voiajori

UPDATE

Si totusi, concursurile de porumbei nu vor fi interzise in Africa de Sud

Click AICI

Columbofilii din Africa de Sud sunt speriati de o nouă lege privind columbofilia . Legislația interzice reproducerea , comercializarea și cursele de porumbei din Africa de Sud și a fost publicată în Monitorul Oficial.
Acest lucru este extrasul de pe site-ul sud-african de știri Times live :
Cursele cu porumbei sunt acum ilegale :
NSPCA
Reproducerea , comercializarea și cursele de porumbei sunt acum ilegale , a declarat miercuri NSPCA .
” Activitățile , inclusiv importatoarea , creșterea , comercializarea și translocarea de porumbei sunt acum enumerate ca activități interzise în ceea ce privește Lista Speciilor Invazive si extraterestre cum a fost publicată de către departamentul afacerilor de apă și mediu , ” a spus intr-o declarație Consiliul Național al SPCA.
Interdicția a inclus ” eliberarea unui individ al unei specii invazive enumerate ” ceea ce a însemnat efectiv că ” eliberarea porumbeilor de rasă sau de porumbei locali ” este ilegală .
NSPCA a declarat ca noua legislație a fost publicată în Monitorul Oficial la data de 1 august.
” Preocuparile noastre includ rata de uzură în timpul curselor . Aceasta este , numărul mare de porumbei care pur și simplu nu ajung niciodată la destinație din diverse motive , inclusiv epuizare , și de curse care au loc în condiții nefavorabile sau meteorologice extreme .
Jucători cu rol relevant din domeniul industriei au fost informati cu privire la noua legislație și NSPCA a fost obligată să raporteze orice încălcări ale departamentului , a spus el.
Președintele Organizației Naționale SA Pigeon ( Sanpo ) , Faunty Gillmer a declarat că au căutat o întâlnire cu ministrul afacerilor de mediu .
El a declarat că noua lege , care a fost în rol din 2004, indeparteaza sportul cu porumbei voiajori vechi de 100 de ani.
” Cursele cu porumbei este un sport profesionist care în ultima vreme tinde să devină un sport scump … noi suntem membri ai Confederației sportive din Africa de Sud și Comitetul Olimpic “, a spus Gillmer .
Potrivit site-ul său , Sanpo organizează și promovează concursuri cu porumbei și expozitii . Ea are 5000 de membri .
Gillmer a declarat că organizația sa a scris o scrisoare ministrului mediului adjunct și aștepta un răspuns .

sursa: pipa.be

Adaugat pe 23 Oct 2014 de |  | 2,200 views

2 pareri la articolul “Concursurile cu porumbei INTERZISE in Africa de Sud? Din fericire NU!”


  1. Eugen says:

    Ce se va intampla cu One Million Dollar Race?
    Oricum o stire care m-a naucit complect.

  2. Cristian Ciocoiu says:

    Concursurile cu porumbei NU au fost interzise in Africa de Sud ! Este o stire preluata eronat de siteurile din Europa . Chiar azi Ministerul mediului din Africa de sud a dezmintit aceasta stire .

Spune-ti parerea

*