RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR








   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei Botosani 1 National Berlin Yarlingi 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei Botosani 1 National Berlin Yarlingi 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul direct de la surs? pentru dumneavoastr?!






Finalizat pe
22.11.2020
la ora 21:26:48
Licitatie Premium cu 13 porumbei oferiti de Gagea Ionut & Cristian - Suceava

Fratii Gagea sunt extrem de cunoscuti in intreaga tara datorita firemi Estrella Nord pe care o conduc, firma care se ocupa cu comercializarea de suplimente,hrana,accesorii columbofile. Totusi, ceea ce poate nu toata lumea cunoaste, cei doi frati sunt doi columbofili redutabili in special la categoria maraton. Cei doi concureaza din crescatorii separate, situate la 100 metri una de cealalta dar colaboreaza extrem de strans pe plan columbofil, puii reprodusi in cele doua crescatorii fiind impartiti intre cei doi. Ionut, fratele mai mare, are un palmares impresionant cu multe rezultate in top 10 national cum ar fi: 2 Nat. As Maraton Tineret 2018, 3 Nat. As Maraton Maturi 2016 etc. Despre Cristian, fratele mai mic, va putem spune ca e un adevarat talent in columbofilie, cu un simt aparte pentru porumbeii de maraton, unul din crescatorii Romaniei care va straluci multi ani deacum inainte. Sezonul 2020 a fost unul de vis pentru Cristi, totusi, nu surprinzator pentru mine, in mai multe interventii afirmand ca e columbofilul meu preferat din Romania. Iata ca in 2020 reuseste sa detina cel mai bun porumbel din Romania la maraton - 1 Nat. As Maraton Palmares cu a sa femela Catalina, 1 National Fond Pui 2019 cu 190019-19, 2 National Maraton Grand Prix Tineret 2020, 3 Nat. Maraton Palmares Crescator 2 ani 2020! Cu adevarat rezultate impresionante pentru cei doi suceveni!

Iata ca, datorita legaturii de prietenie pe care o avem cu cei doi, va punem la dispozitie, o licitatie cu 15 pui 2020 din toate starurile crescatoriei. Desigur, vedeta licitatiei este un fiu din Catalina - 1 Nat. As Maraton Palmares 2020 de la pozitia 1 din licitatie. Va dorim tuturor mult succes in aceasta licitatie speciala.

Va lasam mai jos doar top 3 National obtinute de cei doi!

1 National As Maraton Palmares 2019-2020 -- 555547-15 F
1 National Fond Pui 2019 -- 190019-19 M
2 National As Maraton Tineret 2018 -- 2239-17 F
2 National Fond Pui 2019 -- 190047-19 F
2 National Maraton GrandPrix 2020 -- 190061-19 F
3 National Maraton Crescator Palmares 2019-2020
3 National As Maraton Maturi 2016 -- 222240-14 F
3 National Fond Palmares Tineret 2016-2017 -- 240033-16 F
3 National Maraton Pui 2015 -- 621192-15 F
3 National Fond Tineret 2012 -- 509046-11 F

Nota! Ionut si Cristi au incercat o apreciere cat mai corecta a sexului puilor. Totusi nu pot garanta acest aspect.

Porumbeii sunt in crescatoria Fratilor Gagea - Suceava. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil in următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

 



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 13 porumbei
Ultima oferta: 22.11.2020 21:11:48
Ultima actualizare: 25.11.2020 21:22:04
1 DE 947836

Fiica din Catalina

1 Nat. As Maraton Palmares 2020

Nepoata Olympic Monar

1 Nat. As Maraton 2018

Loc 4 Olimpiada Maraton 2018

Nepoata National Gold

Se accepta test ADN!

1 Nat. Maraton Yarlingi 2018

Oportunitate rara!

Reprodusa in boxa individuala!


castigator: Joresandrei
f RO 947836 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:00:00
5500 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 947836 / RO 947836-2020
Detalii porumbel DE 947836 / RO 947836-2020
2 DE 050

Dublu nepot Eclipse -

2 Nat. As Maraton Tineret 2018
1 Jud. AS Maraton Tineret `18
2 Prov. AS maraton Tin. `18
3 Jud. Maraton Extrem Tin. `18

Mama este o foarte buna zburatoare!


castigator: Ronaldo
m RO 1122050 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:13:32
1100 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 050 / RO 1122050-2020
Detalii porumbel DE 050 / RO 1122050-2020
3 DE 833

Fiu din MISS TARTU !
AS Maraton Palm. 3 ani
9 etape clasate in 2018 - dintre care 4 de maraton
9 etape clasate in 2019 - dintre care 3 de maraton
6 etape clasate in 2020 - dintre care 3 de maraton
1 / 4808 p. 1183 km
3 / 981 p. 154 km
22 / 3006 p. 680 km
77 / 770 p. 749 km
101 / 12418 p. 1067 km
117 / 19212 p. 588 km
178 / 3046 p. 1188 km


castigator: dumitru greta
m RO 947833 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:04:07
850 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 833 / RO 947833-2020
Detalii porumbel DE 833 / RO 947833-2020
4 DE 059

Nepoata din 2 campioni nationali din crescatoria Magirescu+Ojog+Dorneanu

Nepoata 004 - 1 Nat. As Maraton 2017

Nepoata Tripleta - 1 Nat. Maraton Tineret 2014

Mama este sora cu IL FENOMENO - Eacobuta Elisei - Unul dintre cel mai buni porumbei de maraton din Romania !

SUPER COMBINATIE !


castigator: ANDREI112
f RO 1122059 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:12:04
1300 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 059 / RO 1122059-2020
Detalii porumbel DE 059 / RO 1122059-2020
5 DE 064

Fiu Mbape -

1 Nat. Fond Pui 2019

Fiu The Second -

2 Nat. Fond Pui 2019

Super ocazie !


castigator: BSD
m RO 1122064 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:17:25
1500 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 064 / RO 1122064-2020
Detalii porumbel DE 064 / RO 1122064-2020
6 DE 052

Nepot si Consangvin pe INVICTUS - BEST EUROPEAN EXTREME LONG DISTANCE PIGEON `15

1 Internatioanl As Maraton 2015
5 Int. Pau 9052 p. `15
15 Int. St. Vicent 10737 p.
21. Int Perpignian 15954 p.

Nepot YOUNG ROMEE - Semisora cu KLEINE JADE
1. Int. Barcelona `14


castigator: 94
m RO 1122052 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:07:52
1300 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 052 / RO 1122052-2020
Detalii porumbel DE 052 / RO 1122052-2020
7 DE 816

Nepot LEONIDAS
2 Jud. Demifond T. `19
2 Prov. Demifond T. `19
Norma MAraton Tin. `19
Norma Maraton Palm. `19

Tata este frate de cuib cu THE SECOND
2 Nat. Fond Pui `19


nevandut, nici o oferta
m RO 947816 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:00:00
450 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 816 / RO 947816-2020
Detalii porumbel DE 816 / RO 947816-2020
8 DE 045

Dublu nepot Bestia 61 -

1 Nat. As Maraton 2008
1 Nat. Fond 2008
Super Reproducator pt Moise Dinu


castigator: Mădălin Bălan
m RO 1122045 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:00:00
1100 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 045 / RO 1122045-2020
Detalii porumbel DE 045 / RO 1122045-2020
9 DE 058

Consangvin pe INVICTUS -

1 Internatioanl As Maraton 2015
5 Int. Pau 9052 p. `15
15 Int. St. Vicent 10737 p.
21. Int Perpignian 15954 p.


castigator: bodnaradrian
f RO 1122058 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:05:51
800 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 058 / RO 1122058-2020
Detalii porumbel DE 058 / RO 1122058-2020
10 DE 047

Semifrate cu multi zburatori de top cu sosiri nocturne la maratoane !
Fiu TRIPLA CAMPIONA a jud. SV la MARATON SI AS MARATON
3 Nat. AS Maraton `16
7 Nat. AS Maraton `16-`17
1 Prov. AS Maraton `16
1 Jud. AS Maraton `16
1 Jud. Maraton `16-`17
2 Jud. Maraton 3 ani

Fiu RO 12-227153 - orig. Ilie Cioban
2 Jud. Demifond M. `14
2 Jud. Fond M `14
3 Prov. Demifond M. `14
6 Jud. Demifond Maturi `14

De 153-12 a reprodus 2 porumbei de top pentru categoria maraton!


castigator: ANDREI112
m RO 1122047 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:26:48
1100 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 047 / RO 1122047-2020
Detalii porumbel DE 047 / RO 1122047-2020
11 DE 828

Fiu din 2 foarte buni zburatori !
Mama este 11e Jud. Madona 2 ani
25e Prov. Madona 2 ani
49e Jud. AS Maraton 2 ani
58e Jud. AS Maraton Maturi `19
61e Jud. Maraton National Maturi `19
79e Jud. Cat E Palm 2 ani

Tata are Norma AS Maraton Tin `20
Maraton Tineret `20
Maraton Grandprix Tin `20


nevandut, nici o oferta
m RO 947828 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:00:00
450 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 828 / RO 947828-2020
Detalii porumbel DE 828 / RO 947828-2020
12 DE 054

Fiu din 2 buni reproducatori

50% De Smeyter Restiaen

50% Batenburg v.d. Merwe

 


castigator: Florinake
m RO 1122054 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:00:00
900 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 054 / RO 1122054-2020
Detalii porumbel DE 054 / RO 1122054-2020
13 DE 057

Fiu din 2 buni zburatori !
Ambii parinti au la baza pe INVICTUS - BEST EUROPEAN PIGEON VERY LONG DISTANCE 2015 !


castigator: ANDREI112
m RO 1122057 - 2020
reprodus de GAGEA IONUT+CRISTI
vandut de GAGEA IONUT+CRISTI
finalizat la 21:25:04
850 RON  
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 057 / RO 1122057-2020
Detalii porumbel DE 057 / RO 1122057-2020

 
    steven.ro created by Stevenson ltd