voiajori

Va prezentam in continuare un nou set de fotografii de la columbofili renumiti ai Europei care in cea de-a doua editia a Black Sea One Loft Race vor introduce porumbei. Putem aici sa amintim, pe langa numele cunoscute pe care vi le-am prezentat acum cateva zile si pe Familia Eijerkamp sau Markus Soellner.

Liviu Tudor si Evert-Jan Eijerkamp

Liviu Tudor, Evert-Jan Eijerkamp si Henk Jurriens (manager Familia Eijerkamp)

Markus Soellner si Liviu Tudor

Liviu Tudor si Frederik Leliaert

27.03.2014

Iata-ne astazi cu noi fotografii de la colectarea porumbeilor. Astazi, reprezentantii Black Sea One Loft Race colecteaza porumbeii din Olanda si Belgia. Nu demult acestia au fost la Sjaak Buwalda in Olanda pentru a colecta porumbeii. Urmeaza pe parcursul acestei zile sa publicam fotografii si de la alti crescatori de unde reprezentantii BSOLR vor colecta porumbei.

JAAP KOENHOORN si Liviu Tudor

Sjaak Buwalda si Liviu Tudor

26.03.2014

Astazi, 26.03.2014 reprezentantul Black Sea One Loft Race, Liviu Tudor a fost prezent in Germania pentru a colecta primii porumbei de la columbofilul Toni Deigner. Acesta este un vechi prieten al reprezentatilor Columbodromului Black Sea One Loft Race care va angaja cu incredere porumbei la cea de-a doua editie a columbodromului. Maine urmeaza sa va prezentam noi fotografii de la colectarea porumbeilor de la columbofili cu renume din Europa.

...

25.03.2014

BSOLR

Incepand cu data de 1 Martie, columbodromul Black Sea One Loft Race a inceput colectarea porumbeilor pentru cea de-a doua editie. Inca de la inceputul perioadei de inscriere, numerosi columbofili au trimis porumbeii in urma rezervarilor pe care le-au facut.


A inceput colectarea porumbei din strainatate


.

Incepand de astazi, intr-o calatorie de cateva zile prin Germania, Belgia si Olanda, reprezentantii Black Sea One Loft Race vor colecta porumbeii de la columbofili de top, columbofili specialisti in jocul la columbodroame.


Colectarea porumbeilor din Romania

In drumul spre casa, dupa colectarea porumbeilor din tari cu renume in sportul columbofil, reprezentantii Black Sea One Loft Race vor colecta si porumbeii columbofililor din Romania care vor participa la cea de-a doua editie. O mare sansa pentru noi toti ca sa concuram porumbeii intr-o concurenta acerba si intr-o zona unica din Romania si anume la malul Marii Negre.


Un nou sezon, o noua editie, columbofili mai multi si mai puternici

Cea de-a doua editie cu siguranta va fi un succes anuntat inca de pe acum. De ce? Pentru ca dupa prima editie care s-a desfasurat intr-o transparenta totala si pentru faptul ca inca din primul an nume grele au participat. Oamenii au capatat incredere si inca din iarna de la manifestarile columbofile la care reprezentantii columbodromului au fost prezenti au primit feedback-uri extraordinare.

Va prezentam cateva fotografii cu o parte din porumbeii sositi la columbodrom:

Adaugat pe 31 Mar 2014 de |  | 1,913 views

3 pareri la articolul “Black Sea One Loft Race incepe colectarea porumbeilor din strainatate – Colectarea porumbeilor din Olanda, Belgia si Germania”


  1. Felician says:

    Cel mai serios columbodrom cu o organizare de invidiat, ramane mai departe un exemplu si pentru celalalte columbodroame.

  2. Podar Traian says:

    BSOLR este cel ami apreciat din Romania in contile in care taxa pe porumbel este mai mare decat la celelalte columbodroame, dar si premile sint mai mari. Bravo dle Guta.

  3. iuly says:

    De departe cei mai buni sa nu mai spun ce pregatiri au fost al finala merita aplauze la scena deschisa toti cei implicati.

Spune-ti parerea

*