voiajori

Dupa decesul neasteptat al marelui columbofil maghiar Szabo Gheza, domnul Marculescu Adrian din Satu Mare a achizitionat de la sotia acestuia toti porumbeii.

Cei interesati de achizitionarea unuia sau a mai multor porumbei din crescatoria Szabo Gheza o pot face contactandu-l direct pe domnul Marculescu Adrian la nr de telefon 0728.139.842.

Porumbei cu sange nobil din crescatoriile Rik Cools, Horvath Karoly, Szabo Gheza.

Adaugat pe 19 Nov 2014 de | Nici o parere | 3,107 views

Am primit o reclamatie pe adresa siteului nostru de la un domn din Oradea care se plangea de faptul ca niste porumbei ii mananca toata iarba din curte. Ba mai mult, au intrat prin efractie in gradina de legume.

Stimabilul domn ne-a relatat faptul ca porumbeii au doua inele, cate unul pe fiecare picior. De aici am tras concluzia ca ar fi voiajori pregatiti pentru inceperea sezonului de concursuri 2014.

Ne-au fost atasate si 4 poze cu dovada clara ca nu este doar o gluma… 🙂

Mai grav este faptul ca acest domn doreste cu orice pret sa scape de aceasta problema cat mai urgent.

De aceea facem apel pe aceasta cale columbofililor din Citeste mai departe »

Adaugat pe 15 Apr 2014 de | 16 pareri | 8,864 views

ULTIMA OCAZIE!!!

In aceasta seara, la ora 21:00, se incheie licitatia celor 9 PORUMBEI CLASATI IN PRIMII 50 la etapa Finala Derby SOPRON – 405 KM!!! ATENTIE! ULTIMA PARTE!!! Ocazie excelenta pentru a va imbogati materialul genetic.

Click AICI pentru a vedea licitatia.

Adaugat pe 12 Apr 2014 de | Nici o parere | 1,668 views

Asociatia Columbofila Brasov este profund indurerata de pierderea unuia dintre pionierii Columbofiliei Brasovene, cunoscut si stimat de foarte multi columbofili din
tara.

Astazi, 22.03.2014, ne-a parasit pentru totdeauna regretatul BOTOROG NICOLAE, un impatimit al porumbelului voiajor de peste 6 decenii, care s-a dedicat in totalitate acestui minunat sport.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace nea NICULE! Condoleante familiei indurerate!!!

CU RESPECT,
MACOVSCHI MIHAIL

Adaugat pe 24 Mar 2014 de | 9 pareri | 4,954 views

Dupa ce v-am prezentat articolul de sfarsit de an al columbofililor constanteni din Medgidia la numai cateva zile de la intrarea in anul 2014 a avut loc o noua intalnire, de aceasta data la Cobadin, in apropiere de Constanta.

Nu putem sa nu remarcam faptul ca odata cu alegerea noului presedinte si anume a dlui. Guta Marian aceste intalniri intre columbofili au devenit mult mai dese si s-au legat prietenii extrem de stranse intre membrii columbofili din aceasta zona.

Totodata, pentru ca inceputul noului sezon columbofil sa fie extrem de echilibrat si ordonat aceste intalniri au fost extrem de productive. S-au stabilit sarcini pentru columbofilii care doresc sa ajute din proprie initiativa Asociatia Columbofila si se pun la pun ultimele planuri pentru ca inceputul sezonului sa fie perfect.

Nu putem decat sa ii felicitam si restul asociatiilor columbofile din tara sa ia exemplu de la aceasta frumoasa familie care se numeste A.C. Constanta

Citeste mai departe »

Adaugat pe 8 Jan 2014 de | 2 pareri | 2,502 views

La sfarsitul anului 2013 o mare parte din columbofilii constanteni si-au dat intalnire in Medgidia pentru a sarbatorii trecerea in noul an. Pe de alta parte la aceasta intalnire s-au discutat si planuri de viitor pentru sportul columbofil constantean fiindu-le alaturi si presedintele Asociatiei Columbofile Cosntanta dl. Guta Marian (Pasa).

Va lasam in continuare sa vizualizati cateva fotografii de la aceasta frumoasa intalnire:

Citeste mai departe »

Adaugat pe 8 Jan 2014 de | 2 pareri | 2,443 views

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă bucurie şi lumina. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.
Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar cu bucurie şi Citeste mai departe »

Adaugat pe 24 Dec 2013 de | 5 pareri | 3,431 views

La data de 8.12.2013 a avut loc festivitatea de premiere a puilor sositi de la Derby Inele Uman. S-au premiat primii 20 de castigatori exact cum s-a promis la inceputul sezonului, de catre organizatorii: Liviu Parvulescu si Rebrean Iulius.

Premierea a avut loc la Restaurantul “O SOLE MIO”, locatie ultra moderna care iti ofera servicii ireprosabile si ambient placut.

Speram ca si in anul 2014 sa participle un numar cat mai mare de columbofili la acest derby cu puii.

Transmitem pe aceasta cale un calduros “La multi ani si Sarbatori Fericite
tuturor columbofililor si familiilor acestora!”.

Mai jos puteti viziona imagini de la aceasta frumoasa premiere cu mentiunea ca “invidiosii” sa lase la o parte comentariile rautacioase. Citeste mai departe »

Adaugat pe 10 Dec 2013 de | 4 pareri | 3,275 views

La data de 10.11.2013 in incinta Clubului 1 Mai a avut loc festivitatea de
premiere a sezonului competitional 2013, la care au participat peste 30
columbofili.
La invitatia d-lui Rebrean Iulius,presedintele clubului 1 Mai,au participat si
columbofili de la cluburile: Gyo Sport Antilopa, Rahova&Ferentari,Voluntari,
As, dar si din judetul Buzau-FCPR si Arges-UCP.
Mai jos puteti viziona imagini din timpul festivitatii.

Citeste mai departe »

Adaugat pe 11 Nov 2013 de | 15 pareri | 3,514 views