voiajori


În vară, am organizat în premieră o sesiune de o săptămână în care maeștrii germani Freialdehofen au răspuns întrebărilor dvs. A fost o experiență foarte interesantă și în același timp solicitantă, deoarece a fost nevoie să traducem și publicăm cu cu promptitudine întrebările și răspunsurile oferite. (Click pentru a citi Anunțul și studiați Cele 3 seturi de răspunsuri). Apoi, alte publicații online au preluat această inițiativă. Am urmărit cu interes răspunsurile oferite de câțiva specialiști la întrebările vizitatorilor site-ului partener porumbel.net.

Acum, la cererile mai multor prieteni ai Columbofil.net, începând de azi, Luni, 06.02.2012, vom organiza o nouă sesiune de 7 zile pe parcursul căreia veți putea adresa întrebări crescătorilor Cosmin Olteanu și Mihai Țurcanu.

Suntem deosebit de onorați că acești doi excepționali columbofili au acceptat să-și ajute colegii de peste tot cu sfaturi directe prin intermediul Columbofil.net.

Cum vom proceda? Pentru a nu complica suplimentar modul în care v-ați obișnuit să activați aici, am creat două topicuri dedicate fiecăruia dintre maeștri. Acolo veți putea posta întrebările dvs., acestea vor fi vizibile tuturor, iar cei doi vor răspunde tot acolo, după fiecare întrebare. Pe prima pagină a platformei, în partea dreaptă, vom afișa două link-uri (legături) rapide. Prin urmare, cu un singur click veți putea accesa secțiunea care că interesează.

Așadar, nu ratați această ocazie și simțiți-vă liberi să transmiteți întrebările dvs. celor doi specialiști, pe parcursul acestei săptămâni.
………………………………………………………………………………………………………………………………….

Adaugat pe 6 Feb 2012 de |  | 1,584 views

Spune-ti parerea

*