voiajori


Remus Ianc – Rezultatele de vârf ale acestui an:

1 Județean Viteză Palmares Tineret Hunedoara 2011 (foarte probabil 2 Național Viteză Palmares Tineret) cu 0654233-F-10
1 Județean General Tineret cu 588033-M-11
1 Derby Pui Tass 2011 cu 0588035-11.


Deși locuiește în Deva, dl Ianc Remus își concurează porumbeii din Simeria. Aici, păsările îi sunt îngrijite ca la carte de tatăl dumnealui, care este prezentat de către fiu ca manager al crescătoriei. Dl Ianc concurează de mulți ani porumbeii. Cu trecerea timpului, grija și experiența tatălui l-au ajutat să înțeleagă și să iubească aceste minunate giuvaere înaripate.

De puțin timp însă, dedicării dlui Remus i s-a adăugat și experiența unui adevărat cunoscător al tainelor concursurilor cu porumbei, dl. Habaci Călin. Cei doi au devenit buni prieteni, iar această colaborare a influențat extrem de pozitiv performanțele columbofile ale familiei Ianc. Unii dintre porumbeii multiplului campion național Habaci au fost transferați la Simeria, iar metoda de zbor aplicată corespunde în detaliu sfaturilor pe care Remus le primește de la prietenul său.

Am prezentat într-un alt topic (click pentru a-l citi) rezultatul excelent obținut de dl Remus la concursul derby cu puii din această toamnă. Acum e momentul să supunem atenției dvs. două seturi de rezultate excelente obținute de alți doi porumbei ai dânsului. Întâi, ”Hermesa Mică”:


Al doilea porumbel foarte ambițios este 0588033-11. E fiu din doi porumbei pe care dl Remus l-a primit tot de la la campionul Habaci. Unul dintre bunicii acestui pui e frate cu o zburătoare excepțională a coloniei Habaci – 323532-F-07, care în această toamnă va fi încoronată Campionă Națională la Maraton Palmares 2011. Trei frați ai puiului prezentat mai jos au norme la categoria viteză, dar “033” a reușit (în premieră județeană!!) obținerea categoriei General Pui. Și nu oricum, ci cu mult stil: Loc 1 Județean!


Este deja evident că viitorul columbofil al dlui Remus sună bine. Felicitările echipei Columbofil.net vor fi cu siguranță completate de colegii oaspeți ai acestui site. Mult succes pe mai departe!

Mai jos puteți vedea fotografii din crescătoria dlui. Ianc:






Adaugat pe 19 Oct 2011 de |  | 2,823 views

Spune-ti parerea

*