voiajori

Vă invităm cu drag să vizionați această ultimă parte a interviului cu Ștefan Buțucanu.

Printre altele, veți afla cum privește acest columbofil dedicat maratonului columbofilia românească în general, iar începătorii vor primi sfaturi simple, concise și demne de luat în seamă.

Adaugat pe 5 Jun 2011 de | Nici o parere | 2,164 views

Chiar mai repede decât anunțasem, publicăm a doua parte din acest interesant interviu cu dl Ștefan Buțucanu din Galați.

N-a trecut decât o săptămână de la publicarea primei părți și, în acest răstimp, acea primă parte a fost vizualizată de aproape 5.000 de ori.

Sperăm ca și această secțiune să vă stârnească interesul și să vă fie de folos. Vă dorim vizionare plăcută !

*Vă invităm să vizionați oricând doriți și celelalte video-uri ale noastre, pe canalul nostru de Youtube, Columbofilipenet. Mulțumim.

Adaugat pe 1 Jun 2011 de | Nici o parere | 2,012 views

Cu deosebită plăcere, prezentăm azi un nou interviu din seria Columbofil.net, unul pe care mulți vizitatori ai site-ului ne mărturiseau că-l așteaptă cu nerăbdare.

Este vorba de prima parte a interviului luat dlui Buțucanu Ștefan din Galați, pe 01.04.2011. Credem că dl Ștefan nu mai are nevoie de o prezentare specială, mare parte dintre columbofilii români îl știu sau au auzit de el și cunosc cel puțin parțial realizările dumnealui pe plan columbofil.

Vă dorim vizionare plăcută și în așteptarea celei de-a doua părți a acestui video interviu, așteptăm feedback-ul dvs. Vă mulțumim !

Adaugat pe 25 May 2011 de | Nici o parere | 2,188 views