voiajori

După cum vă promisesem, continuăm să vă ținem tot timpul la zi cu ultimele noutăți ale Columbodromului “Romania Grand Prix FCI” din localitatea Andrei Șaguna, AR. Vă informăm deci că până în prezent (27.02) un număr de 133 de crescători au rezervat deja un număr total de 630 porumbei.

Interesul stârnit de columbodrom e din ce în ce mai mare și în rândul columbofililor din străinătate. Organizatorii speră că, cu ajutorul colaboratorilor – Fam. Herbots din Belgia, dl. Alfred Berger de la Rohnfried Germania, Martha van Geel din Olanda, Karl Heinrich Lang și mulți alții – numărul maxim de porumbei va fi atins până pe 15.03.2012. Acest prognostic e foarte realist și îi poate bucura și mai mult pe participanți, deoarece fondurile totale vor asigura baza inițială de calcul a premiilor, adică aproximativ 37.400 €.

Așadar cei care doresc să-și concureze echipele de porumbei la columbodromul afiliat FCI, dar încă nu și-au rezervat participarea, sunt invitați să o facă înainte ca locurile disponibile să fie epuizate!

Vom continua să vă ținem la curent cu privire la toate noutățile Columbodromului “Romania Grand Prix FCI” prin intermediu website-urilor columbodromarad.ro și Columbofil.net

Adaugat pe 28 Feb 2012 de |  | 2,978 views

Spune-ti parerea

*