RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR












   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei Botosani 1 National Berlin Yarlingi 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei Botosani 1 National Berlin Yarlingi 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul direct de la surs? pentru dumneavoastr?!






Finalizat pe
26.11.2023
la ora 21:57:16
Licitatie cu 12 porumbei oferiti de Malinche Iulian - Braila

Malinche Iulian din Braila este unul dintre cei mari investitori in porumbei de maraton din Romania. Inevitabil in urma investitiilor in porumbei de cea mai buna calitate rezultatele nu au intarziat sa apara. Astfel, reuseste an de an sa obtina rezultate remarcabile la concursurile de maraton. Prin amabilitatea lui Iulian, va oferim la licitatie un grup superb de 12 porumbei din starurile crescatoriei. O ocazie ideala de a achizitiona super sange de maraton.

Iata cateva dintre cele mai bune rezultate obtinute de Malinche Iulian:

Loc 1 Nat. Maraton Tineret 2016
Loc 1 Nat. Fond Tineret Gold 2018
Loc 3 Maraton Maturi Campionatul World Best Pigeon 1.72 pct.
Loc 2 Nat Maraton Maturi 1,72 p = 2019
Loc 3 Nat. AS Maraton Palmares 3 ani (`13-`15)
Loc 3 Nat. Maraton Extrem Tineret 2014
Loc 4 Nat Maraton Maturi 3.10 p =2019
Loc 5 Nat Fond Palmares 36,12 p 2018-2019
Loc 5 Nat Maraton Palmares 32,17 p 2018-2019
Loc 6 Nat. Maraton Tineret 2014
Loc 6 Nat. Maraton Palmares 3 ani (`13-`15)
Loc 7 Nat. AS Maraton Palmares `13-`14
Loc 7 Nat. Maraton Extrem Palmares14-15
Loc 8 Nat. Maraton Palmares `13-`14
Loc 8 Nat. Maraton Extrem Palmares `14-`15
Loc 9 Nat. Maraton Extrem Maturi 2014
Loc 10 Nat. Maraton Extrem 2015
Loc 10 Nat. Maraton Extrem Palmares 3 ani (`13-`15)
Loc 10 Nat. Maraton Palmares 3 ani (`14-`16)
REFERINTE : Fam Bodor porumbel 50 % Malinche Iulian
Loc 1 Nat. As Maraton Palmares 2028-2019 =56,79 p
Loc 1 Nat. Maraton Grand Prix 2019 = 1,42 p
Loc 2 Nat. Maraton Palmares 2019-2019 =18,67 p
Loc 1 Prov. Birzai Palmares 2018-2019 =2,57 p
Brânză Constantin Porumbel 100 % MALINCHE IULIAN
Loc 1 Prov. Maraton Extrem 2018 = 2,46 p
Loc 2 Nat. Maraton Extrem 2018
Loc 1 z3 =1,49 p (1024 km )
Loc 1 z3 = 0,97 p (1231 km )
Loc 1 Finala Autostrada Soarelui 2021 100 % Malinche Iulian

NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR !

NOTA: Pentru orice pui din licitatia curenta se poate face TEST ADN pe cheltuiala cumparatorului. Columbofil.Net se poate ocupa de acest lucru la cerere.

ATENTIE ! De buna desfasurare a acestei licitatii se ocupa Pripu Irinel (+40720424586), administrator Columbofil.Net.
Castigatorii acestei licitatii vor fi contactati telefonic fie de vanzator fie de Pripu Irinel.
In cazul in care nu sunteti contactat telefonic nici de vanzator nici de Pripu Irinel in maxim 2 zile lucratoare de la finalizarea licitatiei va rugam sa il contactati pe Pripu Irinel la nr. de telefon/WhatsApp (+40720.424.586) pentru a primi toate informatiile cum puteti plati si intra in posesia porumbelului / porumbeilor castigati in licitatie.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Malinche Iulian. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil in următoarele condiții și tarifele aferente:
- 75 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 250 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optiune poate fi stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Aceasta licitatie contine 12 porumbei
Ultima oferta: 26.11.2023 21:42:16
Ultima actualizare: 03.12.2023 18:16:55
1 DE 034

Fiica VICECAMPIOANA OLIMPICA
Loc 2 LOT OLIMPIC ORADEA 2022
Loc 2 Nat. Maraton Maturi `19 = 1.72 pct.
Loc 2 Nat. Maraton Palm. 2 ani = 12 pct.
Loc 3 Campionatul World Best Pigeon 1.72 pct
Loc 8 Prov. AS Maraton
Loc 1 Prov. Maraton `19

Nepoata LEONIDAS - Triplu Campion National 2019
1 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani
1 Nat. Maraton Grand prix `19
1 Nat. Birzai Palm.
2 Nat. Maraton Palm.
6 Cupa Europei BRNO `20

Nepoata PRINTESA - SUPER ZBURATOARE
Loc 2 Lotul Romaniei Cupa Europei Brno `20
Loc 5 Nat. Maraton Palmares 2 ani `19
Loc 9 Cupa Europei Brno `20
Loc 15 Nat. Maraton
Loc 1 Prov. Maraton Palm. `19
Loc 1 Prov. Maraton 2019
Loc 1 Jud. Maraton Palm. 2019


castigator: Bandito888
F RO 0019034 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:05:06
2100 RON 
(~420 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 034 / RO 0019034-2023
Detalii porumbel DE 034 / RO 0019034-2023
2 DE 040

Nepot LEONIDAS - Triplu Campion National 2019
1 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani
1 Nat. Maraton Grand prix `19
1 Nat. Birzai Palm.
2 Nat. Maraton Palm.
6 Cupa Europei BRNO `20

Nepot CATALINA
1 Nat. AS MAraton Palm. 2020
1 Prov. AS Maraton Palm. 2 ani
1 Prov. AS Maraton 3 ani
1 Jud. AS maraton 2 ani
1 Jud. Cat. E Maraton Palm.
1 JUd. AS MAraton 3 ani

Nepot BEST OF BELGIUM - 1 Nat. Maraton Tineret 2017
1 Prov. Ace E.L.D. `17
1 Nat. Ace E.L.D.
4 Nat. Ace Long Distance Yearling KBDB `17

Nepot PIERRE
Loc 1 Nat. Maraton Maturi 2019
SUPER ZBURATOR SI REPRODUCATOR !


castigator: Adriana
M RO 0019040 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:28:45
900 RON 
(~180 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 040 / RO 0019040-2023
Detalii porumbel DE 040 / RO 0019040-2023
3 DE 050

Fiu CAMPIOANA - RO 15-587042 F
Loc 1 Nat. Maraton Tineret `16
Loc 1 Prov. Maraton Tineret `16
Loc 1 Jud. Maraton Tineret `16
Loc 12 Nat. AS Maraton Tineret `16

Nepot VICECAMPIONU - Lazar Paraschiv
Loc 2 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani
Loc 4 Nat. Maraton Palm. 2 ani
Loc 5 Nat. Maraton Extrem. `12
Loc 11 Nat. Maraton Ext. 2 ani
Loc 7 Nat. AS Maraton M. `12

Nepot CAMPIOANA - Lazar Paraschiv
Loc 1 Nat AS Maraton Palm. 2 ani
Loc 2 Nat. Maraton Maturi `13
Loc 2 Nat. Maraton Extrem Maturi `13
Loc 2 Nat. Maraton Extrem Palm. 2 ani


castigator: alexandru ion
M RO 0019050 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:04:38
1100 RON 
(~220 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 050 / RO 0019050-2023
Detalii porumbel DE 050 / RO 0019050-2023
4 DE 087

100% De Rauw-Sablon

Dublu nepot BE 09-2119410 M
SUPER REPRODUCATOR
Tata la :
Loc 14 Nat. MAraton Extrem Palmares `13-`15
Loc 28 Nat. Maraton Extrem 2013
Loc 2 Jud. Maraton Extrem 2013
Loc 28 Nat. AS Fond Palm. `13-`14

Dublu nepot BE 10-4258325 F
SUPER REPRODUCATOARE
Mama la Loc 4 Nat. Maraton Maturi 2019
Loc 2 Nat. Vilnius 1083 km - 3688 p.
Sosita in prima zi 1096 m/min
Bunica lui LEONIDAS
Triplu Campion National 2019
1 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani
1 Nat. Maraton Grand prix `19
1 Nat. Birzai Palm.
2 Nat. Maraton Palm.
6 Cupa Europei BRNO `20


castigator: Alladin
M RO 0019087 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:01:57
1500 RON 
(~300 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 087 / RO 0019087-2023
Detalii porumbel DE 087 / RO 0019087-2023
5 DE 080

Nepoata RO 19-410479 M -Fam.Cristescu
Loc 1 Nat. AS Maraton Maturi `21
Loc 2 Nat. Palmares Maraton Extrem 2022
Loc 7 Nat. Maraton Maturi `21
Loc 4 Nat. Maraton Grand Prix `21
Loc 1 Madona National

Nepoata OLIMPIC ZIAN - Fratii Ivanciu
Loc 1 Moldial Cat. E
Loc 1 Lot Olimpic Cat. E 2022
Loc 1 Nat. AS Maraton Maturi `20
Loc 1 Nat. Maraton Palmares `19-`20
Palmares AS Maraton 2019-2020

Nepoata SAGEATA ALBASTRA-Fratii Ivanciu
Loc 3 Nat. AS Maraton Tin. `18
Loc 6 Nat. Maraton Extrem T. `18


castigator: Schofild30
F RO 0751080 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:27:47
1600 RON 
(~320 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 080 / RO 0751080-2023
Detalii porumbel DE 080 / RO 0751080-2023
6 DE 094

Nepoata VICECAMPIOANA OLIMPICA -RO 17-9408 F
Loc 2 LOT OLIMPIC ORADEA 2022
Loc 2 Nat. Maraton Maturi `19 = 1.72 pct.
Loc 2 Nat. Maraton Palm. 2 ani = 12 pct.
Loc 3 Campionatul World Best Pigeon 1.72 pct
Loc 8 Prov. AS Maraton
Loc 1 Prov. Maraton `19

Nepoata DE 307 - SUPER REPRODUCATOARE
Loc 3 Nat. AS Maraton 3 ani
Loc 6 Nat. Maraton 3 ani
Loc 7 Nat. AS Maraton 2 ani
Loc 8 Nat. Maraton.2 ani
Loc 8 Nat. Maraton Extrem 2 ani
Loc 9 Nat. Maraton Extrem


castigator: Adriana
F RO 0751094 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:00:00
550 RON 
(~110 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 094 / RO 0751094-2023
Detalii porumbel DE 094 / RO 0751094-2023
7 DE 096

Fiica din RO 12-0071326 F
Palmares AS MARATON 4 ANI
Palmares Maraton 7 ANI
Palmares Birzai - 1368 km -`17-`18
Loc 3 Nat. Vilnius - 1083 km - 3688 p. - 1096m/min -`19
In 2019 a clasat 5 / 5 etape , 2 fonduri si 3 maratoane
Palmares AS Maraton `18-`19

Nepoata VICECAMPIONU - Lazar Paraschiv
Loc 2 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani
Loc 4 Nat. Maraton Palm. 2 ani
Loc 5 Nat. Maraton Extrem. `12
Loc 11 Nat. Maraton Ext. 2 ani
Loc 7 Nat. AS Maraton M. `12

Nepoata CAMPIOANA - Lazar Paraschiv
Loc 1 Nat AS Maraton Palm. 2 ani
Loc 2 Nat. Maraton Maturi `13
Loc 2 Nat. Maraton Extrem Maturi `13
Loc 2 Nat. Maraton Extrem Palm. 2 ani

 


castigator: Adriana
F RO 0751096 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:57:16
1200 RON 
(~240 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 096 / RO 0751096-2023
Detalii porumbel DE 096 / RO 0751096-2023
8 DE 017

Nepot LEONIDAS - Triplu Campion National 2019
1 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani
1 Nat. Maraton Grand prix `19
1 Nat. Birzai Palm.
2 Nat. Maraton Palm.
6 Cupa Europei BRNO `20

Nepot CATHY - De Leeuw / De Heijde
2 Best European Pigeon Over all International Races
3 Prices PIPA
1 Ace Nat. ZLU 2021
1 beste zwarefondduif over 3 vluchten Pipa NL 21 6 Beste


castigator: Sebastian 10
M RO 0019017 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:19:57
800 RON 
(~160 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 017 / RO 0019017-2023
Detalii porumbel DE 017 / RO 0019017-2023
9 DE 591

Tata este fiu din NEW PIRAAT
2 Nat. Acepig KBDB Long Distance YRL 2018
3 Nat. Jarnac 4940 p.
15 Nat. Limoges 7236 p.
161 Nat. Angouleme 5030 p.

Mama este sora 1 Nat. Clubul Gold - 100 mil
Loc 5 Nat. Fond Palm. `18-`19
Loc 1 Nat. Club. Gold `18
Loc 1 Prov. AS Fond Tineret `18
Loc 2 Prov. Fond Tineret `18
Loc 6 Nat. Fond Tineret `18
Loc 11 Nat. AS Fond Tineret `18


castigator: Sebastian 10
M RO 2033591 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:10:45
650 RON 
(~130 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 591 / RO 2033591-2023
Detalii porumbel DE 591 / RO 2033591-2023
10 DE 004

50% Verweij-de Haan
50% Gerard van Tuyl

Dublu stranepoata MILOS
1e NPO Montauban 1862p. Singurul porumbel sosit in prima zi !
SUPER REPRODUCATOR !
Tata si bunicul la :
1e Nat. St. Vincent ZLU
2e Nat. Narbonne ZLU
2e Nat. Tarbes
4e Nat. Agen
4e Nat. St. Vincent

Mama este sora buna cu Loc 2 Nat. AS Maraton `16-`17
Nepoata RODICO - 1 Int. Barcelona 22887 p. 1186 km


castigator: Adriana
F RO 0019004 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:00:00
550 RON 
(~110 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 004 / RO 0019004-2023
Detalii porumbel DE 004 / RO 0019004-2023
11 DE 018

Nepoata DE 005 - Magirescu+Ojog+Dorneanu
2 Nat. As Maraton Palmares 2017
11 Code 3626 p.
22 Seta 1437 p.
23 Birzai 4066 p.
42 Birzai 806 p.

Nepot DE 004 - CAMPIONU -Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat. AS Maraton `17
8 Nat. Mraton 3 ani !

Nepoata INVINCIBLE DIRK
1 Nat. Maraton Extrem 2012
5 Maraton Olimpiada Nitra 2013
1 / 3023 p. Gdansk Nat.
1 / 1006 p. Gdansk Nat.
5 / 1390 p. Varsovia
10 / 2207 p. Varsovia

Nepoata BLUE DIAMOND
Loc 1 Nat. Maraton Extrem `15
Loc 2 Nat. Maraton `15


castigator: Chirila
F RO 0019018 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:25:29
950 RON 
(~190 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 018 / RO 0019018-2023
Detalii porumbel DE 018 / RO 0019018-2023
12 DE 036

Tata este original Chr. van der Velden
Nepot RINGO
1 Nat. Marseille `13
1 Asd Int. Marseille `13
25 Nat. Marseille `10
75 Nat. Marseille `12
123 Nat. Pau `11
187 Nat. Marseille `11
225 Nat. Cahors

Mama este bunica la :
Loc 2 Nat. AS Maraton Extrem 2023
Loc 2 Nat. Maraton Extrem 2023
Nepoata RIKA-ORION-MIRNA


castigator: SENCC
F RO 0019036 - 2023
reprodus de Malinche Iulian
vandut de Malinche Iulian
finalizat la 21:28:09
1000 RON 
(~200 EUR) 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 036 / RO 0019036-2023
Detalii porumbel DE 036 / RO 0019036-2023

 
    steven.ro created by Stevenson ltd