RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR








   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!










Finalizat pe
07.03.2020
la ora 20:33:57
Licitatie cu 14 porumbei oferiti de Matei Dorin - Braila - Partea a III-a

Datorita lipsei de spatiu dl. Dorin Matei din Braila ofera spre vanzare un grup de 14 porumbei cu origini de top pentru categoria maraton.

Cateva dintre rezultatele pe care Dorin Matei le-a avut in decursul anilor alaturi de Tandemul sau.

1 National Lot Olimpic Maraton 2016
1 National Maraton Crescător 2017
1 National AS Maraton Tineret 2015
4 Olimpiada Extra Long Distance Bruxelles 2017
4 Național Palmares Maraton 3 ani 2017
5 Național Crescător 2009
6 Național Palmares AS 3 ani 2016
7 Național AS maraton 2014
7 Național Maraton 2009
7 Național Maraton FCI 2017
8 Național Palmares Maraton Crescător 2015
9 Național Palmares AS maraton 2016
10 Național Palmares AS maraton 2015

NOTA ! NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR !

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Matei Dorin . Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 14 porumbei
Ultima oferta: 07.03.2020 20:18:57
Ultima actualizare: 25.05.2020 03:24:28
1 DE 371

Consangvin DE 600 -100 % Sam De Jong Tatal lui Spin
1. Nat. AS Maraton Tineret `15
1. Prov.AS Maraton Tineret `15
1. Jud. AS Maraton Tineret `15
1. Jud. Maraton Extrem Tineret `15
5. Jud. Fond Tineret `15
7. Jud. Demifond Tineret `15


castigator: TAI
f RO 784371 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 371 / RO 784371-2019
Detalii porumbel DE 371 / RO 784371-2019
2 DE 373

Mama este sora cu  DE OLIMPIADE
1e Nat. Lot OLIMIC Maraton 2017
4e INT. Olimpiada Bruxelles 2017
9e Nat. AS Maraton Palmares 2 ani `16
3e / 4681 p. 660 km
5e / 4107 p. 916 km
6e / 972 p. 730 km
6e / 1492 p. 936 km 017
1e Prov. Fond Maraton `17
5e / 1734 p. 931 km


castigator: Gina
M RO 784373 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:28
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 373 / RO 784373-2019
Detalii porumbel DE 373 / RO 784373-2019
3 DE 378

Super Maraton - Linie Verweij-Castricum x E. Maat- Jan Aarden


castigator: Cosmin260493
m RO 784378 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 378 / RO 784378-2019
Detalii porumbel DE 378 / RO 784378-2019
4 DE 379

Super Maraton - Linie Verweij-Castricum x E. Maat- Jan Aarden


nevandut, nici o oferta
m RO 784379 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 379 / RO 784379-2019
Detalii porumbel DE 379 / RO 784379-2019
5 DE 462

Consangvin pe NL 02-1488917 - Sam de Jong - line - Spin
1. Nat. AS Maraton Tineret `15
1. Prov.AS Maraton Tineret `15
1. Jud. AS Maraton Tineret `15
1. Jud. Maraton Extrem Tineret `15
5. Jud. Fond Tineret `15
7. Jud. Demifond Tineret `15


castigator: Gina
m RO 784462 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:13:28
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 462 / RO 784462-2019
Detalii porumbel DE 462 / RO 784462-2019
6 DE 463

Nepot DE OLIMPIADE
1e Nat. Lot OLIMIC Maraton 2017
4e INT. Olimpiada Bruxelles 2017
9e Nat. AS Maraton Palmares 2 ani `16
3e / 4681 p. 660 km
5e / 4107 p. 916 km
6e / 972 p. 730 km
6e / 1492 p. 936 km 017
1e Prov. Fond Maraton `17
5e / 1734 p. 931 km

 

 


castigator: Robert Ch
f RO 784463 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:02:43
350 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 463 / RO 784463-2019
Detalii porumbel DE 463 / RO 784463-2019
7 DE 473

SUPER MARATON - Linie DE OLIMPIADE
1e Nat. Lot OLIMIC Maraton 2017
4e INT. Olimpiada Bruxelles 2017
9e Nat. AS Maraton Palmares 2 ani `16
3e / 4681 p. 660 km
5e / 4107 p. 916 km
6e / 972 p. 730 km
6e / 1492 p. 936 km 017
1e Prov. Fond Maraton `17
5e / 1734 p. 931 km

 

 


castigator: Acanbe
f RO 784473 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:28:14
1000 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 473 / RO 784473-2019
Detalii porumbel DE 473 / RO 784473-2019
8 DE 482

Nepot din GOEDE JAARLING `08
1. Jud. As fond tineret
1. Jud. Demifond tineret
8. Jud. Fond tineret
61. Jud. AS Maraton
9 etape fond maraton in 2 ani
Nepot Diamond 44
4. Jud. Maraton
13. Prov. Maraton
19. Nat. Maraton `17


castigator: Yna
m RO 784482 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 482 / RO 784482-2019
Detalii porumbel DE 482 / RO 784482-2019
9 DE 216

Linie - DE OLIMPIADE
1e Nat. Lot OLIMIC Maraton 2017
4e INT. Olimpiada Bruxelles 2017
9e Nat. AS Maraton Palmares 2 ani `16
3e / 4681 p. 660 km
5e / 4107 p. 916 km
6e / 972 p. 730 km
6e / 1492 p. 936 km 017
1e Prov. Fond Maraton `17
5e / 1734 p. 931 km


castigator: O.R. voiajor27
f RO 881216 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:23:36
500 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 216 / RO 881216-2019
Detalii porumbel DE 216 / RO 881216-2019
10 DE 425

SUPER A.En L. A Wegen Saija - Top Line 100% J.C. Roilofs


castigator: Yna
f RO 887425 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 425 / RO 887425-2019
Detalii porumbel DE 425 / RO 887425-2019
11 DE 444

Fiu KING - 6. Nat. AS Maraton Palm. 3 ani
19. Nat. AS Maraton Palm. `15
5. Jud. Maraton `15
5. Jud. Palm. AS Maraton `15
6. Jud. Palm. Maraton `15


castigator: ELF40
m RO 887444 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:10:23
500 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 444 / RO 887444-2019
Detalii porumbel DE 444 / RO 887444-2019
12 DE 459

Nepot KRUK START - 13. Jud. MAraton FCI `17
15. Jud. AS Maraton `17
17. Jud. Maraton `17
34. Prov. Maraton FCI `17
56. Prov. AS Maraton `17
69 Prov. Maraton `17


nevandut, nici o oferta
m RO 887459 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 459 / RO 887459-2019
Detalii porumbel DE 459 / RO 887459-2019
13 DE 478

Consangvin DE 600 -100 % Sam De Jong Tatal lui Spin
1. Nat. AS Maraton Tineret `15
1. Prov.AS Maraton Tineret `15
1. Jud. AS Maraton Tineret `15
1. Jud. Maraton Extrem Tineret `15
5. Jud. Fond Tineret `15
7. Jud. Demifond Tineret `15

 

 


castigator: Acanbe
m RO 887478 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
350 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 478 / RO 887478-2019
Detalii porumbel DE 478 / RO 887478-2019
14 DE 493

Linie  DE OLIMPIADE
1e Nat. Lot OLIMIC Maraton 2017
4e INT. Olimpiada Bruxelles 2017
9e Nat. AS Maraton Palmares 2 ani `16
3e / 4681 p. 660 km
5e / 4107 p. 916 km
6e / 972 p. 730 km
6e / 1492 p. 936 km 017
1e Prov. Fond Maraton `17
5e / 1734 p. 931 km


castigator: Cosmin260493
f RO 887493 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:33:57
850 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 493 / RO 887493-2019
Detalii porumbel DE 493 / RO 887493-2019

 
    steven.ro created by Stevenson ltd