voiajori

 De vanzare antena pentru ceas Bezning M1 de 8 campuri in perfecta stare de functionare.

Pret 900 lei.

Tel. 0745.900.151 – Daniel

 

Adaugat pe 27 Feb 2017 de | O parere | 2,803 views

SUPERB PE DISTANTE LUNGI SI FOARTE LUNGI

Nu mai este nevoie de nici o discutie … crescatoria Etienne Meirlaen este fara nici o indoiala una dintre cele mai bune crescatorii in concursurile pe distante lungi si foarte lungi din Belgia si chiar la nivel international. Citeste mai departe »

Adaugat pe 18 Dec 2015 de | Nici o parere | 4,903 views

Așa cum am anunțat, FCPR împreună cu FRSC și UCPR au participat la invitația Ministerului Tineretului și Sportului, la o întâlnire pe tema dezvoltării sportului columbofil din România, luni la orele 13:00, la sediul MTS.

La întâlnire au participat dl ministru al MTS, Nicolae Bănicioiu și dna Secretar de stat Carmen Tocală.

Entitățile amintite și-au exprimat doleanțele, dar și propunerile de viitor pentru aplanarea situațiilor actuale din columbofilia românească.

FCPR, prin delegația prezentă, și-a arătat disponibilitatea creerii într-o perioadă de timp de minim doi ani, a structurilor sportive la nivel de județ în condițiile în care MTS avizează formarea unei federații noi și supraveghează desfășurarea unor alegeri corecte. Citeste mai departe »

Adaugat pe 26 Mar 2013 de | 4 pareri | 3,166 views

“Black Sea One Loft Race” este cel mai nou columbodrom din Romania. Construit la malul marii, in Mangalia, columbodromul ofera conditii la standarde internationale. Inca de pe acum putem sa va spunem ca s-au anuntat personalitati importante din columbofilia romana, dar si cea internationala, dornice de a participa la acest columbodrom.
Cu o investitie de zeci de mii de euro, putem sa spunem ca „Black Sea One Loft Race” va fi de departe cel mai mediatizat columbodrom din Romania in anul 2013, atat prin seriozitatea persoanelor implicate in proiect, dar si prin valoarea premiilor oferite. Citeste mai departe »

Adaugat pe 4 Mar 2013 de | Nici o parere | 3,416 views

Începând cu 1 noiembrie 2012, firmele care comercializează ceasuri electronice omologate în cadrul FCPR, vor vinde sistemele de îmbarcare doar către asociațiile afiliate la FCPR, acestea devenind proprietatea asociațiilor conform RNS.

În același timp, societățile comerciale vor informa FCPR în scris despre unitățile de îmbarcare vândute, respectiv seria sistemului și asociația cumpărătoare.

Conducerea FCPR

Adaugat pe 29 Oct 2012 de | 2 pareri | 2,381 views

Începand cu data de 30.10.2012, tehnicii de județ vor avea acces în program, la secțiunea „administrare”, unde vor putea adăuga membri noi și toate informațiile necesare, mai puțin coordonatele, acestea vor fi introduse doar de d-nii Huzu și Deaconu.

Președinte CNS

Marius Tunduc

Adaugat pe 29 Oct 2012 de | Nici o parere | 1,421 views

Tehnicii de județ sunt rugați să finalizeze nominalizarea porumbeilor în expoziție până cel târziu 31.10.2012, după această dată nu se va mai putea nominaliza.

Președinte CNS

Tunduc Marius

Adaugat pe 25 Oct 2012 de | Nici o parere | 1,371 views

Muzeul Judetean Botosani in colaborare cu Complexul Muzeal de Stiintele Naturii “Ion Borcea” – Bacău, organizeaza in perioada 23 octombrie – 4 noiembrie 2012, expozitia “Sunet si culoare in lumea pasarilor”.

Expozitia cuprinde zeci de pasari: porumbei din rasele Cap de Maur, Carier, Tobosar, Gulerati, peruşi, papagali de talie mare (Jako, Penant, Marele Alexander), papagali de talie mijlocie (Bourk), papagali de talie mica (Papagalul Vrabie), cinteze, turturele sau prepelite.

Expozitia va fi deschisa zilnic între orele 9:00-17:00.
Pretul unui billet: 2 lei – elevi/studenţi si 4 lei – adulti.

Adaugat pe 23 Oct 2012 de | Nici o parere | 1,550 views

CRESCATORIA DIN ALTHORNBACH-GERMANIA

Din cauza unor grave probleme de sanatate ale managerului crescatoriei din Althornbach, dl. Stefan Weis, si a unei complicate interventii chirugicale prin care a trecut insusi Raymund Hermes, s-a luat dificila decizie de a renunta la una dintre cele doua crescatorii detinute de marele campion german.
Din aceasta locatie s-a concurat pe numele Heiko Hermes (pt. cunoscatori seria mare 08098), crescatoria fiind axata pe etapele internationale de maraton, inregistrand succese nationale si internationale de peste 20 de ani. S-au castigat cursele de Dax, Pau, Marseille, Barcelona, Perpignan, atat national cat si international (unele de mai multe ori), plus aproape toate trofeele puse in joc de catre organizatorii campionatelor din vest. Din pacate anul 2012 este ultimul an in care numele de Heiko Hermes, Althornbach apare in clasamentele internationale. Acest an a fost din nou unul in care s-a mentinut stacheta la un nivel ridicat, obtindadu-se de exemplu locurile 4, 10, 55 etc nat. Barcelona, plus locuri de varf la toate etapele nationale si internationale.
Se va concura mai departe, nu stiu pentru cat timp, din crescatoria de la Hamm (seria mare 01063), de unde Raymund Hermes se mai poate implica in masura in care ii este posibil. Citeste mai departe »

Adaugat pe 3 Oct 2012 de | 10 pareri | 13,262 views

In atentia membrilor asociatiei Voiajorul Arad :

Pina in data de 22.10.2012 se poate achita cotizatia pe anul 2013 precum si plata inelelor. De acest lucru se va ocupa fiecare reprezentant de centru :

Arad  – Lupulescu Adrian

Lipova – Carabas Gabriel

Ineu – Marta Daniel

Presedinte

Dan Chebeleu

Adaugat pe 1 Oct 2012 de | Nici o parere | 1,376 views