voiajori

După închiderea primei zile a Expoziției Naționale Craiova, împreună cu alți columbofili, am cinat la hotelul Flormang. Am comandat pizza și am așteptat mai mult de două ore până să le primim la masă. În mod normal, eu unul aș fi devenit recalcitrant.

Și totuși… nici nu mi-am dat sema cum a trecut acest răstimp – eram la masă cu oameni care au știut să facă seara nespus de fumoasă, cu povestiri fascinante! Să-i enumăr, mă veți înțelege: Peto Janos, Burcă Ionut, Micloș Adi și Nelu, Frații Radu, Oros Bogdan cu un coleg de la Ineu, Vali Persinar…

Dl Peto Janos ne-a povestit pe îndelete experiență întoarcerii ”Barcelonezului” acasă, iar Ionuț Burcă ne-a tinut ”gură cască” înșiruindu-le pe toate, de la începuturile lui columbofile, până la experiențele de neuitat oferite de vedetele ”Strong” și ”Summer Night”.

Cu nea Miclos, un alt campion bihorean, am discutat despre aspecte interesante ale concursurilor județene pentru fiecare club în parte, iar Frații Radu ne-au povestit multe lucruri surprinzătoare depsre columbofilia portugheză. Îmi pare așa de rău că nu am avut cu mine aparatul foto sau camera de filmat!

Ne-am despărțit după miezul nopții și am pornit pe jos, voinicește, prin aerul tare de iarnă, spre hotelul unde urma să înnoptăm. Pe drum, deoarece probabil că nu-i păream prea convins, Ionuț mi-a enumerat încă o dată super porumbeii pe care-i va oferi la Licitația Excepțională pe care trebuia să o lansez ieri, dar care va fi decalată probabil, pe luni.

Parcă nici acum nu-mi vine să cred că unii dintre cei mai buni porumbei Burcă vor fi prezentați pe Columbofil.net. Păsări cu Expoziții Naționale, locuri de top și chiar cu categoria Record îndeplinită. Vă vine să credeți că se vor vinde pe internet porumbei ca ”Zeus” sau”Super Eliana” ?

Sper din sufet că mâine va fi, din nou, o zi cel puțin la fel de interesantă, aici la Expoziția Națională! Noapte bună!

Adaugat pe 26 Nov 2011 de |  | 1,480 views

Spune-ti parerea

*