voiajori

In ultimii ani FCPR a introdus numeroase metode de control antifrauda, menite sa creeze un campionat CAT MAI CURAT pentru a fi premiati cei mai buni, pe drept, columbofili din Romania FCPR-ista.

Pe unii i-a deranjat enorm aceste masuri, pe altii (marea majoritate) i-a incantat.

Iata ca progresul FCPR nu se opreste aici iar incepand cu 2015 se vor organiza CONTROALE ANTIDOPING.

Desi inca nu avem lista substantelor interzise, cel mai cunoscut printre randurile columbofililor (chiar si a celor romani) este cortizonul.

Ma bucura faptul ca FCPR aduce imbunatatiri continue si nu se plafoneaza la un anumit stadiu.

Voi ce pareri aveti?

admin1

Adaugat pe 30 Mar 2014 de |  | 2,110 views

8 pareri la articolul “FCPR ISI RESPECTA CAMPIONATUL. TESTE ANTIDOPING DIN 2015!!!”


  1. Raducu says:

    Bravo inca odata FCPR! La cum evolueaza lucrurile, sigur in cativa ani vom ajunge cea mai mare putere columbofila din lume!

  2. ioan says:

    FELICITARI,tineti o tot asa,FCPR mai demonstreaza inco data,oare mai era cazul, ca este PRIMA PE LINIE,restul…..

  3. malancas says:

    IDEEA e foarte buna ,de vazut este cu prioritate lista substantelor interzise ,cum se vor recolta probe,laboratorul care va efectua analizele,medici autorizati sa efectueze aceasta munca,dopajul in columbofilie este activ in proporti destul de mari.Apare cite-un crescator cu rezultate fruntase pe judet ,la nivel national si incep vinzarile in catitati semnificative dar surpriza ca pasarile in alte crescatori nu dau rezultate iar crescatorul in cauza e tot fruntas.Sa admitem varianta ca uni nu se ocupa de porumbei ,dar totii citi cumpara ii lasa de izbeliste in crescatorie nu cred ,atunci e limpede acel crescator are o sticluta cu descintece columbofile de la mama omida .Dar sa nu existe nepotisme in alegerea crescatorilor pentru uni cum zice vorba muma pentru alti ciuma.NE SPUNETI SI NOUA CARE E SITUATIA DOMNULUI IURETI RELU .

  4. Ovidiu says:

    Felicitari un lucru bun Dl. si cu revista asta nu e ok… in 2012 la maraton FCPR loc.1 si loc 2 amandoi porumbei au facut istorie in Romania cu doua locuri de 1 la ambele maratoane nu au fost promovati in revista FCPR
    pacat….

  5. de la craiova says:

    Malancacas tu nu esti memnbru fcpr nici macar nu concurezi cu porumbi in consecinta nu ai nici un drept sa ati dai cu parerea aici, daca vrei aplauze dute la seful tau direct din planeta maimutelor.
    Situatia la dom iureti relu iar nu ie problema ta nu te baga ca musca in curul calului ca nu esti deal nostru
    Nepotisme ai avut si tu cand ai zburat cu porumbei in judet arad la fcpr si ai uitat sa mai platesti zborul.amenintand conducerea cu judecata, hartie la bucuresti hartoneli de rasul curcilor numa sa nu platesti zborul si cu ceasurile elecronice tat asa ai facut scandal,dute ma la planeta maimutelor si lasa fcpr cu membri sai sa isi faca treaba.
    Apropo cum merge clubul din arad ucp cu tine presedinte ? ai inscris pa tataia si mamaia cu nepoti ca doar la ucp-beius nu platesc zborul pensionari si elevi nici ……

  6. m says:

    pentru,, de la craoiva” cind o sa te prezinti cu numele o sa vorbim intre timp cautati identitatea ,nu o sa te mai bag in seama pentru ca esti e.t.c poti sa scri ce doresti dar informeazate corect eu am platit tot la vremea cind se cerea nu am restanta niciun banut ,sa fi sanatos eu nu iti port pica la citi nu stiu cum ii chiama cu buletinu in mina, eu nu am nicio vina pentru ca tu esti un nimeni.Am incheiat orce discutie de orce fel cu tine

  7. Dorelut says:

    #3 malancas DLE MALANCAS SANTETI MEMBRU FCPR DE VA INTERESEAZA SITUATIA DOMNULUI IURETI RELU ?

  8. bici says:

    O idee buna dar la ce contin produsele si medicamentele care le dam porumbeilor cred ca-i dopam fara sa stim!

Spune-ti parerea

*