voiajori

Începând cu 1 noiembrie 2012, firmele care comercializează ceasuri electronice omologate în cadrul FCPR, vor vinde sistemele de îmbarcare doar către asociațiile afiliate la FCPR, acestea devenind proprietatea asociațiilor conform RNS.

În același timp, societățile comerciale vor informa FCPR în scris despre unitățile de îmbarcare vândute, respectiv seria sistemului și asociația cumpărătoare.

Conducerea FCPR

Adaugat pe 29 Oct 2012 de |  | 2,342 views

2 pareri la articolul “SISTEME DE ÎMBARCARE ELECTRONICE DOAR PRIN ASOCIAȚIILE AFILIATE”


 1. dorin says:

  nu e corect si acesta nu e si punctul de vedere al acestor firme.vrem sa vedem si ce spun reprezentantii acestor firme.

 2. nu mi se pare onest! says:

  solutia este foarte simpla:

  la inceput de sezon fiecare detinator de trapa indiferent de marca daca doreste sa o foloseasca in timpul sezonului sa specifice din start ca doreste sa puna la dispozitie trapa sa de imbarcare tuturor membrilor de club cu mentiunea ca pe toata perioada sezonului nu va putea sa ridice trapa de imbarcare pentru a o lua acasa! astfel dupa fiecare etapa trapa va ramane la club asigurata cu lacat si cheie , avand acces la ea doar o persoana alta decat propietarul.
  deasemenea trebuie facut un proces verbal in care sa se specifice proprietarul trapei , modelul trapei , seria trapei, clubul , asociatia si federatia pentru care concureaza.

  la fiecare etapa imbarcata pe fisa de imbarcare orice trapa tipareste automat seria sa, dealtfel asemenea si la desigilare .
  cine nu cunoaste intreg aparatul de functionare isi da cu parerea ca se poate frauda.

  nu vad unde-i buba daca-mi cumpar o trapa si o pun la dispozitie pe intreg sezonul clubul neputand a o lua acasa????????

Spune-ti parerea

*