RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR
   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?! Termeni si conditii

DESCRIERE

www.columbofil.net este o comunitate a iubitorilor de porumbei voiajori care doresc sa-si petreaca timpul liber in mediul virtual, sa beneficieze de serviciile website-ului si sa comunice on-line.

SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul procesului de inregistrare, veti alege un user si o parola. Noul cont va trebui apoi activat prin telefon la 0742545735 - Vlad Fildan - administrator. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii datelor contului dvs si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile rezultate prin utilizarea acestora. Puteti modifica parola si profilul personal in orice moment.

Sunteti de acord sa anuntati imediat www.columbofil.net de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate.

Este responsabilitatea dvs sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul paginilor website-ului web www.columbofil.net este protejat de legile dreptului de autor. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site web nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Columbofil.net.

Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la contact@columbofil.net sau la numarul de telefon: 0742/545.735(Vlad Fildan) ;  

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site, isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Columbofil.net, ci numai raspunderea persoanelor respective.
  Parteneri
 
    steven.ro created by Stevenson ltd