RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR






















   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!
























Finalizat pe
12.01.2019
la ora 21:45:05
Licitatie cu 13 porumbei ofericiti de Sirbu Tiberiu - Tg. Ocna

Un jucator de elita la etapele de maraton domnul Sirbu Tiberiu, concureaza alaturi de judetul Vrancea de cativa ani. Din anul 2017 concureaza din nou cu judetul Bacau. Este un mare iubitor al concursurilor de maraton, in special al celor peste 1000 km.

Concureaza cu porumbei foarte foarte putini. Dansul sustine ca maxim 16-18 porumbei sunt suficienti pentru lotul de zbor iar 15-16 pui ii sunt suficienti.

Cultiva porumbei de la celebrii Cobzaru Daniel, Butucanu Stefan, Freialdenhofen, Van de Poel pe care ii incruciseaza.

Rezultatele sale la etapele peste 1000 km. gen Silagalis, Birzai, Gdansk sunt de-a dreptul remarcabile.


Cateva din rezultate la nivel National !!!

1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2014
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Birzai 2017
1. Nat. Palmares 4 ani Birzai 2017
4. Nat. AS Maraton 3 ani 2017
4. Nat. Maraton 2015
5. Nat. Maraton Tineret 2011
6. Nat. Maraton National 2015
6. Nat. Maraton Palmares 2011
7. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2017
9. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2016
10. Nat. Maraton National Tineret 2012

NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR !

Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele principale ce leaga oraÈ™ele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator È™i beneficiar ( de ex.: intrare in oraÈ™, ieÈ™ire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 100 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor È™i destinatar.

 



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 13 porumbei
Ultima oferta: 12.01.2019 21:30:05
Ultima actualizare: 22.03.2019 20:19:53
1 DE 782

Fiica din DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015

18 Nat. Maraton National 2014

51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

Nepoata DE 004

9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


castigator: CRACIUN IONUT
fx RO 1020782 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:19:50
375 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 782 / RO 1020782-2018
Detalii porumbel DE 782 / RO 1020782-2018
2 DE 002

Nepoata din  DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015

18 Nat. Maraton National 2014

51 Nat. Maraton Palm. `14-`15


nevandut, nici o oferta
fx RO 233002 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 002 / RO 233002-2018
Detalii porumbel DE 002 / RO 233002-2018
3 DE 004

Tata este original Comb. Walpot - Dublu nepot din ZWARTE ELASTIEKEN

10e Bordeaux 3235 p.

15e Marseille 3999 p.

27e Bordeaux 4220 p.

74e Carcasonne 3167 p.

Mama este fiica din DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015


nevandut, nici o oferta
mx RO 233004 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 004 / RO 233004-2018
Detalii porumbel DE 004 / RO 233004-2018
4 DE 774

Tata  A ZBURAT SI A CLASAT 7 FONDURI + 14 MARATOANE !!!

Loc 5 Record din fond si maraton Prov. Moldova cu 17.994 km

Loc 11record Prov. Moldova

Record - 18.154km

Mama este Fiica din DE 004

9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17

1 Jud. Vrancea Maraton Palm. 3 ani

10 Nat. Maraton Tineret `14 


castigator: Carmaciu
mx RO 1020774 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:01:30
350 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 774 / RO 1020774-2018
Detalii porumbel DE 774 / RO 1020774-2018
5 DE 020

Semifrate cu 292004-13 M

9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17

Mama este fiica din DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015


castigator: bivolaru bogdan
mx RO 233020 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:45:05
600 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 020 / RO 233020-2018
Detalii porumbel DE 020 / RO 233020-2018
6 DE 029

Fiica din DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015

18 Nat. Maraton National 2014

51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

Nepoata DE 004

9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


castigator: Anca Ionut catalin
fx RO 233029 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:04:00
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 029 / RO 233029-2018
Detalii porumbel DE 029 / RO 233029-2018
7 DE 031

Fiica din DE 004

9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17

Mama este Loc 9 Silagalis 1065 km `15

15 Dabrowa 830 km - `13


castigator: Fulgu
fx RO 233031 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:31:17
550 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 031 / RO 233031-2018
Detalii porumbel DE 031 / RO 233031-2018
8 DE 035

Tata este original Comb. Walpot - Dublu nepot din ZWARTE ELASTIEKEN

10e Bordeaux 3235 p.

15e Marseille 3999 p.

27e Bordeaux 4220 p.

74e Carcasonne 3167 p.

Mama este fiica din DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015


nevandut, nici o oferta
m RO 233035 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 035 / RO 233035-2018
Detalii porumbel DE 035 / RO 233035-2018
9 DE 036

Fiica directa din GLADIATOAREA

1 Nat. Gdansk Palm. 2 ani `14

1 Nat. Gdansk Palm. 2 ani `15

12 Nat. Maraton National `15

28 Nat. AS Maraton Maturi Palm. `15


castigator: bivolaru bogdan
fx RO 233036 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:00:00
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 036 / RO 233036-2018
Detalii porumbel DE 036 / RO 233036-2018
10 DE 039

Tata este Consangvin - Reprodus din Semifrati

1. Nat. Gdansk Palm. `16

9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17

Mama este originala Bocanet Catalin - Hendrik Wilpers x Frank Zwiers 

 


castigator: NELU
fx RO 233039 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:29:31
425 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 039 / RO 233039-2018
Detalii porumbel DE 039 / RO 233039-2018
11 DE 521

Tata este FAVORIT - Orig. Freialdenhofen & Sohne

-Nepot SUPER 733 ! - SUPER ZBURATOR SI FOARTE BUN REPRODUCATOR

Mama este fiica din DE 004

9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


castigator: Florea . S
fx RO 1020521 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 521 / RO 1020521-2018
Detalii porumbel DE 521 / RO 1020521-2018
12 DE 766

Tata este FAVORIT - Orig. Freialdenhofen & Sohne

-Nepot SUPER 733 ! - SUPER ZBURATOR SI FOARTE BUN REPRODUCATOR

Mama este fiica si stranepoata din DE 004

9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


castigator: NEACSU CATALIN
m RO 1020766 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 766 / RO 1020766-2018
Detalii porumbel DE 766 / RO 1020766-2018
13 DE 770

Tata este original Freialdenhofen & Sohne

Nepot DONKERE - 22 Nat. Barcelona 2407 P. `03

31. Nat. Bordeaux 685 p. `00

42 Nat. Pau. 1249 p. `01

Mama este fiica din DE 004

9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


nevandut, nici o oferta
fx RO 1020770 - 2018
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 21:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 770 / RO 1020770-2018
Detalii porumbel DE 770 / RO 1020770-2018

 
    steven.ro created by Stevenson ltd