RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR








   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!










Finalizat pe
08.03.2020
la ora 20:28:34
Licitatie cu 14 porumbei oferiti de Matei Dorin - Braila - Ultima Parte !

Datorita lipsei de spatiu dl. Dorin Matei din Braila ofera spre vanzare un grup de 14 porumbei cu origini de top pentru categoria maraton.

Cateva dintre rezultatele pe care Dorin Matei le-a avut in decursul anilor alaturi de Tandemul sau.

1 National Lot Olimpic Maraton 2016
1 National Maraton Crescător 2017
1 National AS Maraton Tineret 2015
4 Olimpiada Extra Long Distance Bruxelles 2017
4 Național Palmares Maraton 3 ani 2017
5 Național Crescător 2009
6 Național Palmares AS 3 ani 2016
7 Național AS maraton 2014
7 Național Maraton 2009
7 Național Maraton FCI 2017
8 Național Palmares Maraton Crescător 2015
9 Național Palmares AS maraton 2016
10 Național Palmares AS maraton 2015

NOTA ! NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR !

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Matei Dorin . Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 14 porumbei
Ultima oferta: 08.03.2020 20:13:34
Ultima actualizare: 25.05.2020 04:10:56
1 DE 494

Nepot VIS - 21 Nat. Fond `15
1. Jud. Fond `15
Tata este bunicul lui OLAF
15. Nat AS Maraton `17
1. Prov. Fond-Maraton `17


castigator: velicu
m RO 887494 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 494 / RO 887494-2019
Detalii porumbel DE 494 / RO 887494-2019
2 DE 352

Nepot LAUREAT KING - LAUREAAAT BARCELONA - Nepot Blauwe Vanoppen x King x Paarsborst x Bon Brugemann
Brielle - Mama la - 7. Nat. AS Maraton `14
10. Nat. Palm. AS MAraton `15
15. Nat. Palm. Maraton Extrem. `16
16. Nat. Palm. AS Maraton `15


castigator: Costy10
m RO 2001352 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 352 / RO 2001352-2019
Detalii porumbel DE 352 / RO 2001352-2019
3 DE 353

Semifrate cu 1 / 961 p. Chelm 729 km
10. Jud. Birzai Nat. 1256 km `17
73. Jud. Maraton `17
98 Jud. Maraton FCI `17
218. JUd. Maraton FCI `17

Nepot VIS - 21 Nat. Fond `15
1. Jud. Fond `15
Tata este bunicul lui OLAF
15. Nat AS Maraton `17
1. Prov. Fond-Maraton `17


castigator: mertens
m RO 2001353 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:10:59
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 353 / RO 2001353-2019
Detalii porumbel DE 353 / RO 2001353-2019
4 DE 354

Semifrate cu 1 / 961 p. Chelm 729 km
10. Jud. Birzai Nat. 1256 km `17
73. Jud. Maraton `17
98 Jud. Maraton FCI `17
218. JUd. Maraton FCI `17

Nepot VIS - 21 Nat. Fond `15
1. Jud. Fond `15
Tata este bunicul lui OLAF
15. Nat AS Maraton `17
1. Prov. Fond-Maraton `17


castigator: te
f RO 2001354 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 354 / RO 2001354-2019
Detalii porumbel DE 354 / RO 2001354-2019
5 DE 355

Nepot DE OLIMPIADE
1e Nat. Lot OLIMIC Maraton 2017
4e INT. Olimpiada Bruxelles 2017
9e Nat. AS Maraton Palmares 2 ani `16
3e / 4681 p. 660 km
5e / 4107 p. 916 km
6e / 972 p. 730 km
6e / 1492 p. 936 km 017
1e Prov. Fond Maraton `17
5e / 1734 p. 931 km


castigator: Bibi31
m RO 2001355 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:08:08
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 355 / RO 2001355-2019
Detalii porumbel DE 355 / RO 2001355-2019
6 DE 356

Semifrate cu 1. Jud. AS Fond TIneret `16
1. Jud. Demifond Tineret `16
8. Jud. Fond Tineret `16
42 Jud. AS Maraton `16
47. Jud. Maraton `16
61. Jud. AS Maraton `17
89. Jud. Maraton FCI `17

 


castigator: Robert77
m RO 2001356 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 356 / RO 2001356-2019
Detalii porumbel DE 356 / RO 2001356-2019
7 DE

Fiu Ahile - Rode King x Brielle
7. Nat. AS MAraton `14
10. Nat. Palm. AS maaraton `15
15. Nat. Palm. Maraton Extrem `16
16. Nat. Palm. AS Maraton `15
19. Nat. Palm. AS Maraton `15
21. Nat. Fond Maturi `15
6. Nat. Palm. Maraton 3 ani


castigator: Cornel19
m RO 2001357 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE  / RO 2001357-2019
Detalii porumbel DE  / RO 2001357-2019
8 DE 358

Linie - SUPER BLAUWE - Tatal la
7. Nat. Maraton FCI `17
3. Prov. Maraton FCI `17
12. Jud. Fond `16
50. Jud. Mare Fond `16
51. Jud. Mare Fond `16
14. Jud. Maraton `15
38. Jud. Maraton `13
29. Jud. Maraton `12
46. Jud. FOnd `13


castigator: Ispas Floryus
f RO 2001358 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:27:26
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 358 / RO 2001358-2019
Detalii porumbel DE 358 / RO 2001358-2019
9 DE 360

Linie - A. Van Haaren x J. Steketee x Sam de jong - Line Donkere Barcelona
1e. AS duif Barcelona Black Gold


castigator: 0762066528
f RO 2001360 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:28:34
350 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 360 / RO 2001360-2019
Detalii porumbel DE 360 / RO 2001360-2019
10 DE 362

Nepot DE OLIMPIADE
1e Nat. Lot OLIMIC Maraton 2017
4e INT. Olimpiada Bruxelles 2017
9e Nat. AS Maraton Palmares 2 ani `16
3e / 4681 p. 660 km
5e / 4107 p. 916 km
6e / 972 p. 730 km
6e / 1492 p. 936 km 017
1e Prov. Fond Maraton `17
5e / 1734 p. 931 km


castigator: Costel66
m RO 2001362 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 362 / RO 2001362-2019
Detalii porumbel DE 362 / RO 2001362-2019
11 DE 363

Nepot DE OLIMPIADE
1e Nat. Lot OLIMIC Maraton 2017
4e INT. Olimpiada Bruxelles 2017
9e Nat. AS Maraton Palmares 2 ani `16
3e / 4681 p. 660 km
5e / 4107 p. 916 km
6e / 972 p. 730 km
6e / 1492 p. 936 km 017
1e Prov. Fond Maraton `17
5e / 1734 p. 931 km


castigator: Cosmin260493
m RO 2001363 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:15:52
450 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 363 / RO 2001363-2019
Detalii porumbel DE 363 / RO 2001363-2019
12 DE 364

Fiica SIMONS - Linie DE BLAUWE VANOOPEN x . Wijnands x 150 a. Van Haaren
Fiu 305 Nat. AGen `13
Tata la :
4. Jud. AS Fond Tin.`15
11. Jud. Demifond Tineret `15
18. Jud. Fond Tineret `15
39. Jud. Maraton FCI `17


castigator: Cosmin260493
f RO 2001364 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:24:12
450 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 364 / RO 2001364-2019
Detalii porumbel DE 364 / RO 2001364-2019
13 DE 365

Nepot DE OLIMPIADE
1e Nat. Lot OLIMIC Maraton 2017
4e INT. Olimpiada Bruxelles 2017
9e Nat. AS Maraton Palmares 2 ani `16
3e / 4681 p. 660 km
5e / 4107 p. 916 km
6e / 972 p. 730 km
6e / 1492 p. 936 km 017
1e Prov. Fond Maraton `17
5e / 1734 p. 931 km

 

 


castigator: Cosmin260493
m RO 2001365 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:09:47
650 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 365 / RO 2001365-2019
Detalii porumbel DE 365 / RO 2001365-2019
14 DE 998

Linie - A. Van Haaren x J. Steketee x Sam de jong - Line Donkere Barcelona
1e. AS duif Barcelona Black Gold


nevandut, nici o oferta
m RO 2007998 - 2019
reprodus de Matei Dorin
vandut de Matei Dorin
finalizat la 20:00:00
250 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 998 / RO 2007998-2019
Detalii porumbel DE 998 / RO 2007998-2019

 
    steven.ro created by Stevenson ltd