voiajori

BERLIN NATIONAL A AJUNS LA EDITIA A – IV – A

Pentru etapa de Berlin National se anunta o participare masiva. Astfel judetele Caras, Timis, Arad, Bihor, Satu Mare, Salaj si Cluj au anuntat deja participarea cu minim 1770 de porumbei.

Pe langa acestea mai sunt inca judetele din Ardeal care vor imbarca la Reghin (Tg Mures), unde se spera peste 450 de porumbei (datele inca nu sunt confirmate cu exactitate) , judetele din Sudul Tarii care vor imbarca la Plopeni si unde se estimeaza minim 150 de porumbei, si judetele din Moldova care vor imbarca la Botosani si inca nu se stie numarul exact de porumbei pe aceasta zona.

Asadar se prefigureaza o noua super etapa cu (probabil ) peste 2500 de porumbei.

Asta dupa ce colegii nostrii din Moldova au imbarcat deja pentru Gdansk National peste 2500 de porumbei si cei din Sudul tarii imbarca maine pentru Harkov National, aproximativ 2800 de porumbei. Asadar partcipare masiva in Romania la Maratoanele Gladiatorilor.

Organizatorii etapei de Berlin i-si rezerva dreptul de a modifica data imbarcarii porumbeilor pentru Berlin daca prognoza pentru marti (ziua lansarii) nu se schimba. La acest moment atat pe Germania cat si pe traseu progonoza meteo nu este cea mai buna.

Va vom tine la curent cu desfasurarea acestui super derby!!!

Adaugat pe 30 Jul 2014 de |  | 1,535 views

4 pareri la articolul “BERLIN NATIONAL 2014 – GLADIATORII CERULUI”


  1. spartakus says:

    il asteptam pe dl columbofil…..VIVAAA…BERLIN cu samureii sai aia stiti voi cu sange albastru de i tot ridica in slavi p aci ce bine ca au ramas in slavi hi hi hi
    am o intrebare pt admin: care I domne diferenta intre samurai si gladiatori? ca io stiu ca samuraii dupa ce beau sake isi faceau sepukku.sa se fi intamplat asta si cu acesti porumbei cu sange albastru?sau poate sangele sa facut apa?da porumbii gladiatori ei cu cine se lupta,ai?cu ulii sau te pomenesti ca se lupta cu porumbii samurei iar astia din urma pierd de nu se mai intorc pai asa ceva nui fairplay.va rog luati masuri.

  2. cupes ioan alexandru says:

    nu stiu de ce trebuie neaparat sa mearga porumbeii in doua zile pana la berlin. cum poate sa conduca soferul sau soferi non stop cu odihna in cabina. de ce nu se merge ca si pana acum in trei zile cu pauze si pentru soferi si timp pentru hranit si adapat porumbeii.

  3. Fejes Iosif - Arad says:

    Domnu Spartakus…etapa de Berlin nu este una de 1000+, de aceea nu mai striga columbofilul in cauza VIVA SCHWERIN…VIVA VIVA SCHWERIN….pardon BERLIN :))))
    La Schwerin, sangele ala albastru a fost spalat de ploaie, ca doar a prins o furtunica pe drum si l-a spalacit…de aia nu a clasat decat 2 din 10, si aia de la locul 240 incolo!!!!!
    Oricum, bafta tuturor la Berlin!!!

  4. ioan says:

    subscriu si eu d lui Fejes si dlui Spartacus,si va rog sa luati masuri ca toti porumbeii cu sange albastru,pardon spalacit ,sa se intoarca acasa,propun ca ei sa fie lansati preferential de la 10 sau 20km,poate asa se intorc si claseaza toti,sau poate ar trebui ca Asociatia sa I faca cadou columbofilului o portavoce ,ca strigand in ea sa l auda samureii si sa se intoarca acasa,ce spuneti de propunerile mele?nu i asa ca sunt bune.
    spun asta pt ca un bun prieten al meu si columbofil incepator care nu striga toata ziua ….viva…. a bagat un singur porumbel la SCHWERIN ,iar acesta a venit ,chiar a fost la un pas sa claseze…felicitari …

Spune-ti parerea

*