voiajori

Chris Beckers este fiul lui Will Beckers din combinatia Beckers-Willems, castigatorii locului 1 National Perpignan 2019! Chris a descoperit pasiunea pentru porumbei inca de cand era copil mic, astfel, dupa ce s-a casatorit si s-a  mutat in Lelystad a dorit sa isi urmeze visul, obtinerea de rezultate de varf la concursurile ZLU (cu lansare de dimineata). Astfel a investit in porumbei cei mai de calitate disponibili pentru aceasta categorie si a ales porumbeii Jelle Jellema, Batenburg v.d. Merwe si Arjan Beens, porumbei cu rezultate fenomenale la concursurile ZLU.  Astfel, Chris spera sa isi atinga telul iar pentru ca este un crescator EXTREM de serios si disciplinat pe plan columbofil, cu siguranta va reusi! 

Inca de cand era copil mic, Chris petrecea foarte mult timp in crescatoria tatalui sau de unde a deprins cum sa concureze cu porumbeii. Dupa ce Chris s-a mutat impreuna cu sotia lui in Lelystad a devenit cel mai bun columbofil al regiunii la concursurile NPO, cu lansare intarziata.  De cativa ani, ambitia lui Chiris este aceea de a performa de top si la concursurile ZLU, cu lansare de dimineata. In acest sens, a achizitionat porumbei de la cei mai renumiti crescatori ai momentului pregatindu-se pentru ceea ce inseamna ZLU MARATON.

Loc 1 National Perpignan 2019 a fost castigat de catre Willem-Beckers (tatal lui Chris) cu un porumbel reprodus de catre Chris Beckers. Tot odata, Chris a reprodus alti pui pentru lotul de zbor al tatalui sau printre care amintim pe Spirit, cel mai bun zburator al lui Wiel Beckers.

Cu obtinerea acestor rezultate de exceptie obtinute de Wiel Beckers, cu porumbei reprodusi de Chirs, convingerea noastra ca, Chirs Beckers va straluci in cadrul etapelor de maraton ZLU in cel mai scurt timp.

In acest moment, este in desfasurare o licitatie cu 12 pui 2019 cu origini fantastice oferiti de catre Chris Beckers!

https://www.columbofil.net/index.php?act=licitatii&id=738

Adaugat pe 14 Jan 2020 de |  | 4,161 views

Spune-ti parerea

*