voiajori

Asociaţia Columbofilă „Voiajorul” Timiş, în calitate de organizator al concursului DERBY PUI JIHLAVA 2014, care se va desfăşura în data de 20 septembrie 2014, vă invită să participaţi în număr cât mai mare la acest concurs.
Porumbeii participanţi trebuie să deţină inele matricole FCPR 2014, iar comunicarea seriilor porumbeilor participanţi se poate face până la data de 05.05.2014. Pretul pentru un porumbel participant este 5 euro / porumbel.
Domnul Iancu Ioan Tiberiu, din cadrul Asociaţiei „Voiajorul” Timiş, este responsabil cu promovarea şi organizarea etapei si poate fi contactat la tel. 0723 308 701, pentru nominalizarea şi stabilirea modalităţii de plată.
Asociaţia Columbofilă „Voiajorul” Timiş, va informa columbofilii participanţi şi mediul columbofil, prin publicarea în mediul online pe site-urile columbofil.net şi voiajorultimis.ro a datelor referitoare la numărul inelelor vândute şi a premiile stabilite, până la data limită de 15 mai 2014.
Cheltuielile de organizare si desfasurare a etapei DERBY au fost stabilite la suma de 1200 euro.
În ceea ce priveşte desfăşurarea concursului, acesta este programat a avea loc în data de 20.09.2014 cu lansare la ora 9.
Este exclusa lansarea în condiţii de ploaie sau ceaţă, ora maximă a lansării fiind ora 10. In cazul in care porumbeii nu au fost lansati pana la ora 10.00, lansarea se amana pentru a doua zi. Lansarea va fi filmată şi postată pe site-ul columbofil.net.
Transportul şi lansarea porumbeilor nominalizaţi se vor face la comun cu porumbeii participanţi la etapa Jihlava, etapă la care, în afara DERBY-ului, poate participa oricare columbofil care îndeplineşte cerinţele CNS.
Preţul pentru o astfel de participare şi centrele de îmbarcare, urmând a fi stabilite ulterior, situatie in care se pot accepta maxim 2 centre.
Delegatul lansator la etapa DERBY PUI JIHLAVA 2014 va fi în mod obligatoriu din cadrul asociaţiei unui judeţ participant, altul decât judeţul Timiş.
Asociaţia Columbofilă „Voiajorul” Timiş aşteaptă o participare cât mai numeroasă şi urează succes tuturor participanţilor!

Consiliul Director al
Asociatiei Columbofile „VOIAJORUL” Timis

Adaugat pe 23 Apr 2014 de |  | 2,273 views

5 pareri la articolul “DERBY PUI JIHLAVA – 20 SEPTEMBRIE 2014 –”


  1. ilea catalin says:

    un nr de tel la cine anuntam seriile? sau cine ii responsabil pe bihor?

    Multumesc

  2. Constantin Tanase says:

    Singura persoana unde pot fi anuntati porumbeii participanti si seriile aferente, este domnul Iancu Tiberiu, Timisoara, numar de telefon 0723308701.
    Atentie la termenul limita pentru comunicarea seriilor si plata pentru participare.
    Succes participantilor !

  3. ilea catalin says:

    multumesc

  4. MARCUS SCHULZ says:

    Dreptul la libera exprimare restrictionat.transparenta zero(0).Sa va fie rusine!!
    Aduceti probe la comentariul postat de dvs. si va aparea.
    Mi se rupe de furturile voastre. Nu imi pun eu pe nimeni in cap pentru un comentariu fara acoperire.
    PUNCT!

    admin

    Iata-ti comentariu tampit pe care l-ai postat.
    Se vede ca nu ai organizat in viata dumitale un concurs!!!

    Deci 1200 euro ma ia rasu, dar si plansu!cum sa coste 1200 euro o etapa cand un drum pana la jihlava cu un camion ca al Timisului ,care ia un 21% costa undeva in jur la 180 euro,mai dai ceva la sofer,100,200 euro,mai ceva la delegat,mai mici cheltuieli,dar pana la 1200 euro mai duc inca 3 camioane cu porumbei in banii aia,inteleg se fura,dar va rog mai cu masura!O zi buna va doresc!

    Aveti de la mine 800 euro sa organizati o astfel de etapa. Sunteti capabil sa o organizati cu aceasta suma?
    Va spun tot eu… NU!!!! Habar nu aveti care sunt cheltuielile unei astfel de etape. Sa va fie rusine dvs. pentru comentatariul TAMPIT pe care l-ati postat.

  5. ilea catalin says:

    Pana in 5 mai am inteles ca trebuie si platit.Nu stiu ca ti participanti o sa fie asa sincer? ii o porcarie!

    Ar trebui anuntate seriile acum si plata termen inainte cu o sapt doua de etapa!

    Unde a ti mai auzit asa ceva plata in avans integrala inainte cu 5 luni?