voiajori

Domnule Corneliu, te rog respectuos, nu arunca cu noroi în mine și site-ul nostru (Vlad, Paul, Andrei). Nu eticheta site-ul după bunul tău plac. Te-am respectat și te voi respecta atâta timp cât voi primi acelasi lucru din partera ta. Pe site-ul MEU și al colaboratorilor mei nu vor fi aprobate comentarii care vor avea tentă să te jignească pe tine sau oricine altcineva. Momentan consider că cel mai murdar site este rrp.ro și site-ul tău. Unele comentarii pe care le aprobi sunt DEZGUSTATOARE. Dar, fiind platform ta, faci ce vrei. Același lucru îl vom face și noi pe platforma noastră.

Pașca Bogdan a avut prima opțiune de a cumpăra site-ul dar nu a vrut să îl cumpere!

Pe parcursul următoarelor zile vei vedea că acest site nu mai este al D-lui Tunduc.

Relațiile mele cu Marius NU te privesc pe tine.

Dacă tot faci pe bunul samaritean de ce nu aduci în discuție faptul că până să vând eu inele peste tot erau anunțuri cu vânzare de inele la prețul de 2-2,5 RON?

Văd că doar eu te deranjez.

Așa că te rog să-ți vezi de platforma ta și pe noi să ne lași să muncim liniștiți pentru că avem ce arăta columbofililor din întreaga Romanie.

Adaugat pe 31 Mar 2013 de |  | 3,371 views

2 pareri la articolul “Rugaminte pentru pigeonsplanet.ro”


  1. Laurentiu Tomulescu says:

    Degeaba, site’ul lui Corneliu este mult mai slab decat columbofil.net si de aceea invidia este cea care poarta vina pentru articolele lui, frica pentru a nu ramane foarte in urma il determina sa bage bete in roate….. Succes Vlad

  2. Blaga Sorin says:

    Lasal in pace Vladut nici o data nu va inceta cu acuzele la adresa celor care nu Ii impartasesc parerile si ura impotriva lui Marius Tunduc.Nu se poate impaca cu gandul ca a pierdut site-ul ca nu a terminat treaba la timp preferand sa pirda timpul in cusca porumbeilor si mai face pe moralistul ca nu ar putea sa cumpere ceva furat dar a cumparat si tinut femela lui Tarau stiindui provenienta (sau era partea intunecata a personalitatilor sale multiple

Spune-ti parerea

*