voiajori

Saint Angel S.R.L. a lansat azi data de 25.03.2014,platforma www.myloft.ro,implicit produsul MyLoft;prima aplicatie columbofila de profil din Romania,disponibila in 6 limbi(majoritatea de circulatie internationala),care indeplineste toate functiile necesare in vederea realizarii unui  mangement perfect in crescatoria dvs.

MyLoft ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a crea o baza de date online a tuturor porumbeilor existenti int-o crescatorie,si permite listarea arborelui genealogic al unui porumbel (pedigree)in format profesional,fiind deosebit de usor de utilizat.

Accesati acum situl nostru www.myloft.ro pentru a va convinge si testati in mod gratuit produsul MyLoft!

Sergiu Anghel

—advertising manager—

Mobile: +4(0) 740 30 19 48

E-mail : sergiu.anghel@myloft.ro

Web Adress: http://www.myloft.ro

Adaugat pe 25 Mar 2014 de |  | 2,628 views

5 pareri la articolul “myloft.ro , un program online foarte bun si complect. Testeaza-l gratuit.”


  1. lau cs says:

    mi se pare un pic cam prea simplu, as fi vrut sa vad mai multe-cum ar fi: viteza medie a unui porumbel(media vitezelor obtinute pe parcursul intregului an), normele/baremele indeplinite(daca tot introduc toate etapele clasate) sau putina statistica: etapa pe soare a clasat in primii x%, etape pe ploaie in primii y% – deci se comporta mai bine in conditiile x(sau pe pozitia x…); reproducatorul x mi-a dat w pui(fi, nepoti) care au clasat in primii y%, am zburat din el ‘atatia’ si am pierdut ‘atatia’-majoritatea la distanta de x km. … …

  2. ciprian says:

    Foarte interesant,felicitari celor care lau lansat.mie imi pare ca are cam tot aceleasi functii care le au si alte programe de genul lui,in plus ar fi graficul de evolutie al porumbelului.

  3. lord of the ring says:

    HaHa,deja au aparut si carcotasii,ca asa e la noi in Romania…De fiecare data cand apare ceva nou in sportul acesta,sau unul e mai bun decat celalalt,apar invidiile,rautatile si rautaciosii.Stimate domn LAU,bucurati-va d-le de ceea ce exista in aplicatie,si de faptul ca este lansata de noi,romanii,nu mai bagati bete in roate altora,cum dealtfel procedati mereu….bravo celor care au realizat aplicatia,chiar este una reusita,si cred ca va atrage multa lume(mai ales la sumele taxate)

  4. myloft.ro says:

    Buna seara,
    Softul nostru este inca “proaspat” si in plina dezvoltare. Asteptam sugesti cu parerile utilizatorilor si promitem sa venim in ajutorul lor cu implementari noi in viitorul apropiat.

    Pentru orice sugesti va asteptam parerile cu drag la office@myloft.ro

  5. admin1 says:

    Sincer mi se pare extrem de bun acest program.
    Nu stiu sa dau detalii tehnice dar din ce am testat pe acolo este foarte complex, cu un design dragut.
    In momentul de fata folosesc Compuclub versiunea 6 cu meniu in limba engleza. Cred ca este cel mai profi de pe piata, dar ceea ce ne prezinta myloft.ro este foarte asemanator dar la un pret mult mai mic.
    Ma gandesc serios sa incerc pe vre-o 2-3 ani acest soft online.

Spune-ti parerea

*