voiajori

CRESCATORIA DIN ALTHORNBACH-GERMANIA

Din cauza unor grave probleme de sanatate ale managerului crescatoriei din Althornbach, dl. Stefan Weis, si a unei complicate interventii chirugicale prin care a trecut insusi Raymund Hermes, s-a luat dificila decizie de a renunta la una dintre cele doua crescatorii detinute de marele campion german.
Din aceasta locatie s-a concurat pe numele Heiko Hermes (pt. cunoscatori seria mare 08098), crescatoria fiind axata pe etapele internationale de maraton, inregistrand succese nationale si internationale de peste 20 de ani. S-au castigat cursele de Dax, Pau, Marseille, Barcelona, Perpignan, atat national cat si international (unele de mai multe ori), plus aproape toate trofeele puse in joc de catre organizatorii campionatelor din vest. Din pacate anul 2012 este ultimul an in care numele de Heiko Hermes, Althornbach apare in clasamentele internationale. Acest an a fost din nou unul in care s-a mentinut stacheta la un nivel ridicat, obtindadu-se de exemplu locurile 4, 10, 55 etc nat. Barcelona, plus locuri de varf la toate etapele nationale si internationale.
Se va concura mai departe, nu stiu pentru cat timp, din crescatoria de la Hamm (seria mare 01063), de unde Raymund Hermes se mai poate implica in masura in care ii este posibil.
In prezent se desfasoara licitatia unui mare numar de porumbei Hermes pe binecunoscutul site www.pipa.be (http://www.pipa.be/en/pigeons-for-sale/online/auctions/raymund-hermes-ge-total-auction-location-althornbach-en), administratorii acestuia fiind cunoscuti la nivel mondial pentru exigenta in alegerea porumbeilor ce devin obiectul licitatiilor lor.
Personal am importat porumbeii Raymund Hermes inca din anul 2005 ca reprezentant al acestuia pentru Romania. Cei ce au intrat in posesia porumbeilor Hermes au facut-o la preturi relativ mici, preturi romanesti, si ii asigur ca intotdeauna informatiile continute de pedigree au fost 100% corecte. Multi m-au contactat telefonic sau am discutat personal cu prilejul evenimentelor columbofile pentru a-si exprima multumirea cu privire la produsii acestor porumbei si performantele obtinute. Am primit si critici, normal ca nu toti porumbeii pot fi buni reproducatori.
Vom fi prezenti si anul acesta cu un ultim stand Raymund Hermes cu prilejul manifestarilor columbofile nationale si voi inceca sa mentin aceleasi preturi accesibile.
Nu as vrea sa fie interpretat acest mic articol ca si reclama mascata. Pur si simplu
m-am simtit dator sa aduc la cunostinta columbofililor romani acesta imensa pierdere suferita de columbofilia mondiala si ar fi o bucurie pentru mine, cu acest prilej, ca cei care poseda porumbei Raymund Hermes, obtinuti prin intermediul meu, sa isi expuna aici, in mod civilizat, satifactiile (chiar si critici nicio problema le suport) aduse de descendentii acestor porumbei. Promit ca i le voi transmite personal lui Raymund Hermes la sfarsitul acestei luni cand voi calatori in Germania !

Cu toata stima pentru acest om si crescator deosebit,

Sorin Zamfir

Adaugat pe 3 Oct 2012 de |  | 13,182 views

10 pareri la articolul “VANZARE TOTALA RAYMUND HERMES”


 1. Marcel Pais says:

  Eu pot sa ma declar multumit.Cu toate ca posed doar 2 porumbei Hermes, acesti doi porumbei mi-au reprodus foarte bine. Puii lor mi-au adus locuri fruntase de la 100-700 km.
  Nu pot decat sa-i doresc marelui crescator Raymund Hermes multa sanatate, sa continue seria de succese la Hamnm si sa-i multumesc lui Sorin fara de care acesti porumbei nu ar fi intrat in posesia mea!

 2. HABACI CALIN says:

  RAIMUND HERMES,este crescatorul care ma facut campion national,cu porumbei achizitionati din crescatoria lui.
  Pot spune ca sint porumbei complecti,pot zbura foarte bine de la 100 km la 1000 km,si oricand pot castiga loc 1,pot aminti aici de super surorile campioane.
  HERMESA GALACTICA SI HERMESA EXTRATERESTRA.
  Dar eu am achizitionat in 2005,10 porumbei orig hermes,prin pritenul SORIN ZAMFIR,i-am facut perechi intre ei.
  Din toate cele 5 perechii,au iesit foarte buni zburatori si din toti am avut porumbei in expozitile nationale,la diferite categorii.
  In prezent detin 20 de porumbei originali hermes,am fii si nepoti din campioni lui si din olympici.
  Am dat pui din hermesi si la pritenul meu IANC REMUS,hunedoara,si din acesti porumbei a iesit in 2011,vice camp nat la viteza tineret palmares.
  Am dat la prietenul MAN FLAVIUS,din bihor,a iesit loc 1 la derby pui,komarom, pe jud cu pui din hermesi.
  CRESCATORIA HERMES,DUPA PAREREA MEA ESTE UNA DINTRE CELE MAI BUNE DIN EUROPA.

 3. vali says:

  Apropo domnule Pais Marcel dv sunteti din Mandra, in apropiere de Fagaras???

 4. Marcel Pais says:

  Da

 5. dax says:

  Ma intristeaza asemenea veste.
  Mi-as fi dorit si eu un porumbel de asa origine.
  Sa-i de-a Dumnezeu sanatate.
  Hamm e fiul?

 6. CIOARA DANIEL says:

  MULTA SANATATE DOMNULUI RAYMUND HERMES,CRESCATORUL CARE A CASTIGAT TOT CE SE PUTEA CASTIGA LA ZBORURILE INTERNATIONALE SI NATIONALE,REZULTATE CARE NU AU FOST EGALATE DE ALTCINEVA SI CARE CRED CA NICI NU VOR FI VREODATA EGALATE.PERSONAL DETIN INCA DIN ANUL 2005 PORUMBEI DE LA DANSUL ADUSI DE PRIETENUL ZAMFIR SORIN SUNT FOSRTE MULTUMIT DE EI CA REPRODUCATORI, AM CASTIGAT LOCURI DE 1 SI 2 PE ZONA DE VEST LA ETAPELE DE MARTON SI UNI AU AJUNS IN EXPOZITI NATIONALE SI AU FACUT NORME LA AS MARATON SI MARATON.DUPA PAREREA MEA SUNT PORUMBEI CARE SE PRETEAZA PE ROMANIA ZBURAND DE LA 100 LA 1000 KM. RECOMAND CU SINCERITATE PORUMBEI DE HERMES.

 7. vali says:

  Am auzit de dv. eu sunt din sambata de sus… incepator http://valipirvu.sunphoto.ro

 8. cristi says:

  am si eu pui din hermes, cu norma la fond.multa sanatate pt. domnul hermes.

 9. OLY says:

  pot sa spun despre porumbei de hermes, la care am ajuns prin intermediul prietenului meu zamfir sorin,ca au facut rezultate multumitoare in zona noastra de munte(cimpeni jud. alba),in comparatie cu porumbeii adusi din alte parti.Parerea mea si a unor colegi de club, e ca sint niste porumbei foarte rezistenti si cu o mare vointa. Multa sanatate d-lui RAYMUND HERMES.

 10. ionut says:

  09/07569/394 09/01873/354 08/05294/725 sunt cumparati din straubing acum 2 ani fara talon as dori sa aflu ai cui sunt

Spune-ti parerea

*