RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR










   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!








Finalizat pe
28.12.2019
la ora 20:50:48
Licitatie cu 12 porumbei oferiti de Sirbu Tiberiu - Tg. Ocna - Partea I !

Un jucator de elita la etapele de maraton domnul Sirbu Tiberiu, concureaza alaturi de judetul Vrancea de cativa ani. Din anul 2017 concureaza din nou cu judetul Bacau. Este un mare iubitor al concursurilor de maraton, in special al celor peste 1000 km.

Concureaza cu porumbei foarte foarte putini. Dansul sustine ca maxim 16-18 porumbei sunt suficienti pentru lotul de zbor iar 15-16 pui ii sunt suficienti.

Cultiva porumbei de la celebrii Cobzaru Daniel, Butucanu Stefan, Freialdenhofen, Van de Poel pe care ii incruciseaza.

Rezultatele sale la etapele peste 1000 km. gen Silagalis, Birzai, Gdansk sunt de-a dreptul remarcabile.


Cateva din rezultate la nivel National !!!

1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2014
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Birzai 2017
1. Nat. Palmares 4 ani Birzai 2017
4. Nat. AS Maraton 3 ani 2017
4. Nat. Maraton 2015
5. Nat. Maraton Tineret 2011
6. Nat. Maraton National 2015
6. Nat. Maraton Palmares 2011
7. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2017
9. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2016
10. Nat. Maraton National Tineret 2012

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Sirbu Tiberiu - Tg. Ocna. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga oraÈ™ele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator È™i beneficiar ( de ex.: intrare in oraÈ™, ieÈ™ire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2-3 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 150 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 12 porumbei
Ultima oferta: 28.12.2019 20:35:48
Ultima actualizare: 28.02.2020 23:39:11
1 DE 226

Reprodus din 2 frati buni !
Consangvin pe DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

DE 004
9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17
19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


castigator: Bolboros Cristi
m RO 703226 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 226 / RO 703226-2019
Detalii porumbel DE 226 / RO 703226-2019
2 DE 235

Nepoata din DE 602 -
1. Nat. AS Maraton Tineret `14
18 / 7256 p. 895 km
20 / 2730 p. 895 km
94 / 1004 p. 1004 km

Nepoata DE 054
11. Nat. Gdansk `14 - 1071 km
40 Nat. Maraton National `14
70 Nat. Maraton Extrem `14
112 Nat. Maraton Palm. 3 ani `15


castigator: ANDREI DEY
f RO 703235 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:01:40
275 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 235 / RO 703235-2019
Detalii porumbel DE 235 / RO 703235-2019
3 DE 265

Semisora cu DE 001
1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

Semisora cu DE 054
11. Nat. Gdansk `14 - 1071 km
40 Nat. Maraton National `14
70 Nat. Maraton Extrem `14
112 Nat. Maraton Palm. 3 ani `15


castigator: Narcis86
f RO 703265 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:28:50
425 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 265 / RO 703265-2019
Detalii porumbel DE 265 / RO 703265-2019
4 DE 267

Tata este Dublu nepot din ZWARTE ELASTIEKEN
10 / 3235 p. Bordeaux
15 / 3999 p. Marseille
27 / 4220 p. Bordeaux
74 / 3167 p. Carcasonne

Mama este nepoata din DE 001
1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

Nepoata DE 004
9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17
19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


castigator: OLAR BOGDAN
f RO 703267 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:28:24
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 267 / RO 703267-2019
Detalii porumbel DE 267 / RO 703267-2019
5 DE 275

Nepot din DE 001
1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

Nepot DE 004
9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17
19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17

Mama este nepoata EURO DIAMOND
1. Lot Olimpic Maraton ostende Belgia `07
1. Nat. Carcassone `06
2. Int. Carcassone `06
3. Nat. Perpignan `06


castigator: Baloo
m RO 703275 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 275 / RO 703275-2019
Detalii porumbel DE 275 / RO 703275-2019
6 DE 276

castigator: dr nico
f RO 703276 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 276 / RO 703276-2019
Detalii porumbel DE 276 / RO 703276-2019
7 DE 278

Nepoata din DE 001
1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

Mama este Semisora cu DE 001
1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15


castigator: Adi81
f RO 703278 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:11:20
325 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 278 / RO 703278-2019
Detalii porumbel DE 278 / RO 703278-2019
8 DE 282

Tata este Dublu nepot din ZWARTE ELASTIEKEN
10 / 3235 p. Bordeaux
15 / 3999 p. Marseille
27 / 4220 p. Bordeaux
74 / 3167 p. Carcasonne

Mama este nepoata din DE 001
1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

Nepoata DE 004
9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17
19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


castigator: OLAR BOGDAN
f RO 703282 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:27:33
275 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 282 / RO 703282-2019
Detalii porumbel DE 282 / RO 703282-2019
9 DE 281

Tata este Dublu nepot din ZWARTE ELASTIEKEN
10 / 3235 p. Bordeaux
15 / 3999 p. Marseille
27 / 4220 p. Bordeaux
74 / 3167 p. Carcasonne

Mama este nepoata din DE 001
1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

Nepoata DE 004
9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17
19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


castigator: cata1101
f RO 703281 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:18:17
375 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 281 / RO 703281-2019
Detalii porumbel DE 281 / RO 703281-2019
10 DE 286

Fiica si nepoata din Super zburatorul DE 001
1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15

 

 


castigator: strong
f RO 703286 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:03:30
800 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 286 / RO 703286-2019
Detalii porumbel DE 286 / RO 703286-2019
11 DE 293

Fiu si nepot din 004
9 Nat. Mar. Palm. 3 ani `17
19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17
1 Jud. Vrancea Maraton Palm. 3 ani `16
10. Nat. Maraton Tineret `14
4 Nat. Silagalys `14
4 Nat. Birzai `16
20 Nat. Gdansk `14
3 Nat. Gdansk Palm. `15
6 Nat. Maraton National Palmares `15
Sosit de la Silagalys National 2015 - la ora 00:29:43


castigator: Ale
m RO 703293 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:50:48
500 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 293 / RO 703293-2019
Detalii porumbel DE 293 / RO 703293-2019
12 DE 407

Nepot din SORA CU OLIMPICA !
Olimpica - RO 09-4817 F
1e Nat. Maraton Palm. 3 ani
3e Nat. Maraton Palm. 2 ani
Porumbel Olimpic Maraton Palm. `12

Nepoata din DE 001
1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15
4 Nat. Maraton 2015
18 Nat. Maraton National 2014
51 Nat. Maraton Palm. `14-`15


castigator: Bbbbbb
f RO 1011407 - 2019
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 20:34:10
500 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 407 / RO 1011407-2019
Detalii porumbel DE 407 / RO 1011407-2019

 
    steven.ro created by Stevenson ltd