voiajori

Cu ocazia deplasării în localitatea Sebeș – județul Alba, la centrul  de reclemare ,,Sebes” a porumbeilor participanți la etapele naționale organizate de F.C.P.R. în 2013 (Berlin, Gdansk, Harkov), Vlad Fildan a făcut câteva fotografii la fața locului și i-a luat un scurt interviu câștigătorului primei ediții a concursului național „Berlin”, dl Burcă Ionuț, din localitatea Vladimirescu – județul Arad.

Mai jos găsiți galeria foto și video-interviul luat dlui Burcă Ionuț:

no images were found

Adaugat pe 11 Jul 2013 de |  | 5,589 views

9 pareri la articolul “Centrul de reclemare Alba – FOTO & VIDEO”


 1. gigi says:

  FAIN INTERVIU DAR SANSA E TOT DE PARTEA VOASTRA …. FACETI CE FACETI SI IN ULTIMUL MOMENT SCHIMBATI REGULILE ….. TOT SA PARTICIPI LA TROFEU FCI CU DOUA ETAPE DE 800 SI CEVA 900 KM PE ACEIASI DIRECTIE FATA DE RESTU CARE AU CU ADEVARAT O ETAPA PESTE 1000KM…. CARE E BAIAT DESTEPT INTELEGE…..SUCES ….

 2. sorin says:

  gigi nici tu nu stii ce ai vrut sa scrii, dar mai ales sa inteleaga altu`!

 3. Petre Adrian says:

  Cred că vom avea etape reușite.Vremea se anunță bună în Germania,Ucraina și puțin mai capricioasă în Polonia (e posibil să plouă, dar nu cred că pînă în ora 10.00).Ne ajută puțin și vîntul.Atenție la lansări astfel încît să nu ajungă porumbeii în prima zi.Mîine la ora lansării se poate ști cu precizie viteza și direcția vîntului.De ce nu se afișează pe net repartiția porumbeilor pe centre pentru a ne putea da seama cîți porumbei sunt pe zone? Atenție la locurile de lansare astfel încît să nu ne depărtăm prea mult de localitatea de lansare(vizat Harkov).De ce nu a fost anunțat comitetul ce va decide lansarea porumbeilor? Trebuie să fim mai transparenți pentru a avea credibilitate.

 4. Marosan says:

  Mai bine puneati un film cu hranirea si adapatul porumbeilor….de interviuri..nu ducem lipsa!
  Au fost reclame pt camere Web..transmisii live…praf in ochi!

 5. admin1 says:

  Am adaugat si o filmare cu hranirea si adaparea porumbeilor, dar nu erau inca toti in masini (se reclemau) iar noi nu am ramas pana la finalizarea reclemarii. Am cerut soferului si delegatului de la Bihor sa filmeze hranirea si adaparea (masina Bihorului merge la Gdansk alaturi de cea a Neamtului).
  La Berlin merge masina de la Alba.
  In masura in care voi primii video-uri le voi posta, dar asta la intoarcere pentru ca mai repede nu am cum face rost de filmari 🙂

 6. Marosan says:

  Ok!Nu vreau sa fiu carcotas….dar subiectele fierbinti…trebuie servite …la fel!
  Toata stima pt cei implicati!In rest…Bafta tuturor!
  Speram ca porumbeii sunt ingrijiti si tratati…NORMAL!

 7. adi says:

  Luati interviuri si la adevaratii maratonisti care au porumbei veniti la distante de peste 1200 km ca la 800 sunt destui

 8. admin1 says:

  Aveti dreptate d-le Marosan, subiectele fierbinti trebuie servite….. fierbinti 🙂
  Ar fi foarte bine daca s-ar putea incarca pe youtube filmarile de la fiecare oprire pentru hranire si adapare a porumbeilor imediat dupa terminare. Dar nu sunt posibilitati, trebuie sa intelegem.
  Pe delegatul din Bihor il cunosc si stiu sigur ca se va ocupa excelent de porumbeii care participa la Gdansk.
  Cred ca la fel se va intampla si cu porumbeii participanti la Berlin.
  Cel mai bun sa castige!

 9. X says:

  Bine ca nu vreți sa meargă băieții astia sa filmeze tot drumul si sa vina repede pentru interviuri cu castigatorii de la 1200 km. Datele niște sponsorizari sau federatia ca astia știu ce sa filmeze! Dacă vor si ei bineinteles. Si atunci nu mai aveți suspiciuni nici unii.

Spune-ti parerea

*