voiajori
FCPR organizeaza Berlin National 2014. Imbarcarea porumbeilor se va face duminica 3 august cu lansare marti 5 august intre orele 9.00 – 11.00. doar in conditii meteo excelente.
Va reamintim ca pentru catagoria Maraton National se cuantifica punctajele obtinute la cele doua Nationale. Nationalul pe zone, si unul dintre cele trei nationale organizate la inceputul lunii august – Berlin, Gdansk si Harkov.
Judetele care doresc sa organizeze centre de imbarcare pentru Berlin National vor lua legatura cu presedintele FCPR, Marius Tunduc.
Adaugat pe 21 Jul 2014 de |  | 3,258 views

21 pareri la articolul “BERLIN NATIONAL 2014”


  1. Alin Rosu says:

    Va rog se verificati data pe calendar , Duminica este in 3 august si marti 4 august!

  2. doru says:

    bai fratilor …hotarativa…..

    2 august este sambata si 4 august este luni…..

  3. LIVIU says:

    DUMINICA ESTE 3 AUGUST, DECI CAND IMBARCAM DUMINICA 3 AUGUST SAU SAMBATA 2 AUGUST CU LANSARE MARTI 5 AUGUST, NU 4 AUGUST?

  4. dodi says:

    care e data corecta??? duminica este an 3….

  5. george says:

    si pt gdansk cand e imbarcarea

  6. dunarintu alin says:

    Despre celalate 2 nationale nu spune nimeni nimik niciunde.

  7. gaby says:

    Din cate stiu eu nationalele Berlin Gdansk si Donetsk se intercaleaza cu ultima etapa de maraton (02.08.2014) si fiecare alege unde vrea sa zboare… cand se anunta imbarcarea pt maratonul din planul de zbor cu siguranta se v-a anunta si imbarcarea pt nationale…succes

  8. Alin Gogut says:

    FCPR organizeaza Gdansk National 2014. Imbarcarea porumbeilor se va face marti 29 iulie cu lansare vineri 01 august intre orele 9.00 – 11.00.

    Centre de imbarcare:
    Braila: imbarcare 08:00-10:00
    Focsani: imbarcare 10:00-12:00
    Roman: imbarcare 12:00-15:00
    Suceava: imbarcare 15:00-18:00

  9. uliu says:

    Oare cine e tehnicul de judet la sibiu de habar nu are sa bage crescatorii in clasament la maraton altdorf???
    Locurile 1 si 2 pe lansare sunt ale unui crescator ce a dat avans un jumate de zii locului 3 dupa cum a imbarligat saracul tehnic….tehnica…
    Loc 1 si 2 au 1100 viteza si loc 3 are 700….

    Mare e gradina tehnicii si multi tehnici sar gardul…

  10. ion says:

    locul 1 si 2 nu sunt anuntati telefonic …s cine srie cati or mai fi de atia…se pare ca la noi doar prostii anunta…….

  11. uliu says:

    Se pare ca domnul iancu bogdan e responsabil la sibiu cu clasamentele…..
    Corecteaza domnule loc 1 si 2 la maraton altdorf….

  12. ciurdaroh says:

    Puteai sa semnalezi greseala simplu, fara a te da in spectacol.
    adminnnl. Uoo

  13. Oros Bogdan says:

    Imbarcare Berlin: duminica 3 august( e gresita data)

  14. Cristian says:

    Dragi columbofili cum e posibil sa se ingradeasca posibilitatea participarii la o etapa nationala? Daca eu imbarc marti pentru Gdansk, se lanseaza vineri intarziat si astept porumbeii sambata, duminica…atunci cum pot imbarca pentru nationalul de Berlin daca se imbrca sambata sau duminica cand eu am ceasul in priza? Sunt porumbei care trebuie sa faca palmaresul la Berlin national!

  15. ion says:

    Multe asociatii cotizante la FCPR au in 2 August etapa,cums afca sa astepte porumbeii si in data de 5,dar daca au maraton cum dealtfel si este in multev cazuri,ceasul este in asteptare cum sa mearga cu alti porumbei la imbarcare cand deobicei centrul de maraton e in alta localitate si asta inseamna timp siu implicit pierderea sansei de a onta porumbei la primul concurs si mai mai este o problema acest joc cu porumbeii este unul de weekend nu de mijlocul saptamanii cand cei mai multi columbofili muncesc nu sunt intretinuti de porumbei,chiatr toate trebuie sa mearga pe dos ,cum ati ajuns la asa decizie inteleapta cu lansare in data de 5 August?

  16. danyB says:

    cat costa participarea la national Berlin?

  17. florin says:

    La noi este posibil orice nu se gindesc ca oameni mai si lucreaza tre sa stea acasa 1 saptamina sa astepte porumbei si sa inbarce

  18. ALIN TM says:

    O alegere cel putin stupida lansare MARTI???Oameni buni,lumea mai si lucreaza in tara asta.Imbarcati in 29.07 cu lansare vineri 01.Vremea arata mai bine in 01.08 decat in 05.08 nu inteleg ce o lungiti atata mai putin si zburam in octombrie .

  19. Andrei Moga says:

    Multe asociatii incep in weekend-ul 8-9 August zborurile cu puii(sunt care incep si mai repede…ex:Neamt, Olt). Daca la Berlin se desigileaza dupa 8 August cum facem cu puii? Trebuie cuplati senzorii si imbarcati cand noi avem lista de maturi in ceas si cursa activa. Cu aceasta amanare se da peste cap si planul de pui(pe langa celelalte etape de maturi). Trebuie sa sufere si sa se streseze toata tara pentru sosirile proaste din zona 1?

  20. ion says:

    Berlinul,frumoasa etapa,e pus in planul de zbor pe gruparea Caras Severin in data de 1 august,se schimba dupa cum vor unii…Berlinul frumos zbor,Berlinul frumos dar doar pentru zona 1.

  21. danyB says:

    ar trebui imbarcati joi sau, cel mai tarziu, vineri si lansati sambata sau duminica. oricum e tarziu, week-end-ul acesta trebuia sa fie.

Spune-ti parerea

*