voiajori



Cu o spectaculoasă creștere a numărului de columbofili, de la 4.000 în anul 2000 până la 12.000 în prezent, România nu putea fi exclusă de pe harta columbodromurilor FCI.

Experiența organizatorilor acumulată în cele câteva ediții precedente de succes, condițiile excelente, premiile extrem de atractive și promisiunea unei atmosfere cu totul speciale la evenimentele ediției 2012, toate acestea i-au convins deja pe columbofilii de elită ai României, dar și pe mulți campioni din străinătate (Ungaria, Grecia, Austria, Spania și Germania) că “Romania Grand Prix FCI” e locul ideal unde pot să-și concureze echipele de tineri porumbei.

Astfel, până în prezent, un număr de 100 de crescători au anunțat deja că participă cu un total de aproximativ 500 de porumbei, iar telefoanele și emailurile organizatorilor continuă să fie asaltate de cereri.

Vă reamintim că premiile ediției 2012, calculate pentru minim 1000 de porumbei participanți, se ridică la impresionanta sumă de 37.400 €. Atracția principală o va constitui cursa finală, cu lansare de la Sopron, Ungaria, 405km. Câștigătorul acestui super concurs va fi premiat cu 10.000 €!!
După cursa finală, toți columbofilii se vor putea distra la o mare petrecere oferită în cinstea lor!
Ca noutate foarte interesantă, se anunță organizarea unui sejur relaxant pe frumoasele meleaguri ale Zărandului, pentru oaspeții din străinătate si din tara pentru cei care doresc.
Așsadar, inimile multor columbofli își accelerează deja pulsul în așteptarea începutului ediției 2012 a “Romania Grand Prix FCI”

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, sunteți așteptați în continuare pe www.columbodromarad.ro și Columbofil.net!

Adaugat pe 18 Feb 2012 de |  | 2,988 views

Spune-ti parerea

*