voiajori

Licitatie cu 8 porumbei oferiti de Theo Rutten & Zn – Olanda
TH. RUTTEN SI FIUL – Crescatoria minune cu porumbei Janssen – RUTTEN ARENDONK JANSSENS “BEST OF THE BEST”

Click pe link-ul de mai jos pentru a accesa licitatia

https://www.columbofil.net/index.php?act=licitatii&id=684
Avem placerea de a fi asociati cu o minunata familie de crescatori concurand in mod exclusiv cu celebrii porumbei din familia Janssen Bros. “Noi suntem Theo Rutten si fiul, una dintre cele mai bune echipe de zburatori pe distante scurte si medii, avand rezultate de top la cursele nationale.” Asa incepea articolul de pe pipa din urma cu multi ani. Povestea crescatoriei Rutten a continuat si continua si in zilele noastre. Cu toate ca Theo a ajuns la o varsta inaintata iar starea de sanatate nu ii mai permite sa se ocupe de porumbei ca si in tinerete, concureaza cu aceeasi pasiune. Porumbeii Janssen l-au fascinat intotdeauna aducandu-i faima in intreaga lume. Theo doreste ca porumbeii cu sange Janssen sa straluceasca si in alte crescatorii iar pentru a fi mai aproape de dumneavoastra, va ofera un nou grup de 8 porumbei direct din crescatoria Rutten -100% Gebr. Janssen! Citeste mai departe »

Adaugat pe 12 Nov 2019 de | Nici o parere | 40 views

Datorita unor probleme personale, Ratiu Petrica desfiinteaza crescatoria care cuprinde un numar de 70 porumbei.

Printre acestia se gasesc: sora buna cu 7 National As Maraton, sora de mama cu loc 1 National + fii din ea. Frate de cuib cu Scuterista, pui din originali Nowen Paesen + Florizone via Tirtea Florin etc.

Tot lotul se vinde pentru suma de 3000 lei pret fix.

Pentru alte detalii: tel. 0743.594.758 – Ratiu Petrica – Oradea

Adaugat pe 12 Nov 2019 de | Nici o parere | 174 views

Jac van de Bosch este unul dintre cei mai titrati maratonisti ai Olandei. Cu o posibilitate financiara ridicata si-a achizitionat porumbei de cea mai buna calitate de la Ko van Dommelen, Saarlons, etc. Datorita unor nemultumiri legate de organizarea unor etape de maraton in Olanda, a luat decizia de a nu mai concura la ultimele etape de maraton din acest sezon. Tot odata, a luat decizia de a oferi la licitatie pe site-ul nostru 80 de reproducatori ai acestuia, porumbei care arata la mana IMPECABIL! Facem aceasta afirmatie pentru ca deja porumbeii au ajuns in Romania si am ramas de-a dreptul impresionati de calitatile fizice ale acestora! Din toti acesti porumbei a reprodus si concurat pui in crescatoria dansului cu rezultate notabile la concursurile de maraton!
In aceasta prima parte, Bosch ofera 12 originali Ko van Dommelen, porumbei impecabili la mana.

Click aici pentru a vizualiza licitatia! Citeste mai departe »

Adaugat pe 31 Oct 2019 de | Nici o parere | 992 views

Raymond Rutten ofera la licitatie 10 porumbei 100% Gino Clique din care 2 orginali! Pentru cei care nu il cunosc pe Gino Clique, acesta este un mare campion belgian cu rezultate fenomenale la fond. Se vorbeste ca ar fi urmasul lui Gaby Vandenabeele dupa retragerea acestuia.

Super licitatie cu porumbei de fond!

Click aici pentru a vizualiza licitatia!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Raymond Rutten – Olanda. Costul transportului din Olanda in Romania va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente: Citeste mai departe »

Adaugat pe 31 Oct 2019 de | Nici o parere | 396 views

Scurt istoric

Niko Jan Koenders este un colaborator foarte apropiat al site-ului nostru fiind alaturi de site-ul nostru, www.columbofil.net inca de la inceputurile primelor licitatii cu crescatori din strainatate pe care le-am organizat. Intotdeauna Niko a demonstrat ca este un columbofil adevarat, oferind porumbei de cea mai buna calitate in licitatiile noastre, astfel, rezultatele obtinute de crescatorii romani cu descendenti din porumbeii lui au aparut an de an. In 2019, Loc 1 As 4 Etape Columbodrom Bucovina Cajvana era detinut de un pui al cunoscutului columbofil sucevean, Racolta Sorin. Acest pui este 50% Niko Jan Koenders, tatal lui fiind achizitionat chiar anul trecut de catre dl. Sorin din licitatia organizata pe site-ul nostru.
O noua provocare: MARATONUL!
Dupa ce a castigat la nivel provincial absolut tot ce se putea castiga, Niko, a dorit sa aibe o noua motivatie, o noua provocare. Discutand cu prietenii columbofili ca maratonul este cu totul altceva iar trecerea de la o categorie la alta cu succes, este de cele mai multe ori imposibila, Verkerk si mai nou Danny De Voog, renuntand la categoria maraton, a dorit sa arate ca nu este asa! Astfel, in sezonul 2019 Niko a concurat cu succes atat la concursurile de o zi cat si la maratoanele NPO, cu lansare intarziata demonstrand ca in columbofilie, cu porumbei de calitate, orice este posibil! Citeste mai departe »

Adaugat pe 27 Oct 2019 de | Nici o parere | 511 views

TEAM VOLLEBREGT – WASSENAAR
Din nou in top in 2019
5th National Agen yearlings 2019

www.teamvollebregt.nl

Motto-ul echipei Vollebregts este: “cel mai bun este suficient de bun.”
Așa se referă la cei 10 tineri pe care îi prezintă pentru această licitație pe www.columbofil.net, licitatie creată direct în faimoasa crescatorie de reproducție Vollebregt din Wassenaar.
Specializarea echipei Vollebregt este reproducerea și cautarea porumbeilor AS pentru cursele de distanță extremă, maraton. Cursele internaționale pe distanțe lungi nu sunt deloc usoare, dar atunci când sunt peste 1000 km este și mai dificil.
Toate păsările Vollebregt au in pedigree ascendenti de exceptie pentru distanțe mai mari de 1000 km. O imagine de ansamblu a distanțelor la cursele internaționale pentru crescatoria Vollebregt:
Pau 1042 km
Barcelona 1211 km
Marsilia 1011 km
Narbonne 1006 km
Agen – Bordeaux 927 km
St. Vincent 1035 km
Perpignan 1055 km Citeste mai departe »

Adaugat pe 3 Oct 2019 de | Nici o parere | 1,444 views

Vand container 100% din aluminiu ( foarte ușor ) pentru transport porumbei , grătare din lemn.
Lungime = 4,60 m
Latine = 2,10 m
Înălțime 2,15 m
Acoperișul, partea fata și spatele sunt izolate termic și fonic .
Se poate monta direct pe șasiul mașinii.
Pentru mai multe detalii sunați la nr : 0729833381 Citeste mai departe »

Adaugat pe 2 Oct 2019 de | Nici o parere | 611 views

Licitatia columbodromului Diamond Tg. Frumos se incheie in aceasta seara la ora 22:00

Click aici pentru a vizualiza licitatia Diamond Tg. Frumos

In licitatie gasiti printre altii pe: 3,6,8 Finala 410 km 


Licitatia columbodromului King of Race Maneuti se incheie in aceasta seara la ora 22:00

Click aici pentru a vizualiza licitaia King of Race Maneuti

In licitatie gasiti printre altii pe: 1 Finala, 1 As, 2,3,4,5,6,7,9 Finala 480 km

Adaugat pe 28 Sep 2019 de | Nici o parere | 547 views

Pentru cine nu stie columbodromul Dalles Bucsani este situat in Judetul Dambovita , Comuna Bucsani ! Columbodromul are o capacitate de 1000 de locuri ! 

Loc 1 Finala este in valoare de 4000 de euro GARANTAT ! 

ATENTIE – Cine se inscrie la Columbodrom cu RECOMANDARE DE LA COLUMBOFIL.NET primeste un porumbel Gratis !  

Planul de zbor pentru 2019 : 

Hot Spot 1 – Ramnicu-Sarat – 146 km 

Hot Spot 2 – Focsani              – 185 km

Hot Spot 3 – Barlad                – 220 km

Semifinala – Iasi                     – 300 km 

Finala : RADAUTI PRUT     – 385 km 

SUPER DERBY  : NIKOLAEV – UK  / PREZMYLS – PL (in caz ca nu se poate iesii in UK ) 

Pentru a vedea tot articolu – click pe citeste mai departe ! 

Citeste mai departe »

Adaugat pe 15 Feb 2019 de | Nici o parere | 3,319 views

Machiel Buijk este conservatorul liniei de porumbei Aarden, probabil cei mai buni porumbei pentru concursurile de maraton. Unul dintre cei mai celebri porumbei Aarden a fost DOLLE. Urmasii acestui porumbel au facut senzatie si fac in continuare senzatie la concursurile de maraton.

Click aici pentru a accesa licitatia

Datorita faptului ca Machiel Buijk se va muta intr-o casa mai mica, doreste sa reduca foarte mult numarul porumbeilor pentru ca a ajuns la o varsta care nu ii mai permite sa tina un numar mare de porumbei. Acesta fiind motivul unei noi licitatii. Machiel ne-a rugat sa precizam ca este un grup foarte valoros, porumbei care au facut parte din lotul lui de reproductie.

Pentru o mai buna apreciere a calitatilor fiecarui porumbel Machiel Buijk a realizat scurte viedo-uri cu fiecare porumbel in parte.

DOLLE a fost angajat la 17 etape de maraton si a clasat 17, fiind fara dubiu unul dintre cei mai buni porumbei de maraton care a existat vreodata.

Cele mai bune rezultate obtinute de DOLLE:

1. prov. St. Vincent 1,684 b. (3. Nat. 6,844 b.),

1. prov. Dax 1,032 b. (3. Nat. 3,649 b.),

9. prov. Limoges – 1,610 b.,

12. Nat. St. Vincent – 6,917 b., etc.

Adaugat pe 12 Feb 2019 de | Nici o parere | 1,583 views