voiajori

Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor a reusit sa incheie un parteneriat cu Federatia Patronilor Bihor, acest parteneriat are ca si scop principal pentru Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor gasirea de solutii pentru dezvoltarea sportului columbofil in judetul Bihor.
Se urmareste atragerea de fonduri europene pentru organizarea unor evenimente columbofile majore – expozitii de exemplu, dar si alte manifestari columbofile. De asemenea cautarea unor solutii in vederea atragerii de fonduri europene transfrontaliere Ungaria – Romania.
Mai mult se doreste sa se stabileasca o legatura intre mediul de afaceri din Bihor si sportul columbofil prin implicarea companiilor din Bihor in diferite activitati columbofile realizate de catre Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor.
Mai jos puteti vedea cateva fotografii realizate cu ocazia semnarii acordului de parteneriat cu Federatia Patronilor Bihor cat si acordul de parteneriat.

Adaugat pe 24 Sep 2014 de |  | 1,033 views

O parere la articolul “Acord de parteneriat incheiat intre Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor si Federatia Patronilor Bihor”


Spune-ti parerea

*