO 1324198-2022
12 De 698

100% H. Wijnands en ZN

Stranepot COR - Etiene Meirlaen
1 Asduif KBDB Grote Fond `08
3 Nat. Perpignan `08
25 Nat. Perpignan `08


castigator: Mircea S
m RO 3003698 - 2022
reprodus de Lemnaru Cristian
vandut de Lemnaru Cristian
finalizat la 21:07:23
300 RON 
(~60 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul De 698 / RO 3003698-2022
Detalii porumbel De 698 / RO 3003698-2022

 
    steven.ro created by Stevenson ltd