RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR


   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei ľ Botosani ľ 1 National Berlin Yarlingi ľ 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km ľ Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei ľ Botosani ľ 1 National Berlin Yarlingi ľ 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU S╬RBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul ädirect de la surs?ö pentru dumneavoastr?!
Se termina pe
04.03.2020
Licitatie cu 15 porumbei oferiti de Alfons und Helmut Klass

Alfons & Helmut Klaas sunt recunoscuti in intreaga lume pentru rezultatele deosebite obtinute in special la diferite columbodroame din intreaga lume. Pentru prima data am reusit sa aducem prin intermediul fostului manager al lui Klaas, un grup de 15 porumbei direct din crscatoria acestuia. Datorita faptului ca am comunicat prin intermediul fostului manager care intre timp si-a dat demisia, am contactat direct pe dl. Alfons Klaas pentru a ne trimite pedigreele. Datorita faptului ca este foarte ocupat am primit pedigree-le doar in format electronic. De aceea atragem atentia ca este exact ceea ce putem si noi in momentul de fata sa oferim viitorilor castigatori. Speram totusi sa primim si taloanele dupa finalizarea licitatiei.

Porumbeii sunt deja in Romania. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 150 ron / porumbel: este transport pe rutele principale ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor ╚Öi destinatar.
Porumbeii sunt in crescatoria Pripu Irinel (Dimbovita) – admin columbofil.net!

Se termina pe
03.03.2020
Licitatie cu 10 porumbei Ko van Dommelen oferiti de Jac van de Bosch - Olanda

Jac van de Bosch este unul dintre cei mai titrati maratonisti ai Olandei. Cu o posibilitate financiara ridicata si-a achizitionat porumbei de cea mai buna calitate de la Ko van Dommelen, Saarlons, etc. Datorita unor nemultumiri legate de organizarea unor etape de maraton in Olanda, a luat decizia de a nu mai concura la ultimele etape de maraton din sezonul 2019. Tot odata, a luat decizia de a oferi la licitatie pe site-ul nostru 80 de reproducatori ai acestuia, porumbei care arata la mana foarte bine! Facem aceasta afirmatie pentru ca deja porumbeii au ajuns in Romania si am ramas de-a dreptul impresionati de calitatile fizice ale acestora! Din toti acesti porumbei a reprodus si concurat pui in crescatoria dansului cu rezultate notabile la concursurile de maraton!
In aceasta a 6 a parte, Bosch ofera 120 originali Ko van Dommelen, porumbei foarte buni la mana.
Atentie! Porumbeii sunt in Romania, la sediul Columbofil.Net. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 150 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.

 

Se termina pe
02.03.2020
Licitatie cu 12 porumbei oferiti de Wim Muller - Olanda

Pentru al treilea an consecutiv, Wim Muller, legendarul maratonist olandez, ofera la licitatie prin intermediul site-ului nostru, un grup de 12 porumbei cu origini SENZATIONALE. Fii/fiice si frati cu starurile crescatoriei! Iata ca, si in aceasta parte a 3 a, ultima din acest sezon de licitatii, ofera un grup fantastic de porumbei selectati cu atentie!

Cu peste 25 de ani de activitate columbofila la cel mai inalt nivel, cu porumbei de cea mai buna calitate, tinteste mereu concursul de maraton suprem BARCELONA. Si-a creat o familie de porumbei care se evidentiaza la concursurile grele de maraton, cu vant din fata si canicula iar porumbeii acestuia sunt ideali pentru incrucisari.

2019 a fost un an special pentru Wim, castingand loc 1 National Barcelona 1139 km!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Wim Muller. Transportul din Olanda pana la cumparator costa 150 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! .

NOU! Wim Muller a realizat video-uri de prezentare cu fiecare porumbel din licitatie, totul pentru o informare corecta pentru dumneavoastra! Datorita faptului ca unii columbofili au transmis ca nu se aude clar ce vorbeste datorita mastii pe care este obligat din punct de vedere medical sa o poarte, Wim nu mai vorbeste in video-uri. Isi cere scuze pentru acest inconvenient si spera sa il intelegeti. Medicul i-a recomandat sa renunte la porumbei dar Wim nu poate face acest lucru, porumbeii fiind viata lui.

Se termina pe
01.03.2020
Licitatie cu 8 porumbei oferiti de Cordeanu Vasile - Vaslui

Cordeanu Vasile este un crscator de top la nivel national. Campion al Romaniei atat la crescator cat si la porumbel, plus alte rezultate in top 20 National, ne arata valoarea lui ca si crescator dar si a porumbeilor pe care ii detine. In aceasta licitatie, sunt oferiti 8 porumbei fii/fiice din porumbeii de top ai crescatoriei.

Mai jos va prezentam rezultatele obtinute la nivel National in ultimii ani:

1. Nat. Maraton Palmares Crescatori 2018

1. Nat. As Maraton Palmares 3 ani 2017

2. Nat. Maraton Crescator 2018

2. Nat. As Maraton Palmares 2018

O licitatie deosebita pentru iubitorii concursurilor de maraton!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Cordeanu Vasile. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.

Se termina pe
01.03.2020
Licitatie cu 9 porumbei oferiti de Lemnaru Cristian - Slatina, jud. Olt

Dupa cum deja a anuntat inca de anul trecut, domnul Lemnaru Cristian a inceput achizitia de porumbei pentru categoria maraton, usor, usor, schimband categoria de la viteza-demifond la fond-maraton. Astfel, a achizitionat porumbei de la crescatori celebri atat din Romania cat si din strainatate printre care amintim: Ko van Dommelen, Jan Polder, Gerard van Tuyl, Ronald Geerdink, Chris v.d. Velden, Martin de Poorter, Marc Gielen, U. Jellema, Vochin George, Alexandru & Matei (via Fildan Vlad) etc.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Lemnaru Cristian. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.

Finalizat pe
26.02.2020
Licitatie cu 12 porumbei oferiti de Pripu Irinel - Dambovita

Domnul Pripu Irinel din judetul Dambovita vinde un grup valoros de porumbei pentru categoriile viteza-demifond cat si fond - maraton cat si columbodrom . 

In acesta licitatie gasiti porumbei reprodusi de  : Malinche Iulian , Silviu Glodeanu , Dumitrache Marian (SUKIRU)  Puiu Constantin , Class 888 , Rob Giesel , Pripu Irinel. 

Columbofil si fotograf Irinel este cunoscut prin fotografiile pe care le realizeaza pentru porumbei

Participand la concursuri din 2011 rezultate nu au intarziat sa apara , mai jos va prezentam cateva din rezultatele lui :

Loc 2 Jud. UCPR Fond M+Y 2019
Loc 3 Jud. UCPR Fond M+Y 2016
Loc 4 Expo.UCPR Fond M+Y 2019
Loc 5 Nat. UCPR Fond M+Y 2019
Loc 5 Expo. Fond M+Y 2016
Loc 5 Nat. UCPR Demifond Yarling 2014
Loc 6 Nat. UCPR General Yarling 2014
Loc 6 EXPO. UCPR General M+Y 2015
Loc 7 EXPO. UCPR Viteza M+Y 2017
Loc 7 Expo. UCPR AS SUPER M+Y
Loc 8 EXPO. UCPR AS SUPER Y. 2018
Loc 11 Expo. UCPR General M+Y 2019
Loc 12 Nat. UCPR Viteza Yarling 2014
Loc 13 Nat. UCPR Fond M+Y 2016
Loc 13 Nat. UCPR General M+Y 2019
Loc 14 Nat. UCPR General M+Y 2014
Loc 15 Nat. UCPR Demifond M+Y 2014
Loc 15 Finala Columbodrom Transilvania 2015
NOTA: Mai multe referinte despre porumbei Dumitrache Marian puteti gasii la dl Buzatu Dan- Olt ! 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Pripu Irinel - DB Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2-3 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 150 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
24.02.2020
Super licitatie cu 12 pui 2019 oferiti de Philip Geerdink - Olanda

Povestea de succes a lui Philip Geerdink porneste in anul 1994 cand s-a stabilit in Hoogerheide. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca in doar 5 ani sa fie unul dintre cei mai puternici maratonisti ai puternicei provincii Noord-Brabant. Povestea de succes a pornit dupa achizitionarea a catorva porumbei de la Jac van der Wegen si Jac van Dijk, cel din urma detinand porumbei de la vecinul sau Jan Ernest. In anul 2003, porumbeii lui Philip s-au descurcat fenomenal fiind de nu mai putin de 4 ori in clasamentul TELETEKST. Aproape etapa de etapa a reusit sa claseze peste 50% din numarul de porumbei angajati. Philip este recunoscut in intreaga lume si ca si MISTER PERPIGNAN din cauza seriei sale inegalabile de premii de la Perpignan dupa cum urmeaza: 3 - 3 - 10 - 10 - 12 - 15 - 18 - 24 - 27 - 35 - 37 - 39 - 46 - 46 - 53 - 62 - 72 - 77 - 79 - 81 - 83 - 85 - 85 - 91 - 93 - 100 na╚Ťional ( f─âr─â duble).

Cu aceste rezultate excelente, cu siguranta il putem numi unul dintre cei mai buni maratonisti ai Olandei.

Pentru prima licitatie organizata in Romania, a selectat un grup de 12 pui din starurile crescatoriei, fii/fiice, nepoti/nepoate din cei mai buni zburatori ai crescatoriei dar si din porumbei tineri care si-au aratat valoarea in 2019 si care cu siguranta vor straluci si in sezonul 2020.

O licitatie de top pentru iubitorii concursurilor de maraton!

Nota: BPhilip Geerdink a incercat sa aprecieze cat mai corect sexul porumbeilor dar nu poate garanta 100% acest lucru.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Philip Geerdink - Olanda. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:

- 150 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
23.02.2020
Licitatie cu 12 porumbei oferiti de Babii Stefan - Botosani

Domnul Babii Stefan din Botosani vinde un grup valoros de porumbei de maraton si columbodrom din lotul de matca, marea majoritate fiind achizitionati in ultimi 2 ani.

In acesta licitatie gasiti porumbei reprodusi de :Magirescu+Ojog+Dorneanu,Cobzaru Daniel,Cobzaru Daniel,Stanescu+Dobre,Reinhard&Ina,Comb.Verheij,Siebert Brief., M & S Kobal,Kweekcentrum,A.Ruitenberg,H. Kroon, Radu Florin

Porumbei cu origini de top!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Babii Stefan . Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
23.02.2020
Licitatie cu 3 porumbei oferiti de Crescatoria Constantin - Ivanescu -Pitesti,AG

Crescatoria Constantin - Ivanescu ofera la vinzare 3 pasari de super calitate pentru concursurile de viteza demifond general 

In prima pozitie din licitatie gasim un super mascul original Andreas Drapa Fiu SKY FIGHTER - 1e Nationale AS Vogel HDI `13 u `14
5e Olympiataube Nitra
Fiu GOLDMARIE - 1e Nat. ACE PIgeon `19 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Constantin-Ivanescu - AG Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2-3 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 150 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.

Finalizat pe
22.02.2020
Licitatie cu 10 porumbei oferiti de Sirbu Tiberiu - Tg. Ocna - Ultima Parte !

Un jucator de elita la etapele de maraton domnul Sirbu Tiberiu, concureaza alaturi de judetul Vrancea de cativa ani. Din anul 2017 concureaza din nou cu judetul Bacau. Este un mare iubitor al concursurilor de maraton, in special al celor peste 1000 km.

Concureaza cu porumbei foarte foarte putini. Dansul sustine ca maxim 16-18 porumbei sunt suficienti pentru lotul de zbor iar 15-16 pui ii sunt suficienti.

Cultiva porumbei de la celebrii Cobzaru Daniel, Butucanu Stefan, Freialdenhofen, Van de Poel pe care ii incruciseaza.

Rezultatele sale la etapele peste 1000 km. gen Silagalis, Birzai, Gdansk sunt de-a dreptul remarcabile.


Cateva din rezultate la nivel National !!!

1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2014
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Birzai 2017
1. Nat. Palmares 4 ani Birzai 2017
4. Nat. AS Maraton 3 ani 2017
4. Nat. Maraton 2015
5. Nat. Maraton Tineret 2011
6. Nat. Maraton National 2015
6. Nat. Maraton Palmares 2011
7. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2017
9. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2016
10. Nat. Maraton National Tineret 2012

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Sirbu Tiberiu - Tg. Ocna. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2-3 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 150 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
22.02.2020
Licitatie cu 9 porumbei oferiti de Grigorescu Florin - Dimbovita !

Domnul Grigorescu Florin din judetul Dambovita este un crescator cu rezultate notabile in cadrul UCPR !

In aceasta licitatie gasiti 8 pui de 2019 din cei mai buni porumbei pe care dansul ii are !

Cateva din rezultatele dl-ui Florin Grigorescu :

1.Nat Derby Severodonetsk 2018 1088 km
1.Nat Maraton National UCPR 2013-2014-2015-2016
1.Nat.Maraton National UCPR 2015-2016
2.Nat. Maraton National UCPR 2013-2014-2015
2.Nat Maraton National UCPR 2014-2015-2016
3.Nat. Maraton National UCPR 2013-2014-2015
4.Nat.Maraton National 2015
5.Nat. Maraton National UCPR 2014-2015

Atentie! Porumbeii sunt in Grigorescu Florin . Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil prin Nini Enachescu -cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.

NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR!


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
18.02.2020
Licitatie cu 12 pui de exceptie din crescatoria Bernd van der Horst - Olanda

Bernd van der Horst a fost pariul nostru, al echipei columbofil.net, care, in 2015 era un necunoscut in Romania. De atunci pana in prezent, rezultatele lui au fost de la an la an mai bune, culminand in 2017 cu 1 National Barcelona 3 ani cu celebrul "The 444", care, ulterior, a fost achizitionat de catre Jelle Jellema. Datorita acestei tranzactii s-a creat o legatura stransa de colaborare intre Bernd si Jellema, acestia facand cateva imperecheri comune, ambii avand printre cele mai lungi distante din Olanda.

Porumbeii de mare calitate pe care Bernd i-a oferit la licitatiile organizate de site-ul nostru si-au aratat valoarea inca din martie 2016, cand Racolta Sorin, un crescator de top din judetul Suceava, a achizitionat o femela de la Bernd din licitatia noastra, devenind o reproducatoare de top in crescatoria acestuia. Ulterior, Tanase Viorel din judetul Dambovita, a achizitionat un fiu din "The 444" in 2017 iar in 2018 s-a nascut din acest mascul un pui cu rezultate FANTASTICE la Maraton Tineret 2019 in cadrul UCPR, acest porumbel luand la nivel National UCPR 7 cupe. Tot odata, fiul din The 444 a mai reprodus inca 2 femele de top 20 Nat. UCPR Maraton Yarlingi 2019, dl. Tanase Viorel afirmand ca nu a mai avut un astfel de porumbel care din primul an de reproductie, cu 2 femele diferite a dat 3 porumbei de top 20 Nat. UCPR.

Pentru acest sezon de licitatii va oferim o ultima oportunitate de a achizitiona porumbei din crescatoria Bernd van der Horst care, de ce nu, sa devina baza crecatoriei dumneavoastra.

Nota: Bernd van der Horst a incercat sa aprecieze cat mai corect sexul porumbeilor dar nu poate garanta 100% acest lucru.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Bernd van der Horst - Olanda. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:

- 150 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
18.02.2020
Licitatie cu 14 porumbei oferiti de Matei Dorin - Braila - Partea a II-a

Datorita lipsei de spatiu dl. Dorin Matei din Braila ofera spre vanzare un grup de 14 porumbei cu origini de top pentru categoria maraton. 

Cateva dintre rezultatele pe care Dorin Matei le-a avut in decursul anilor alaturi de Tandemul sau.

1 National Lot Olimpic Maraton 2016
1 National Maraton Cresc─âtor 2017
1 National AS Maraton Tineret 2015
4 Olimpiada Extra Long Distance Bruxelles 2017
4 Na╚Ťional Palmares Maraton 3 ani 2017
5 Na╚Ťional Cresc─âtor 2009
6 Na╚Ťional Palmares AS 3 ani 2016
7 Na╚Ťional AS maraton 2014
7 Na╚Ťional Maraton 2009
7 Na╚Ťional Maraton FCI 2017
8 Na╚Ťional Palmares Maraton Cresc─âtor 2015
9 Na╚Ťional Palmares AS maraton 2016
10 Na╚Ťional Palmares AS maraton 2015

NOTA ! NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR !

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Matei Dorin . Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
17.02.2020
Super licitatie cu 12 pui 2019 oferiti de Martin de Poorter - Olanda

Martin de Poorter este unul dintre crescatorii noii generatii columbofile din Olanda. Dupa ce in trecut a concurat la etapele de o zi, a luat decizia de a se specializa pe concursurile de maraton. Sa joci la cel mai inalt nivel in patria maratonului - OLANDA - este extrem de greu dar nu imposibil cand ai porumbei de super clasa. În provincia Zeeland, porumbeii trebuie s─â soseasc─â de la concurs în ziua lans─ârii, altfel devine aproape imposibil s─â mai câ┼čtige un premiu na┼úional. V─â pute┼úi da seama de acest lucru studiind pedigreele porumbeilor oferi┼úi la vânzare. Nici un cuplu care s─â nasc─â vreun dubiu c─â produ┼čii lui nu se pot întoarce din concurs în ziua lans─ârii. Datorita prieteniei destul de stranse intre echipa columbofil.net si Martin am reusit sa obtinem din nou un lot de 10 pui extrem de valorosi special selectati pentru site-ul nostru, porumbei care arata impecabil la mana dupa spusele lui Martin. 

Datorita unui accident de masina, Martin este in plin proces de recuperare, in acest an fiind acasa doar la Narbonne si Perpignan (unde a avut rezultate incredibile). Datorita faptului ca recuperarea decurge destul de greu, a luat decizia de a vinde toti porumbeii din 2017 sau mai batrani + cativa pui 2019 pe pipa. Fiind recunoscut faptul ca am colaborat inca din 2016 cu Martin, nu am fost uitati si a selectat pentru site-ul nostru un grup de 12 pui 2019 din cei mai buni reproducatori ai crescatoriei, porumbei care au fost vanduti pe pipa in licitatia totala care s-a incheiat de cateva aptamani. Asadar, o ocazie poate unica de a achizitiona porumbei cu sange de mare valoare pentru categoria maraton.

Mai jos va prezentam cateva dintre cele mai bune rezultate obtinute de Martin in 2018

Pau 36e, 42e, 58e National 931 km 3,544 porumbei
Agen Yarlingi 36e National 843 km 4,776 porumbei
Barcelona 144e National 1107 km 3,911 porumbei
St Vincent 60e National 920 km 2,569 porumbei
Marseille 132e National 901 km 2,752 porumbei
Narbonne 40e National 907 km 3,080 porumbei
Perpignan 22e, 98e National 966 km 3,777 porumbei

De 8 ori in top 100 national in cel mai dificil sezon din istoria concursurilor de maraton din Olanda! Canicula si vant din fata etapa de etapa! Superb!

Nota: Martin de Poorter a incercat sa aprecieze cat mai corect sexul porumbeilor dar nu poate garanta 100% acest lucru.

Atentie! Porumbeii sunt in Olanda in crescatoria lui Martin de Poorter. ostul transportului din Olanda in Romania va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 150 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
16.02.2020
Licitatie cu 5 porumbei oferiti de Marc Gielen - Olanda

Marc Gielen este un mare iubitor al concursurilor de maraton. Baza porumbeilor provine de la celebrii maratonisti Depasse-Lardenoye, Jan Corstjens si Saarloos si Fiul cu mici infuzii si de la alti crescatori. Porumbeii de mare calitate pe care ii detine nu l-au dezamagit iar rezultatele de top au aparut an de an. Pentru a creste rezultatele la etapele de maraton, a luat decizia de a introduce porumbei cu sange Jelle Jellema pentru un plus de valoare. In aceasta licitatie Marc Gielen ofera 5 porumbei cu sange 100% Jelle Jellema.

Iata mai jos cele mai bune rezultate obtinute in ultimii ani de Marc Gielen:

1e Provincial St. Vincent 2016
3e National St. Vincent 2016
6e National Pau femele 2014
8e Provincial Dax 2016
17e National Pau 2014
21e National Barcelona femele 2010
22e National Barcelona femele 2016
22e National Barcelona femele 2013
24e National Dax 2016
26e National Narbonne femele 2015
28e National Marseille femele 2016

O super licitatie adresata iubitorilor de maraton

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Marc Gielen - Olanda. Costul transportului din Olanda in Romania va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 150 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
12.02.2020
Licitatie cu 9 porumbei oferiti de Sabau Doru - Bihor

De cativa ani, Sabau Doru s-a mutat la casa in Oradea si a putut in sfarsit sa-si construiasca propria crescatorie, micuta si foarte cocheta. Au fost facute investitii in porumbei de calitate iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Astfel, obtine printre altele loc 2 National As Maraton 2017 cu femela "Jumatatea". In 2018 atentia este atintita spre "Frumusica" care obtine in anul 2018 locurile: 8 National Fond, 10 National Fond Palmares, 10 National General Palmares 2018, 11 National General Maturi 2018.

In aceasta licitatie, Sabau Doru ofera un grup de 9 porumbei cu origini foarte bune printre care 5 pui din starurile crescatoriei: "Jumatatea" & "Frumusica"

Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele principale ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 100 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor ╚Öi destinatar.
Porumbeii sunt in crescatoria Fildan Vlad (Bihor) – admin columbofil.net!


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
11.02.2020
Licitatie cu 20 de porumbei oferiti de Jac van de Bosch - Olanda

Jac van de Bosch este unul dintre cei mai titrati maratonisti ai Olandei. Cu o posibilitate financiara ridicata si-a achizitionat porumbei de cea mai buna calitate de la Ko van Dommelen, Saarlons, etc. Datorita unor nemultumiri legate de organizarea unor etape de maraton in Olanda, a luat decizia de a nu mai concura la ultimele etape de maraton din acest sezon. Tot odata, a luat decizia de a oferi la licitatie pe site-ul nostru 80 de reproducatori ai acestuia, porumbei care arata la mana foarte bine! Facem aceasta afirmatie pentru ca deja porumbeii au ajuns in Romania si am ramas de-a dreptul impresionati de calitatile fizice ale acestora! Din toti acesti porumbei a reprodus si concurat pui in crescatoria dansului cu rezultate notabile la concursurile de maraton!
In aceasta apatra parte, Bosch ofera 20 de porumbei printre care: 1 original Arjan Beens, 1 original Batenburg v.d. Merwe, 1 original Jos Pepping, 1 Original P. Solleveld, 3 originali Wijands etc.

Atentie! Porumbeii sunt in Romania, la sediul Columbofil.Net. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 150 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
10.02.2020
Super licitatie cu 10 pui 2019 oferiti de Ronald Geerdink - Olanda

Site-ul nostru a fost primul care l-a contactat pe Ronald Geerdink pentru a organiza pentru el o licitatie cu porumbei din crescatoria lui. Acest lucru a facut sa avem o relatie speciala de prietenie cu acesta, apreciind ca cineva din Romania a remarcat rezultatele lui fabuloase atat de repede. Din pacate, anul trecut a primit o veste teribila, aceea ca trebuie operat la cap iar sansele de revenire totala sunt 50-50%. Astfel, Ronald a luat decizia de a vinde toti porumbeii (pastrand doar 20 pentru el, in eventualitatea in care isi va reveni complect). Pipa si Toppigeon i-au facut oferte pentru licitatia totala, alegand in cele din urma pe cei de la toppigeon. Licitatia s-a incheiat cum deja o parte din dvs. stiti acest lucru. Acolo au fost vanduti toti porumbeii reprezentativi inclusiv Super Bob - 3 National As Maraton 2018. Dupa cum spuneam mai sus, relatia speciala de prietenie pe care o avem cu Ronald a facut sa organizam si noi o licitatie cu 10 pui EXCLUSIV din VEDETELE crescatoriei sale. Astfel, au fost selectati pentru noi de catre Ronald, 10 pui fantastici din toate punctele de vedere, atat la mana cat si ca si origini, cum am discutat la vizita efectuata de catre noi in luna august 2019. Singura conditie a fost sa organizam aceasta licitatie dupa cea totala pentru ca asa a fost incheiat contractul intre Ronald si cei de la toppigeons. 

Asadar, o ocazie UNICA putem spune, de a achizitiona pui direct din starurile crescatoriei, parintii puilor din licitatia noastra fiind vanduti iar o buna parte luand drumul Chinei, Japoniei si al Taiwan-ului de unde nu se vor mai putrea intoarce niciodata. 

Vidoe introducere licitatie Ronald Geerdink!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Ronald Geerdink - Olanda. Costul transportului din Olanda in Romania va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 150 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.

 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
09.02.2020
Licitatie cu 21 porumbei oferiti de Dorin Cucu - FNCPR Botosani

Domnul Cucu Dorin din Botosani, scoate la vanzare un grup de 21 de porumbei maturi cu origini de top. In aceasta licitatie gasiti originali J.J.M. Steketee, Jan Polder, Herman Brinkman, H & Evert Jan Eijerkamp, Frans Labeeuw etc.

O licitatie cu porumbei deosebiti pentru categoria maraton dar si cativa porumbei pentru concursurile de o zi 100-700 km.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Dorin Cucu . Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
09.02.2020
Licitatie cu 16 porumbei oferiti de Matei Dorin - Braila - Partea I

Datorita lipsei de spatiu dl. Dorin Matei din Braila ofera spre vanzare un grup de 17 porumbei cu origini de top pentru categoria maraton. Printre ei gasiti inclusiv reproducatori foarte buni.

Cateva dintre rezultatele pe care Dorin Matei le-a avut in decursul anilor alaturi de Tandemul sau.

1 National Lot Olimpic Maraton 2016
1 National Maraton Cresc─âtor 2017
1 National AS Maraton Tineret 2015
4 Olimpiada Extra Long Distance Bruxelles 2017
4 Na╚Ťional Palmares Maraton 3 ani 2017
5 Na╚Ťional Cresc─âtor 2009
6 Na╚Ťional Palmares AS 3 ani 2016
7 Na╚Ťional AS maraton 2014
7 Na╚Ťional Maraton 2009
7 Na╚Ťional Maraton FCI 2017
8 Na╚Ťional Palmares Maraton Cresc─âtor 2015
9 Na╚Ťional Palmares AS maraton 2016
10 Na╚Ťional Palmares AS maraton 2015

NOTA !  NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR ! 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Matei Dorin . Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
05.02.2020
Licitatie cu 7 super porumbei oferiti de campionul national, domnul Dragusin Ionut - Braila

Domnul Dragusin Ionut din Braila este unul dintre cei mai talentati columbofili ai Romaniei. Indrageste concursurile de fond si maraton. In urma investitiilor masive pe care le-a facut in achizitionarea de material genetic de cea mai buna calitate, rezultatele nu au intarziat sa apara. Astfel, domnul Dragusin se afla constant in topul national atat la fond cat si la maraton.

Cele mai recente rezultate obtinute sunt:

Loc 1 National As Maraton Palmares 2016

Loc 1 National Extrem Maraton Tineret 2013

Loc 2 National Fond Maturi 2016

Loc 3 National Palmares Maraton 2 ani 2016

Loc 3 National Mare Fond Tineret 2016

Loc 3 National Palmares 3 ani AS Maraton 2017

Loc 4 National Palmares 3 ani Maraton 2017

Loc 5 National Palmares Crescator 2017

Loc 5 National Maraton Tineret 2013

Loc 6 National Palmares AS Maraton 2016

Loc 6 National Extrem Maraton 2015

Loc 7 National AS Maraton 2015

Probabil unele dintre cele mai ravnite cupe la nivel national ! 

AVEM DEOSEBITA PLACERE SA VA OFERIM 7 PORUMBEI DE O VALOARE GREU DE EGALAT LA NIVEL NATIONAL !!! 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Dragusin Ionut . Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
04.02.2020
Licitatie cu 10 porumbei oferiti de Guy Baerts - Belgia

Guy Baerts este un crescator belgian cu rezultate foarte bune in campionatul belgian. Pentru a aduce sange nou in propria familie de porumbei pe care o detine, a achizitionat pui din starurile actuale pentru categoria maraton cum ar fi New Laureaat, Special One, De Narbonne etc. In aceasta licitatie, gasiti nepoti din toti porumbeii enumerati mai sus dar si descendenti din alti porumbei de top oferiti de Guy Baerts!
O licitatie cu 10 porumbei special pentru categoria maraton in care gasiti nepoti Special One – 1 Int. Barcelona, New Laureeat – 1 Int. Barcelona, De Narbonne – 1 Int. Narbonne.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Guy Baerts - Belgia. Costul transportului din Olanda in Romania va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 150 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
04.02.2020
Licitatie cu 7 porumbei oferiti de Tanase Viorel -Dambovita

Domnul Tanase Viorel ofera la licitatie pe site-ul nostru un numar de 6 pui cu origini de exceptie pentru categoria maraton. In aceasta licitatie gasiti:

Fii si Fice din Triplu Campion National RO 18-217724 M x Mama CAMPIONULUI !!!
1. Nat. Maraton UCPR `19
1. Nat. Maraton Extrem UCPR `19
1. Nat. Super Maraton Extrem UCPR `19

Fiica Dubla Campioana Natioanala RO 15-180933
1. Nat Maraton Extrem UCPR
1. Nat. Maraton Y. UCPR 

Nepoti din "The 444" - 1 National Barcelona 3 ani 2015-2016-2017, 40 Nat. Barcelona 2017

"The 444" a fost achizitionat in toamna anului 2017 de catre Jelle Jellema.

Nepoti din The Narbonne - 11 Nat. Narbonne 5338 porumbei, 151 Nat. Barcelona 2017

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Tanase Viorel. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2-3 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 150 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
03.02.2020
Licitatie PREMIUM cu 9 pui 2019 oferiti de Gerard Schalkwijk

Gerard Schalkwijk un campion la categoria maraton

Cu o linie unica de porumbei de maraton, potriviti pentru cele mai dure competitii, Gerard Schalkwijk detine doi porumbei asi Internationali. Datorita rezultatelor de top pe care le-a obtinut in fiecare an nu mai e nevoie de nici o alta introducere in sportul columbofil.

Impreuna cu fermecatoarea lui sotie Katiuska, detin si conduc binecunoscuta companie Travipharma, unde au dezvoltat o fantastica linie de produse pentru porumbei ce sunt vandute in intreaga lume. Produse naturale foarte apreciate si folosite de multi pasionati de porumbei si nenumarati crescatori de top.

Numele Schalkwijk este foarte cunoscut in lumea columbofila si a stat ani la rand in fruntea clasamentelor si datorita tatali sau Ries, care din a trecut in nefiinta, si care i-a fost lui Gerard mentor impreuna cu unchiul lui Anton. Acum Gerard dar si varul sau Raymond continua traditia.

Gerard s-a concentrat pe distantele lungi de la inceputul anului 2000 si a avut un mare succes. In scurt timp a devenit campion al zborurilor nationale de maraton NPO.

In anul 2009 a luat decizia de a concura la nivel international. Stia ca poate realiza acest lucru doar cu porumbei potriviti pentru aceste zboruri si a dorit sa exceleze aducand porumbei din cele mai bune linii. Un rol important in crescatoria sa il au porumbeii de Frans Bungeners cu care de sunt buni prieteni. Odata cu introducerea acestor porumbei in crescatoria lui s-a produs o explozie de calitate intr-un timp foarte scurt asigurandu-i drumul spre locurile de top in concursurile internationale.

Se stie ca Frans Bungeners detine porumbei de la maestrul Cor de Heijde si nu este un secret ca Frans si-a construit linia de porumbei pe dinastia lui Klamper si a lui Don Michel.

Gerard a mai incrucisat liniile sale vechi si cu porumbei de la marii campioni precum Jelle Jellema si Fam. van Houten.

Cu doi porumbei asi internationali indraznesc sa afirm ca numele lui Gerard Schalkwijk a ajuns in topul absolut al elitei si al concursurilor internationale.

Nu garantam 100% sexul puilor!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Gerard Schalkwijk - Olanda. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 150 ron / porumbel: este transportul pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
28.01.2020
Licitatie cu 12 pui 2019 oferiti de Team Vollebregt - Olanda

Team Vollebregt (sot si sotie) 1 National Marseille 2017 (una dintre cele mai grele etape de maraton din 2017), ofera la licitatie, din nou (dupa licitatiile de anul trecut) un grup de 10 pui 2019, fii, frati, nepoti din starurile crescatoriei. Acest formidabil tandem format din sot si sotie au obtinut rezultate de-a dreptul FORMIDABILE in ultimii 5 ani la concursurile de maraton. Totul a culminat cu castigarea locului 1 National Marseille 1,011 km in 2017! Prin intermediul nostru, Team Vollebregt ofera un grup cu 12 porumbei din cei mai buni reproducatori si zburatori ai crescatoriei.

http://teamvollebregt.nl/eng/

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Team Vollebregt - Olanda. Costul transportului din Olanda in Romania va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu urm─âtoarele condi╚Ťii ╚Öi tarifele aferente:
- 150 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga ora╚Öele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator ╚Öi beneficiar ( de ex.: intrare in ora╚Ö, ie╚Öire din oras, benzin─âria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livreaz─â la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 300 ron / porumbel: op╚Ťiune oferit─â de transportatori pentru clien╚Ťii mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilit─â de comun acord între expeditor si destinatar.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Finalizat pe
27.01.2020
Super licitatie cu 10 porumbei oferiti de Gerard van Tuyl - Olanda

Gerard van Tuyl - de 6 ori loc 1 National din care 2 x loc 1 International! Super clasa!

Cand vorbim despre Gerard van Tuyl, vorbim despre maraton, porumbei de super clasa si o familie de porumbei creata in jurul lui Rodico - 1 International Barcelona 22,887 porumbei 1186 km 2006, care a devenit ulterior unul dintre cei mai buni reproducatori din Europa.

The Night Flyers - Zburatorii de noapte!

Renumit pentru sosirile foarte dese in noapte ale porumbeilor acestuia, ne arata cat de ambitiosi sunt. De exemplu, la etapa Angouleme, nu mai putin de 22 de porumbei au sosit in noapte. In putinele crescatorii din Romania in care au ajuns porumbeii lui Tuyl au lasat o amprenta puternica prin urmasi lor, cel mai concludent exemplu fiind NL 1910577-2011 orig. Gerard van Tuyl care este tatal lui RO 556004-2014 - 1 National As Maraton 2017 si 556005-2014 - 2 National As Maraton Palmares 2017 din crescatoria Magirescu+Ojog+Dorneanu. Un alt exemplu este masculul d-lui Grigore Augustin de la Caras care a fost 1 National Maraton & As Maraton Tineret 2017 & 1 National Lotul Olimpic Maraton 2018 acest mascul de exceptie fiind 25% Gerard van Tuyl. Un alt crscator cu rezultate de exceptie obtinute cu porumbei van Tuyl este celebrul tandem maratonist al zonei de vest, Curea C-tin & Dinu - Gataia, Timis.

Pentru acest an, Gerard van Tuyl a selectat special pentru aceasta licitatie, un grup cu 10 porumbei din starurile crescatoriei, mai bun de atat nu existand in crescatoria acestuia!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Gerard van Tuyl - Olanda. Transportul pana la cumparator costa 150 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta.

Nou! Gerard van Tuyl a realizat video cu fiecare porumbel in parte. Maine (marti 26.11.2019, vor fi urcate pe site). Porumbei de o calitate remarcabila!


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.

 
    steven.ro created by Stevenson ltd