RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR










   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!






Finalizat pe
01.04.2019
la ora 21:58:50
Licitatie cu 10 porumbei oferiti de Matei Dorin -Braila - Partea 3 - Ultima

ATENTIE ! DIN CAUZA UNOR PROBLEME LA SERVER SITE-UL NU A FUNCTIONAT IERI !  

LICITATIA SE VA INCHEIA AZI (LUNI - 01.04.2019 - ORA 21.00)  - NE CEREM SCUZE PENTRU SITUATIA CREATA !  - 

Datorita lipsei de spatiu dl. Dorin Matei din Braila ofera spre vanzare un grup de 10 porumbei cu origini de top pentru categoria maraton. Printre ei gasiti inclusiv reproducatori foarte buni.

Cateva dintre rezultatele pe care Dorin Matei le-a avut in decursul anilor alaturi de Tandemul sau.

1 National Lot Olimpic Maraton 2016
1 National Maraton Crescător 2017
1 National AS Maraton Tineret 2015
4 Olimpiada Extra Long Distance Bruxelles 2017
4 Național Palmares Maraton 3 ani 2017
5 Național Crescător 2009
6 Național Palmares AS 3 ani 2016
7 Național AS maraton 2014
7 Național Maraton 2009
7 Național Maraton FCI 2017
8 Național Palmares Maraton Crescător 2015
9 Național Palmares AS Maraton 2016
10 Național Palmares AS Maraton 2015

Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele principale ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 100 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor și destinatar.



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 10 porumbei
Ultima oferta: 01.04.2019 21:43:50
Ultima actualizare: 17.10.2019 06:36:09
1 DE 922

Nepot HANNEKE - SUPER ZBURATOR SI REPRODUCATOR !
1e Int. DAX 1979 p.
93e Nat. Perpignan 3815 p.
129e Nat. Marseille 4307 p.
165e Nat. Pau 2451 p.
228e Nat. Marseille 4449 p.
351e Nat. Barcelona 7047 p.


castigator: Corodescu catalin
m NL 4762922 - 2008
reprodus de Rieks Lonsain
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:40:29
450 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 922 / NL 4762922-2008
Detalii porumbel DE 922 / NL 4762922-2008
2 DE 166

Line - Van Haaren x Wanroy x A.en L. Van Wegen - Marahon Line !


castigator: NICU
m RO 480166 - 2017
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:31:11
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 166 / RO 480166-2017
Detalii porumbel DE 166 / RO 480166-2017
3 DE 022

Consangvin BRIELLE - SUPER REPRODUCATOARE !
Semifrate cu :
1 Prov. Fond-Maraton `17
6 Nat. Palm. Maraton 3 ani
7 Nat. AS Maraton `14
10 Nat. Palm. AS Maraton `15
15 Nat. AS Maraton `17
15 Nat. Palm. Maraton Extrem `16
16 Nat. Palm. AS Maraton `15
19 Nat. Palm. AS Maraton `15
21 Nat. Fond Maturi `15


castigator: Porumbelul
m RO 1144022 - 2018
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:00:00
350 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 022 / RO 1144022-2018
Detalii porumbel DE 022 / RO 1144022-2018
4 DE 867

Tata este nepot din SPIN
1e National AS Maraton Tineret 2015


castigator: Nicu
m RO 349867 - 2018
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:30:08
275 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 867 / RO 349867-2018
Detalii porumbel DE 867 / RO 349867-2018
5 DE 618

Consangvina DE 400
DE 400 este mama la :
14 Nat. Maraton FCI `17
2 Jud. Maraton FCI `16
3 Jud. Maraton FCI `17
3 Jud. Palm. Fond 3 ani `16
9 Jud. Palm. Fond `16
39 JUd. Maraton FCI `17


castigator: SANDUCU
f RO 444618 - 2018
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:00:42
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 618 / RO 444618-2018
Detalii porumbel DE 618 / RO 444618-2018
6 DE 638

Line Van Houten x A.Van der Wegen x Ed Maat
Semifrate cu :
35 Jud. Maraton FCI `17
52 Jud. Maraton `17
59 Jud. Maraton `17
118 Jud. Maraton FCI `17
153 Jud. Maraton FCI `17
258 Maraton `17
SUPER MARATON !


castigator: Corodescu catalin
m RO 444638 - 2018
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:22:47
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 638 / RO 444638-2018
Detalii porumbel DE 638 / RO 444638-2018
7 DE 106

Nepoata din 1 Jud. Maraton Tineret `15
2 Jud. Maraton Extrem Tineret `15
19 Nat. Maraton Nat. Tineret
Consangvina pe BLACK GOLD - SUPER REPRODUCATOR ! - Line Sam de Jong x J. Steketess


castigator: Dragos Dobrgeanu
f RO 487106 - 2018
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:15:49
425 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 106 / RO 487106-2018
Detalii porumbel DE 106 / RO 487106-2018
8 DE 140

Frate cu : Loc 1 Jud. AS Fond Tineret `16
Loc 1 Jud. Demifond Tineret `16
Loc 8 Jud. Fond Tineret `16
Mama este GHIMPE - SUPER REPRODUCATOARE !


castigator: V.S.B
m RO 487140 - 2018
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:11:18
425 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 140 / RO 487140-2018
Detalii porumbel DE 140 / RO 487140-2018
9 DE 594

Semisora cu SPIN
1e National AS Maraton Tineret 2015


castigator: Nicu
f RO 2055594 - 2018
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:11:42
350 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 594 / RO 2055594-2018
Detalii porumbel DE 594 / RO 2055594-2018
10 DE 160

Nepot DE 600 - Tatal lu` SPIN
1e National AS Maraton Tineret 2015

SUPER MARATON !


castigator: SANDUCU
m RO 5040160 - 2018
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 21:58:50
850 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 160 / RO 5040160-2018
Detalii porumbel DE 160 / RO 5040160-2018

 
    steven.ro created by Stevenson ltd