RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR






   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!










Finalizat pe
26.07.2020
la ora 21:00:00
Licitatie cu 12 pui oferiti de Apostu Catalin - Vrancea

Campionul National FNCPR Apostu Catalin scoate la vanzare 12 pui valorosi cu origini foarte bune (FOND + MARATON) atat in crescatoria dansului cat si in crescatorii consacrate din tara. Domnul Catalin este preocupat doar de concursurile de o zi si de aceea s-a axat doar pe cat. Fond si As Fond, categorii pe care le stapaneste foarte bine dupa cum reiese din palmaresul dansului:

Locul 1 NATIONAL As Fond Tineret 2014
Locul 2 NATIONAL AS Fond Palmares 2019
Locul 3 NATIONAL As Fond Maturi 2014
Locul 3 NATIONAL Club Gold 2018
Locul 4 NATIONAL As Fond Tineret 2018
Locul 5 NATIONAL Cat C Fond Palmares 2019
Locul 6 NATIONAL Fond Crescatori 2014
Locul 7 NATIONAL Fond Palmares 2 ani 2014
Locul 9 NATIONAL Fond Tineret 2018

ATENTIE - NU GARANTAM SEXUL PUILOR !

Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele principale ce leaga oraÈ™ele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator È™i beneficiar ( de ex.: intrare in oraÈ™, ieÈ™ire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 100 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor È™i destinatar.

Aceasta licitatie contine 12 porumbei
Ultima oferta: 23.07.2020 23:05:32
Ultima actualizare: 20.10.2020 16:47:46
1 DE 113

Fiica"BUCATTI"9003040-17
Loc 2 NATIONAL As Fond Palmares 2 Ani 2019
Loc 3 NATIONAL GOLD 2018
Loc 4 NATIONAL As Fond Tin 2018
Loc 5 NATIONAL Cat C. 2019
Loc 9 NATIONAL Fond Tin 2018

Nepoata "APASHA"-0222728-13 F
Loc 1 NATIONAL As Fond Tineret 2014

Nepoata "TARDIVA" 0009699-12 F
Loc 3 NATIONAL As Fond Maturi 2014


castigator: Negoita Viorel
f RO 725113 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
850 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 113 / RO 725113-2020
Detalii porumbel DE 113 / RO 725113-2020
2 DE 133

Fiica "TARDIVA"0009699-12 F
Loc 3 NATIONAL As Fond Maturi 2014

Nepoata "APASHA"0222728-13 F
Loc 1 NATIONAL As Fond Tineret 2014


castigator: RoccoLofts
f RO 725133 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 133 / RO 725133-2020
Detalii porumbel DE 133 / RO 725133-2020
3 DE 129

Fiu"Ala Micu"0356487-12M
7. NATIONAL Fond Palmares 2 Ani 2014- 65p
1. VN Fond Palmares 2 ani 2014
2. VN Fond Tineret 2013
3. VN Demifond Maturi 2014

Nepot "LUKY59" 1060359-16 M
Loc 1 NATIONAL Fond 2 ani UCPR 2018
Loc 1 NATIONAL As Fond 2 ani 2018
Loc 1 Lot NATIONAL UCPR
Loc 2 NATIONAL As Fond Yearling


castigator: Mircea S
m RO 725129 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 129 / RO 725129-2020
Detalii porumbel DE 129 / RO 725129-2020
4 DE 111

Fiica "El Nino" 510023-16 M
Loc 17 NATIONAL As Fond 2 ani 2019

Nepoata consangvina "APASHA"0222728-13 F
Loc 1 NATIONAL As Fond Tineret 2014


castigator: RoccoLofts
f RO 725111 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 111 / RO 725111-2020
Detalii porumbel DE 111 / RO 725111-2020
5 DE 860

Nepoata "APASHA" 0222728-13 F
Loc 1 NATIONAL As Fond Tineret

Nepoata "JOKER" 0074461-12 M
Loc 2 NATIONAL Maraton Palmares

Nepoata "TARDIVA"0009699-12 F
Loc 3 NATIONAL As Fond Maturi 2014


castigator: Rotaru Marian
f RO 835860 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
500 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 860 / RO 835860-2020
Detalii porumbel DE 860 / RO 835860-2020
6 DE 125

Nepoata consangvina "APASHA"0222728-13 F
Loc 1 NATIONAL As Fond Tineret 2014

Nepoata "BUCATTI"9003040-17 M
Loc 2 NATIONAL As Fond 2018-2019

Nepoata "TARDIVA"0009699-12 F
Loc 3 NATIONAL As Fond Maturi 2014


castigator: mirceawsf
f RO 725125 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 125 / RO 725125-2020
Detalii porumbel DE 125 / RO 725125-2020
7 DE 123

Nepoata "BUCATTI"9003040-17 M
Loc 2 NATIONAL As Fond 2018-2019
Loc 3 NATIONAL GOLD 2018

Nepoata "HECTOR"- 0050975-2015 M
Loc 1 NATIONAL Fond Palmares 2019
Loc 1 NATIONAL As Fond Palm 2019
Loc 1 NATIONAL As Fond Maturi 2018
Loc 1 Lot OLIMPIC Cat. C Fond 2019


castigator: Eugen2012
f RO 725123 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 123 / RO 725123-2020
Detalii porumbel DE 123 / RO 725123-2020
8 DE 757

Nepoata "BUCATTI"9003040-17 M
Loc 2 NATIONAL As Fond 2018-2019
Loc 3 NATIONAL GOLD 2018
Loc 4 NATIONAL As Fond Tineret 2018
Loc 5 NATIONAL Cat C. Fond 2019
Loc 9 NATIONAL Fond Tineret 2018

Nepoata consangvina "APASHA"0222728-13 F
Loc 1 NATIONAL As Fond Tineret 2014


nevandut, nici o oferta
f RO 835857 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 757 / RO 835857-2020
Detalii porumbel DE 757 / RO 835857-2020
9 DE 856

Nepot consangvin
"APASHA" 0222728-13 F
Loc 1 NATIONAL As Fond Tineret

Nepot "TARDIVA"0009699-12 F
Loc 3 NATIONAL As Fond Maturi 2014


nevandut, nici o oferta
m RO 835856 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 856 / RO 835856-2020
Detalii porumbel DE 856 / RO 835856-2020
10 DE 106

Nepoata "APASHA" 0222728-13 F
Loc 1 NATIONAL As Fond Tineret

Nepoata "TARDIVA"0009699-12 F
Loc 3 NATIONAL As Fond Maturi 2014


nevandut, nici o oferta
f RO 725106 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 106 / RO 725106-2020
Detalii porumbel DE 106 / RO 725106-2020
11 DE 108

Nepot consangvin
"TARDIVA"0009699-12 F
Loc 3 NATIONAL As Fond Maturi 2014

Nepot "EL NINO"-510023-16 M
Loc 17 NATIONAL As Fond 2018-2019
Locul 3 PROV. As Fond 2018-2019


nevandut, nici o oferta
m RO 725108 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 108 / RO 725108-2020
Detalii porumbel DE 108 / RO 725108-2020
12 DE 853

Nepot consangvin
"TARDIVA"0009699-12 F
Loc 3 NATIONAL As Fond Maturi 2014

Nepot "EL NINO"-510023-16 M
Loc 17 NATIONAL As Fond 2018-2019
Locul 3 PROV. As Fond 2018-2019


nevandut, nici o oferta
m RO 835853 - 2020
reprodus de Apostu Catalin
vandut de Apostu Catalin
finalizat la 21:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 853 / RO 835853-2020
Detalii porumbel DE 853 / RO 835853-2020

 
    steven.ro created by Stevenson ltd