voiajori

Din campioni se nasc campioni!

Afirmatia de mai sus s-a demonstrat a fi una foarte adevarata cand vine vorba despre porumbeii voiajori. Reproducand din camioni, fara indoiala, la un moment dat, se va naste un alt campion. Urmand acest principiu am achizitionat fii si fiice din campioni nationali ai Romaniei la maraton pentru a-mi atinge telul, acela de a urca pe podiumul national la categoria maraton. Drumul este lung si anevoios dar cu porumbei care au in spate campioni nationali totul poate fi mai usor.

Click aici pentru a vizualiza licitatia:

Pentru a oferi material genetic de mare valoare si altor columbofili, am luat decizia de a scoate la licitatie 5 pui cu origini exclusiviste, 3 nepoti din campioni nationali la maraton si 2 pui din 7 Nat. As Maraton.

O colectie restransa de doar 5 pui dar cu un bagaj genetic exclusivist. La pozitia nr. 1 gasiti un pui cu origini rare, nepot din 4 campioni nationali la maraton ai Romaniei.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria d-lui Fildan Vlad – Bihor. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil in următoarele condiții și tarifele aferente:
– 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
– 200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
– O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

Adaugat pe 13 May 2020 de |  | 5,951 views

Spune-ti parerea

*