voiajori

De cativa ani, Sabau Doru s-a mutat la casa in Oradea si a putut in sfarsit sa-si construiasca propria crescatorie, micuta si foarte cocheta. Au fost facute investitii in porumbei de calitate iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Astfel, obtine printre altele loc 2 National As Maraton 2017 cu femela “Jumatatea”. In 2018 atentia este atintita spre “Frumusica” care obtine in anul 2018 locurile: 8 National Fond, 10 National Fond Palmares, 10 National General Palmares 2018, 11 National General Maturi 2018.

In aceasta licitatie, Sabau Doru ofera un grup de 11 porumbei cu origini foarte bune printre care 2 pui din starurile crescatoriei: “Jumatatea” – 2 National As Maraton 2017, & “Frumusica” – 8 National Fond Maturi 2018

CLICK AICI PENTRU A ACCESA LICITATIA

Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
– 50 ron / porumbel: este transport pe rutele principale ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
– 100 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
– O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor și destinatar.
Porumbeii sunt in crescatoria Fildan Vlad (Bihor) – admin columbofil.net!

Adaugat pe 29 Dec 2018 de |  | 1,567 views

Spune-ti parerea

*