RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR




















   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!
























porumbei romania
Finalizat pe
17.03.2019
la ora 22:42:37
Licitatie cu 17 porumbei oferiti de Matei Dorin -Braila

Datorita lipsei de spatiu dl. Dorin Matei din Braila ofera spre vanzare un grup de 17 porumbei cu origini de top pentru categoria maraton. Printre ei gasiti inclusiv reproducatori foarte buni.

Cateva dintre rezultatele pe care Dorin Matei le-a avut in decursul anilor alaturi de Tandemul sau. 

1 National Lot Olimpic Maraton 2016
1 National Maraton Crescător 2017
1 National AS Maraton Tineret 2015
4 Olimpiada Extra Long Distance Bruxelles 2017
4 Național Palmares Maraton 3 ani 2017
5 Național Crescător 2009
6 Național Palmares AS 3 ani 2016
7 Național AS maraton 2014
7 Național Maraton 2009
7 Național Maraton FCI 2017
8 Național Palmares Maraton Crescător 2015
9 Național Palmares AS maraton 2016
10 Național Palmares AS maraton 2015

 

Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele principale ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 100 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor și destinatar.



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 17 porumbei
Ultima oferta: 17.03.2019 22:27:37
Ultima actualizare: 25.05.2019 22:02:13
1 DE 553

Cor de Heijde x Hagens - Consangvin KLAMPER  - SUPER BREEDER ! 


castigator: Atk
f BE 9107553 - 2012
reprodus de Uytenhoven-Serkeyn
vandut de Matei Dorin
finalizat la 22:42:37
951 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 553 / BE 9107553-2012
Detalii porumbel DE 553 / BE 9107553-2012
2 DE 164

Consangvin KING BARCELONA
Unchiu la :
1 Prov. Fond-Maraton `17
6 Nat. Palm. AS Maraton 3 ani `16
7 Nat. AS Maraton `14
10 Nat. Palm. AS Maraton `15
15 Nat. AS Maraton `17
15 Nat. Palm. Maraton 3 ani `16
15 Nat. Palm. Maraton Extrem `15
16 Nat. Palm. AS Maraton `15
19 Nat. Maraton `17
21 Nat. Fond `15


castigator: Cristi colt
m NL 4111164 - 2008
reprodus de C.J. van Haaren
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:24:40
450 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 164 / NL 4111164-2008
Detalii porumbel DE 164 / NL 4111164-2008
3 DE 806

Nepot HANNEKE - SUPER ZBURATOR SI REPRODUCATOR !
1e Int. DAX 1979 p.
93e Nat. Perpignan 3815 p.
129e Nat. Marseille 4307 p.
165e Nat. Pau 2451 p.
228e Nat. Marseille 4449 p.
351e Nat. Barcelona 7047 p.


castigator: chelariu petru sebastian
m NL 4762922 - 2008
reprodus de Rieks Lonsain
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:00:00
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 806 / NL 4762922-2008
Detalii porumbel DE 806 / NL 4762922-2008
4 DE 397

Line - VICTOR - JAN POLDER x STAYER - Jac Steketee
Tata la :
6 Jud. Fond Tineret `14
138 Jud. Maraton FCI `17
228 Jud. Maraton 2017
Bunic la :
1 Prov. Fond-Maraton `17
15 Nat. AS Maraton `17


castigator: Sabou Georgel
m NL 1145397 - 2009
reprodus de Piet de Vogel
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:00:00
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 397 / NL 1145397-2009
Detalii porumbel DE 397 / NL 1145397-2009
5 DE 396

Consangvin LAUREAAT BARCELONA
Nepot BLAUWE VANOOPEN x KING x PAARSBORST x BONTE BRUGEMANN


castigator: Caramidaru Marian
m NL 2022396 - 2009
reprodus de I.P.J.M. Grootheest
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:00:00
650 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 396 / NL 2022396-2009
Detalii porumbel DE 396 / NL 2022396-2009
6 DE 141

Tata la :
Loc 1 Chelm / 961 p. 729 km `16
10 Jud. Barzai Nat. 1256 km `17
73 Jud. Maraton `17
98 Jud. Maraton FCI `17
218 Jud. Maraton FCI `17
Bunic la :
28 Jud. Maraton FCI Tineret `17
67 Jud. Maraton FCI Tineret `17


castigator: CRETU AURELIAN-GHEORGHE
m RO 480141 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:26:04
425 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 141 / RO 480141-2017
Detalii porumbel DE 141 / RO 480141-2017
7 DE 166

Line - Van Haaren x Wanroy x A.en L. Van Wegen - Marahon Line ! 


castigator: O.R. B. i S
m RO 480166 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:00:00
200 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 166 / RO 480166-2017
Detalii porumbel DE 166 / RO 480166-2017
8 DE 178

Line - Van Haaren x Janssen & Hausoul - Super Maraton ! 


castigator: Alexandrs
m RO 480178 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:00:00
175 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 178 / RO 480178-2017
Detalii porumbel DE 178 / RO 480178-2017
9 DE 192

Semifrate cu :
1 Jud. Fond `15
4 Jud. AS Fond Tineret `15
11 Jud. Demifond T. `15
18 Jud. Fond T. `15
21 Nat. Fond `15
29 Jud. Fond Tineret `16
Loc 1 / 32745 p. 575 km
Loc 1 / 800 p. 636 km


castigator: cor
m RO 480192 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:15:15
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 192 / RO 480192-2017
Detalii porumbel DE 192 / RO 480192-2017
10 DE 865

Fiica STRONG x SPIN 61
Nepoata SPIN
1e National AS Maraton Tineret 2015


castigator: SANDUCU
f RO 480865 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:09:45
600 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 865 / RO 480865-2017
Detalii porumbel DE 865 / RO 480865-2017
11 DE 885

Line : Steketee & Onassis & Van Haaren ! 

Super Marathon - Nepoata DE 400 x Niuwe Stayer ! 


castigator: CIRES DUMITRU
f RO 480885 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 22:03:47
450 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 885 / RO 480885-2017
Detalii porumbel DE 885 / RO 480885-2017
12 DE 886

Line - Van Haaren & Sam de Jong & Van Wanroy & Queen 

Nepoata Queen - 7 Nat. Maraton `09

28 Nat. Fond 2009 


castigator: CRETU AURELIAN-GHEORGHE
f RO 480886 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:26:40
450 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 886 / RO 480886-2017
Detalii porumbel DE 886 / RO 480886-2017
13 DE 925

Fiu ODIN
2 Jud. Maraton FCI `16
10 Prov. Maraton FCI `16
14 Jud. AS Maraton `16
27 Nat. Maraton FCI `16
38 Jud. Maraton `16
39 Jud. Fond `16


castigator: Cornaciu Ramona
m RO 480925 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:00:00
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 925 / RO 480925-2017
Detalii porumbel DE 925 / RO 480925-2017
14 DE 827

Line : Steketee & Onassis & Van Haaren !

Super Marathon - Nepot DE 400 x Niuwe Stayer !


castigator: TRIFOI MARIA
m RO 480827 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:02:12
200 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 827 / RO 480827-2017
Detalii porumbel DE 827 / RO 480827-2017
15 DE 932

Nepoata KING :
5 Jud. Maraton `15
5 JUd. Palm. AS Maraton `15
6 Nat. Palm. AS Maraton 3 ani `16
6 Jud. Palm. Maraton `15
8 Expo. Nat. Palm. AS Maraton `15
19 Nat. Palm. AS Maraton `15

Fiica TONY x HAIFA 


castigator: e
f RO 480932 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:19:19
550 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 932 / RO 480932-2017
Detalii porumbel DE 932 / RO 480932-2017
16 DE 160

Nepoata Brielle x Mura - Van Haaren x Van Wanroy ! 


castigator: CIRES DUMITRU
f RO 480160 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:22:44
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 160 / RO 480160-2017
Detalii porumbel DE 160 / RO 480160-2017
17 DE 861

Mama este sora cu :
7 Nat. AS Maraton `14
10 Nat. Palm. AS Maraton `15
16 Nat. Palm. AS Maraton `15
Semisora cu :
6 Nat. Palm. AS Maraton 3 ani `16
19 Nat. Palm. AS Maraton `15
21 Nat. Fond `15


castigator: e
m RO 480861 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 861 / RO 480861-2017
Detalii porumbel DE 861 / RO 480861-2017

 
    steven.ro created by Stevenson ltd