voiajori

Câțiva vizitatori ai Columbofil.net ne-au contactat zilele trecute, după trecerea pe noul server și ne-au reclamat faptul că, deși site-ul lucrează la o viteză excelentă, nu reușeșc să citească comentariile. Trebuie să știți că problema provine din setările browser-ului dvs. (a programului cu care ”deschideți” Columbofil.net, fie acesta Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera sau un altul). Urmează deci să vă ștergeți cahe-ul browser-ului și această problemă va dispărea. Vedeți în continuare cum trebuie procedat.
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Pentru cei care înțeleg engleza, click [AICI] pentru instrucțiuni detaliate pentru cele mai populare browsere.
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Pentru Mozilla Firefox: deschideți browser-ul și apăsați concomitent Ctrl+Shift+Del. Se va deschide o nouă fereastră, alegeți Everything, bifați Cache și dați click pe Clear Now.

Pentru Internet Explorer: deschideți browser-ul și apăsați concomitent Ctrl+Shift+Del. Se va deschide o nouă fereastră, bifați doar Temporary Internet Files, debifați-le pe toate celelalte și dați click pe Delete.

Pentru Google Chrome: deschideți browser-ul și apăsați concomitent Ctrl+Shift+Del. Se va deschide o nouă fereastră, bifați Empty the Cache, debifați-le pe toate celelalte, la Obliterate the following items from alegeți perioada din care vreți să ștergeți Cache-ul, iar apoi dați click pe Clear Browsing Data.

Pentru Safari: deschideți browser-ul, apăsați concomitent Ctrl+Alt+E, se deschide o nouă fereastră și dați clik pe Empty.
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Explicații suplimentare: Atunci când vizitați pentru prima dată o pagină web, este nevoie adesea de un timp pentru a se încărca, nu-i așa? Dar la următoarea vizită, acelei pagini nu-i va mai lua atât de mult să se încarce. Acest lucru se datorează faptului că, într-un efort de a vă fi de ajutor, browser-ul stochează informaţiile acelei pagini pe computerul dvs., astfel încât aceasta se va reîncărca de la computer, nu de pe site-ul real. Acesta este procedeul de stocare a cache-ului şi este menit să accelereze viteza dvs. de navigare pe Internet.
Problema apare atunci când se face o mică schimbare la site-ul pe care dvs. îl vizitați şi browser-ul nu o recunoaşte ca o schimbare semnificativă, astfel încât va încărca aceeaşi pagină, cea stocată în cache în computerul dvs. Soluţia este golirea cache-ul browser-ului. Aveți mai sus toate instrucțiunile acestei proceduri. Dacă tot nu vă descurcați, contactați-ne!

Adaugat pe 1 Feb 2012 de |  | 4,559 views

Spune-ti parerea

*