voiajori

PRODUSI DIN CAMPIONI NATIONALI SI TOP EUROPEAN !!!

Dupa cum echipa Columbofil.net v-a obisnuit, revenim din nou cu o licitatie inedita.

Dupa succesul de anul trecut, ” Licitatia Top National “, sunt iarasi oferiti columbofililor din Romania produsi directi ai porumbeilor ce au facut parte din Lotul National al Romaniei la manifestarile internationale, precum Cupa Europei Dortmund si Cupa Continentala Brno.

Unii dintre cei mai valorosi porumbei din Romania au fost incrucisati cu scopul de a reproduce puii oferiti in aceasta licitatie.

Au rezultat niste perechi fantastice formate din incrucisarea a doi campioni nationali, medaliati cu bronz la cupele europene si incrucisarea a doua pasari de top 10 european, locul 8 si respectiv locul 7 european.

Sunt prezenti in licitatie produsii acestor 4 porumbei de super clasa, porumbei reprezentativi ai Romaniei. Doi dintre acestia au facut parte din Lotul National al Romaniei la cupele europene de la Dortmund si Brno, pentru ca ceilalti 2 sa reprezinte Romania la Cupa Continentala Brno. Practic, toti au contribuit la inscrierea in dreptul FCPR-ului a doua titluri de Vicecampioana Europeana, in concurenta cu gigantic ai columbofiliei precum Belgia, Olanda, Germania, Polonia etc. Mai mult, doi dintre ei au fost medaliati cu bronz la aceste competitii internationale!!!

Trei dintre ei apatin columbofililor Sofron Gheorghe & Veronica din Brasov, deveniti deja componenti obisnuiti ai Lotului Olimpic, columbofili al caror palmares contine multiple titluri de campion national, participari la olimpiade si competitii europene, precum si titlul suprem de Maestru Emerit al Sportului Columbofil. Niste columbofili care tintesc doar sus si carora li se potriveste ca o manusa motto-ul: “Cand esti obisnuit cu locul intai, ce e mai jos te nemultumeste.”

Cel de al patrulea porumbel de exceptie apartine tandemului de succes Manole Victoras+Razvan din Dambovita, doi tineri frati a caror pasare reuseste obtinerea a 2 titluri de Campion National, cat. “Viteza Palmares Maturi” si “As Speed Palmares Maturi”, precum si un titlu de Vicecampion National la cat. “As Speed Maturi”.

Este unul dintre cei mai valorosi porumbei care au zburat vreodata pe cerul Romaniei. Acesta castiga 5 x locul 1, 2 x locul 2, 5 x locul 3!!! intr-o concurenta de 700 – 3.500 porumbei.

Cuplul 1 este format din:

3161-2010 M “Europe King”

1 National Viteza Palmares Maturi 2013

1 National As Speed Plamares Maturi 2013

1 Lot National Cupa Europei Dortmund

1 Lot National Cupa Continentala Brno

2 National As Speed Maturi 2013

Locul 3 <<Medalie de Bronz>> Cupa Europei Dortmund Cat. A!!!

Locul 5 European Cupa Europei Brno Cat. A!!!

112049-2012 F “Europe Queen”

1. National Viteza Tineret 2013

2. National Demifond Tineret 2013

2 Lot National Cupa Continentala Brno

3 Lot National Cupa Europei Dortmund

Locul 3 <<Medalie de Bronz>> Cat. G Cupa Europei Brno!!!

Locul 5 Cupa Europei Dortmund


Cuplul 2 este format din:

(Aceasta pereche este foarte tare consangvinizata pe femela de baza 81088-01, dubla Campioana Nationala si componenta a Lotului National Olimpiada Porto. 81088-01 apare de 3 ori ca bunica a porumbeilor ce formeaza acest cuplu)

21036-2010 M “Mister Brno”

2 National Viteza Palmares Maturi 2013

2 Lotul national Cat. A Cupa Europei Brno

Locul 8 European Cat. A Cupa Europei Brno Brno!!!


112028-2012 F “Miss Brno”

L 4 National Viteza Tineret 2013

L 3  Lotul National Cat. G

Locul 7 European Cat.  G Cupa Europeana Brno!!!


In acest mod, crescatorii care doresc sa isi sporeasca potentialul genetic al crescatoriei prin produsii acestor pasari de clasa europeana, o pot face acum prin intermediul acestei licitatii de exceptie.

Puii au fost reprodusi inainte ca parintii acestora sa fie exportati in Belgia, astfel incat achizitionarea unui astfel de exemplar devine o sansa unica !!!

Adaugat pe 3 Dec 2014 de |  | 3,846 views

Spune-ti parerea

*