voiajori

FCPR a castigat ieri si al doilea proces intentat de Raileanu Vasile, impotriva unor decizii ale Comitetului Director.

Sa ne aducem aminte cu cateva luni in urma doua site-uri columbofile “propovaduiau” victoria fara dubii ce urma impotriva F.C.P.R., iar dl. Raileanu Vasile era prezentat ca un “luptator pentru adevar si dreptate”.

Iata ca ambele procese intentate de acesta F.C.P.R. au fost castigate de catre Federatia noastra, iar deciziile votate de Adunarile generale, sau de Consiliul Director al FCPR, sub coordonarea avocatului nostru Florin Gatejescu s-au dovedit a fi corecte.

Normal intr-o tara civilizata, ar fi ca cei care au proliferat minciuni si calomnii pe acest subiect sa i-si ceara macar scuze. Dar… sa asteptam!

Felicitam pe aceasta cale departamentul juridic al FCPR si pe dl Gatejescu Florin, pentru munca depusa corect in folosul comunitatii columbofile din Romania.

Adaugat pe 10 Apr 2014 de |  | 1,823 views

6 pareri la articolul “F.C.P.R. castiga si al doilea proces intentat de Raileanu Vasile”


  1. mem. fcpr says:

    In dulap cu el!!!! Locu lui este acolo!!!!

  2. Bz. says:

    Un biet pensionar care se plictiseste cautand activitate indeferent prin ce mod. Da, da, da in dulap cu dumealui ca se cheltuie prea multi bani cu nebuniile fiecarei persoane plictisite cand ajunge la o varsta.

  3. florinel says:

    verificati daca nu stau prea inghesuiti 🙂

  4. Radu says:

    Se stia ca castiga nu stiu de ce respectivul a mai dorit o lupta in care nu avea dreptate.

  5. 10/1 buzau says:

    Poate nu a-ti stiut,dar acest personaj a candidat pentru functia de presedinte CNS.
    Raileanu cel vestit,statea-n sala linistit,asteptend cu nerabdare,votul la numaratoare !
    Dar stupoare !! El constata ,ca din toata sala plina,2,3 insi vor sa-l sustina.
    Pai ce-ai crezut bai senilule ca te votau mai multi.

  6. ionut says:

    raileanu masua masinile sa fie conform regulamentului nr de porumbei pe boxe etc…si el in 2013 la prima etapa de sighisoara avea porumbei sarmale acolo stateau cu cozile pan grati iesite in afara cu capu nau mai baut nici apa nici nimic,delegatul de la sighisoara a vrut sa anuleze etapa spunea ca e masacru ce e in masina aia si el nar fi bagat ptr nimic in lume porumbeii acolo…raileanu stie sa faca observatie la altii,dar tocmnai el nu a respectat cu nr de porumbei pe boxe…columbofilul Dutu alexandru cand a vazut ce e in masina nici nu a mai imbarcat atunci la prima etapa….10-1 de la adjud ati inceput sa lasati porumbei pe drum…

Spune-ti parerea

*