voiajori

Așa cum v-am obișnuit, site-ul nostru nu-și dezminte tradiția de a aduce columbofililor români cei mai buni porumbei, din cele mai bune crescătorii, atât din țară, cât și din străinătate.

Cunoscuți în toată lumea pentru calitatea excepțională a porumbeilor deținuți, Familia Kipp, parteneri ai Columbofil.net, oferă spre vânzare în România o colecție unică de porumbei!

Importurile porumbeilor Kipp din ultimii ani s-au făcut resimțite din plin în țara noastră. Cobzaru Daniel reușește să obțină locul 1 Național Maraton Tineret 2011 cu un produs 50% Kipp und Sohne. De asemenea, dl Țurcanu Mihai, câștigă trofee anuale cu o familie de porumbei bazată pe porumbeii Kipp… Lista ar putea continua, pentru că în România sunt foarte mulți crescători care au succese de TOP cu acești porumbei!

Putem spune că vorbim de cei mai buni porumbei importați în România, dacă ne uităm la procentul reușitelor.
Rezultatele Familiei Kipp în Germania sunt arhicunoscute de toată lumea, doar în anul 2011 ei ocupând locul 1 As Maraton Germania și Locul 1 „Cel mai bun porumbel din trei concursuri internaționale” din Europa de Vest!!!

Așadar, o licitație excepțională, dintr-o crescătorie de clasă mondială!

Adaugat pe 10 Oct 2012 de |  | 5,257 views

Spune-ti parerea

*