RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR








   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!






Finalizat pe
25.10.2020
la ora 21:58:22
Licitatie Premium cu 15 porumbei oferiti de Gagea Ionut & Cristian - Suceava

Fratii Gagea sunt extrem de cunoscuti in intreaga tara datorita firemi Estrella Nord pe care o conduc, firma care se ocupa cu comercializarea de suplimente,hrana,accesorii columbofile. Totusi, ceea ce poate nu toata lumea cunoaste, cei doi frati sunt doi columbofili redutabili in special la categoria maraton. Cei doi concureaza din crescatorii separate, situate la 100 metri una de cealalta dar colaboreaza extrem de strans pe plan columbofil, puii reprodusi in cele doua crescatorii fiind impartiti intre cei doi. Ionut, fratele mai mare, are un palmares impresionant cu multe rezultate in top 10 national cum ar fi: 2 Nat. As Maraton Tineret 2018, 3 Nat. As Maraton Maturi 2016 etc. Despre Cristian, fratele mai mic, va putem spune ca e un adevarat talent in columbofilie, cu un simt aparte pentru porumbeii de maraton, unul din crescatorii Romaniei care va straluci multi ani deacum inainte. Sezonul 2020 a fost unul de vis pentru Cristi, totusi, nu surprinzator pentru mine, in mai multe interventii afirmand ca e columbofilul meu preferat din Romania. Iata ca in 2020 reuseste sa detina cel mai bun porumbel din Romania la maraton - 1 Nat. As Maraton Palmares cu a sa femela Catalina, 1 National Fond Pui 2019 cu 190019-19, 2 National Maraton Grand Prix Tineret 2020, 3 Nat. Maraton Palmares Crscator 2 ani 2020! Cu adevarat rezultate impresionante pentru cei doi suceveni!

Iata ca, datorita legaturii de prietenie pe care o avem cu cei doi, va punem la dispozitie, o licitatie cu 15 pui 2020 din toate starurile crescatoriei. Desigur, vedeta licitatiei este un fiu din Catalina - 1 Nat. As Maraton Palmares 2020 de la pozitia 1 din licitatie. Va dorim tuturor mult succes  in aceasta licitatie speciala.

Va lasam mai jos doar top 3 National obtinute de cei doi!

1 National As Maraton Palmares 2019-2020 -- 555547-15 F
1 National Fond Pui 2019 -- 190019-19 M
2 National As Maraton Tineret 2018 -- 2239-17 F
2 National Fond Pui 2019 -- 190047-19 F
2 National Maraton GrandPrix 2020 -- 190061-19 F
3 National Maraton Crescator Palmares 2019-2020
3 National As Maraton Maturi 2016 -- 222240-14 F
3 National Fond Palmares Tineret 2016-2017 -- 240033-16 F
3 National Maraton Pui 2015 -- 621192-15 F
3 National Fond Tineret 2012 -- 509046-11 F

Nota! Ionut si Cristi au incercat o apreciere cat mai corecta a sexului puilor. Totusi nu pot garanta acest aspect.

Porumbeii sunt in crescatoria Fratilor Gagea - Suceava. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil in următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga oraÈ™ele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator È™i beneficiar ( de ex.: intrare in oraÈ™, ieÈ™ire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

 



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 15 porumbei
Ultima oferta: 25.10.2020 21:43:22
Ultima actualizare: 25.11.2020 20:56:50
1 DE 66

Fiu din Catalina

1 Nat. As Maraton Palmares 2020

Nepot Olympic Monar

1 Nat. As Maraton 2018

Loc 4 Olimpiada Maraton 2018

Nepot National Gold 

1 Nat. Maraton Yarlingi 2018

Oportunitate rara!


castigator: Heidelberg
M RO 1122066 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:00:00
5400 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 66 / RO 1122066-2020
Detalii porumbel DE 66 / RO 1122066-2020
2 DE 39

Nepot din 4 campioni nationali

Nepot 004 - 1 Nat. As Maraton 2017

Nepot Tripleta - 1 Nat. Maraton Tineret 2014

Nepot 914-15 - 1 Nat. As Fond Palmares 2 ani 2018

Nepot 282-13 - 1 Nat. As Fond Palmares 3 ani 2017

TOP!


castigator: Ciprian
M RO 1122039 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:00:00
1300 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 39 / RO 1122039-2020
Detalii porumbel DE 39 / RO 1122039-2020
3 DE 70

Fiu din Blue Pearl 

2 Nat. Maraton Grand Prix Tineret 2020

Nepot 3 nat. As Maraton Tineret 2014


castigator: Ionela
M RO 1122070 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:00:00
900 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 70 / RO 1122070-2020
Detalii porumbel DE 70 / RO 1122070-2020
4 DE 63

Fiu Mbape - 1 Nat. Fond Pui 2019

Fiu The Second - 2 Fond Pui 2019

Super ocazie!


castigator: andrei89
Mx RO 1122063 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:04:15
1200 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 63 / RO 1122063-2020
Detalii porumbel DE 63 / RO 1122063-2020
5 DE 829

Nepoata Eclipse-

2 Nat. As Maraton Tineret 2018

Stranepoata Yelena = reproducatoarea nr. 1 in crescatoria Meirlaen Etienne

Stranepoata Olympic Monar = 1 Nat. As Maraton 2018

Stranepoata National Gold = 1 Nat. Maraton Tineret 2018

 


castigator: Ciprian
F RO 947829 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:36:18
1700 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 829 / RO 947829-2020
Detalii porumbel DE 829 / RO 947829-2020
6 DE 49

Dublu nepot Eclipse - 2 Nat. As Maraton Tineret 2018

Mama este o foarte buna zburatoare!


castigator: mihaila
M RO 1122049 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:05:47
700 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 49 / RO 1122049-2020
Detalii porumbel DE 49 / RO 1122049-2020
7 DE 817

Ambii parinti realizeaza As Maraton Tineret 2020

Stranepoata Invictus - 1 As Maraton Europa 2015

Stranepoata Mister Metzonnetje - 2 Nat. As Maraton 2014

Linie Romee-Jellema, Mistral & Euro Diamond - Brockamp = super zburatori

Origine de exceptie!


castigator: mihaila
Fx RO 947817 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:21:10
750 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 817 / RO 947817-2020
Detalii porumbel DE 817 / RO 947817-2020
8 DE 60

Nepot 004-14 - 1 Nat. As Maraton 2017

Nepot Tripleta- 1 nat. maraton Tineret 2014

Mama este sora cu Il Fenomeno = super 

 


castigator: Racovel
M RO 1122060 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:07:33
1400 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 60 / RO 1122060-2020
Detalii porumbel DE 60 / RO 1122060-2020
9 DE 821

Fiu din 6 Jud. As Maraton Tineret 2020

Nepot din 410-16 = reproducatoare SENZATIONALA!

Nepot 5 Nat. As Maraton Tineret 2014

Stranepot Bestia - 1 Nat. As Maraton 2008 - Moise Dinu

Stranepot Invictus -1 As Maraton Europa 2015


castigator: GOLD
M RO 947821 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:58:22
800 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 821 / RO 947821-2020
Detalii porumbel DE 821 / RO 947821-2020
10 DE 822

Fiica din Leonidas = Maraton Palmares 2020

Fiica Night Shadow = sosita de 2 ori in noapte la maraton

Night Shadow este sora cu Spartan 7 Nat. Maraton Tineret 2017

Stranepot Mister Metzonnetje - 2 Nat. As Maraton 2014

Stranepot Dakar = 1 Olimpiada Bruxelles Maraton 2017

Stranepot Karin = 2 Olimpiada Bruxelles Maraton 2017

 


castigator: filip adrian
F RO 947822 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:13:42
1200 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 822 / RO 947822-2020
Detalii porumbel DE 822 / RO 947822-2020
11 DE 61

Nepot Bestia 61 - 1 Nat. As Maraton 2008 & super reproducator pt. Moise Dinu

Nepot 040-12 - 1 Nat. Fond & As Fond 2014

Super origine


castigator: Yo1
Mx RO 1122061 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:00:00
1400 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 61 / RO 1122061-2020
Detalii porumbel DE 61 / RO 1122061-2020
12 DE 53

Fiu din 2 buni reproducatori

50% De Smeyter Restiaen

50% Batenburg v.d. Merwe


castigator: ilfenomeno
Mx RO 1122053 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:19:41
1400 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 53 / RO 1122053-2020
Detalii porumbel DE 53 / RO 1122053-2020
13 DE 44

Dublu nepot Bestia 61 - 1 Nat. As Maraton 2008 & super reproducator pt Moise Dinu

 


castigator: Bir
M RO 1122044 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:19:49
1000 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 44 / RO 1122044-2020
Detalii porumbel DE 44 / RO 1122044-2020
14 DE 826

Tatal realizeaza norma Maraton Grand Prix Tineret 2020

Mama realizeaza As Maraton Maturi 2020 si 2 jud. Fond cu 9,65 pct. 2018

 


castigator: GOLD
M RO 947826 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:18:23
550 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 826 / RO 947826-2020
Detalii porumbel DE 826 / RO 947826-2020
15 DE 43

Fiu din 1 Jud. Madona 2019-2020

17 Madona 9463 p. 1063 km 19

171 Madona Nat. 17516 p. 1062 km 2020

Tatal realizeaza As Maraton Maturi 2020

Mama realizeaza As National 2018


castigator: dumitru greta
M RO 1122043 - 2020
reprodus de Gagea Ionut & Cristian
vandut de Gagea Ionut & Cristian
finalizat la 21:14:28
800 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 43 / RO 1122043-2020
Detalii porumbel DE 43 / RO 1122043-2020

 
    steven.ro created by Stevenson ltd