voiajori

Presedintele FNCPR, Marius Tunduc,a invitat oficial dealerii de ceasuri acreditate FNCPR si implicit FCI, la o intalnire sambata 28 martie la Bran de la orele 11.00

Intalnirea are ca scop gasirea de solutii comune pentru scaderea pretului cipurilor electronice si pentru gasirea unui model de ceas ieftin pentru membrii asociatiilor afiliate FNCPR.
Dupa intalnire, FNCPR va informa membrii columbofili despre solutiile identificate si despre planurile de viitor cu privire la sistemele electronice folosite in Romania

Adaugat pe 26 Mar 2015 de |  | 4,971 views

26 pareri la articolul “INTALNIRE CU DEALERII DE CEASURI ELECTRONICE”


  1. I Walk Alone says:

    Ar fi si timpul…noi avem preturi mai mari decat unele tari din
    vest…poate vor intelege si reprezentantii firmelor ca e cazul sa lase pretul
    mai jos….Eu imi comand cipurile din afara,sunt mai ieftine;)

  2. malancas says:

    Domnule Tunduc eu vam criticat si daca e cazul o sa va mai critic ,dar daca se va gasi o solutie la aceasta initiativa imi scot palaria inaintea dumneavoastra.Felicitari pentru acesta initiativa

  3. DAN says:

    IN ROMANIA CEL MULT 1 EURO PE CIP AR FI SUFICIENT.

  4. emy says:

    sa se scoata si sms-ul ar fi tot o solutie buna…..

  5. Dani says:

    Am auzit de cipurile astea made en China dar să-ți zic ceva știu o pers care a adus si din 1000 buc au funcționat cam 100 deci ii bun si proverbul “sunt prea sărac sa cumpăr lucruri ieftine”

    • Dani says:

      Totul e scump domnule. Mâncare, taxe zboruri, cipuri, medicamente , o vitamina, sms când va aud mi se ridica paru in cap. Dragilor nu va obliga nimeni sa țineți porumbei. Sportul columbofil a ajuns costisitor dar asta a fost dintotdeauna doar ca la noi toate suplimentele , mâncarea ceasurile au ajuns de vreo 15 ani încoace. Ma uit pe seituri de profil de afara si văd ca la noi totuși produsele sunt mai ieftine(majoritatea) si sa nu uitam ca se mai plătește si transport sa le aduci in țara(cred). Așa ca dacă iei de ex. 50 de cipuri din afara nimeni nu ți le da mai ieftin de 1,60€-1,70€. Dacă federația le poate aduce(la un preț mai mic) jos pălăria dar cred ca se vor lovii de refuzul producătorilor si al dealerilor. Dacă imi aduc aminte aceeași problema a fost pe la începutul lui 2000 in Germania când federația de acolo a încercat aceeași chestie si a fost data in judecat de firma Tipess care a avut câștig de cauza

  6. catalin says:

    CU CE TE INCURCA SMS-URILE EMY!??
    ITI VAND UN PONT.
    VIZUALIZEAZA VENIRILE PRIN SMS INTRUN CONCURS IN CARE PARTICIPI SI PANA LA APARITIA CLASAMENTULUI SCAPA DE …CIORI..NECLASABILI!!!.
    EU DORESC SMS-URI!!!!
    SA NU ZICI DE PRET CA TE ….

    • A.L says:

      fratilor columbofili cat timp va exista in columbofilia Romana Bilan si ai lui n-o sa vedeti nicio scadere de preturi!! Buzunarele lor trebuiesc umplute de catre noi columbofilii!

  7. emy says:

    cata poz 7 cea mai buna sol ar fi cu sms-urile sa se dea in prima zi pina ora 24. eu lucrez si nu am pe cine sa las acasa sa anunt porumbeii.atunci pt ce ne mai trebuie ceas electronic ????

  8. vasile says:

    90% din preturile cipurilor sunt la capitolul. alte cheltuieli. sau bani care ajung in alte buzunare.
    Este normal ca un chip sa aiba un cost de productie foarte mic, restul ajunge in contul comerciantilor.

  9. gabi says:

    @ Com. 4 Emi De ce sa se scoata Sms-ul? daca unii columbofili sunt nemultumiti pe acest aspect nu inseamna ca toti sunt nemultumiti. Daca nu vrei sa platesti poti anunta Online prin aplicatie si e gratis. Noi asa procedam si suntem foarte incantati de clasamentul provizoriu. Succes pe 2015

  10. gabi says:

    Daca nu stiati Benzing nu are pret Nationale (adica pe tari) ci pret International. Daca va uitati la pretul pentru celelalte tari o sa vedeti ca este acelasi ca si la noi…Doar ca la noi salariu e mult mai mic fata de celelalte tari si in unele tari se fac oferte si la cipuri nu doar la sisteme.

  11. stefan says:

    pret international inseamna si in China?
    Dealarul are comisioane cam mari nu credeti?

  12. Maier Vasile-Cluj-Napoca says:

    Povestea cu sms,este foarte nedreapta:-ne-am cumparat ceasuri electronice,ca sa putem sa mergem la servici,cei care muncesc si simbata si duminica,dar degeaba pentru ca atunci cind sunt etape de fond si maraton tot trebuie sa scoatem aparatele din priza ,ca daca porumbeii vin de la concurs si nu-i anuntam in decurs de o ora suntem descalificati.-nu inteleg de ce nu putem sa-i anuntam si cu intirziere(cind ajunge fiecare la el acasa)pentru ca porumbeii au cip si sunt inregistrati de ceas si normal ar fi sa nu trebuiasca sa stam linga voliera pina apar primi doi porumbei,ca sa-i anuntam.-nu sunt impotriva anuntului prin sms,dar sunt nemultumit de obligatia de a sta si astepta primi porumbei ca sa-i anunt in timp de o ora,desi am ceas electronic.-normal ar fi sa fie anuntati in ziua in care au ajuns acasa,nu sa fim obligati intr-o ora.

  13. I Walk Alone says:

    treaba cu anuntul e buna parerea mea,iar mai nou s’a schimbat regulamentul astfel incat daca nu anunti primii doi porumbei se anuleaza doar acei doi,nu tot concursul.
    mi se pare un lucru bun noua schimbare.cine nu asteapta pierde sosirile primilor doi…e mult mai ok asa…zic si eu :p

  14. DAN says:

    DACA INTALNIREA A AVUT LOC SAMBATA DE CE NU S-A ANUNTAT NIMIC ? PROBABIL NU S-A REZOLVAT NIMIC SI TREBUIE SA CACAM DIN NOU MULTE MILIOANE PE NISTE AMARATE DE CIPURI CAND CU O PARTE DIN ACEI BANI PUTEM ACHITA TAXA PE CONCURSURI CARE SI ACELEA SUNT DESTUL DE MARI , SAU PUTEM CUMPARA MANCARE PT. PORUMBEI CARE SI AIA E DESTUL DE SCUMPA.

  15. TEDY says:

    http://topigeonromania.weebly.com/manuale-utilizare.html
    e simplu si eficient sms se dau fara ca dumneavoastra sa fiti acasa ,a venit porumbelul ,a trecut peste trapa si sms pleaca automat,referitor la cipuri,FNCPR,daca vrea pune piciorul in prag,hotaraste sa fie folosite doar acele ceasuri si cipuri care genereaza cod secret,SI ATENTIE TOATE SA FOLOSEASCA CIPURI PE CARE SA LE IMPORTE DOAR FNCPR,cel putin atunci banii pe cipuri vor ramane in conturile federatiei.

  16. NO SMS says:

    Eu sper ca in cel de-al doisprezecelea ceas conducerea Federatiei sa isi dea seama ca obligativitatea anuntarii porumbeilor prin sms este o masura care alunga oamenii din sport.

    Clasamentele provizorii online sunt foarte bune, dar nu toti ne permitem sa asteptam porumbeii in weekend. Suntem implicati in activitati de familie, serviciu, etc. Ceasul electronic ar trebui sa ne suplineasca.

    Nu in ultimul rand, nu toti tanjim la locul 1 National. Dl Tunduc controlatii pe cei care reusesc sa fie in top 3 national si lasati-ne pe noi amatorii sa anuntam daca putem si cand putem.

    Nu uitati ca locul 1 National devine ceea ce este din cauza miilor de ,,prosti” impotriva carora concureaza.

    Lasati columbofilia libera, redati-o maselor, nu incercati sa o faceti LIga Campionilor ca ajungeti ca Liga lu Mitica sa nu poata sa incropeasca de un campionat national.

    La Maraton e dezastru, nici macar nu ma intereseaza. E inuman sa astepti langa cotet (poate si 2 zile) sa razuiesti stickere.

    Inteleg la un concurs pe an, un derby national, pe bani, poate, dar sa faci o regula din asta pentru mine e cel putin absurd.

    Va doresc inima buna!

  17. emy says:

    bravo domnul Maier. sper ca va auzi d-l tunduc doleanttele unor columbofili

  18. adi says:

    Cainii latra… ursul merge! Sau altfel spus: unii plang, sau se plang si altii rad! De obicei, atunci cand esti pe punctul de a pierde un lucru, parca atunci incepi sa-l pretuiesti! Doar plecand in masa catre alte federatii, ar da de “gandit” celor de la FNCPR! Observ ca RNS-ul este facut sa se aplice dupa cum vor unii sau altii… probabil litera “N” din RNS, este necunoscuta unora… doar astfel imi pot explica: masini nesigilate… porumbei clemati, pusi apoi in custi personale si bagati in masina de proprietar unul dupa altul, in aceeasi boxa a masinii (ex. Ploiesti) …etc! Insa cand vine vorba de anuntat porumbeii, TREBUIE VERIFICAT SI SANCTIONAT!!!

  19. gabi says:

    Din cate stiu FNCPR se mai numesti “Champions League” si nu “Amateur League” 😉

  20. DAN says:

    UN RASPUNS DE LA INTALNIRE , CEVA ?

  21. bebe says:

    si eu sunt de acord cu neanuntarea porumbeilor intr-o ora ptr ca majoritatea oamenilor au servici si nu putem sta acasa trebuie sa muncim ptr familie atunci ceasul electronic ce rost mai are.Eu sint patit anul trecut am anuntat porumbelul de la al doilea maraton cu 13 min intarziere si am fost descalificat in schimb altcineva de la Bucuresti la fel ca mine cu 13 min intarziere apare in catalogul nat, asa ca mai bn este fara sms

  22. Livian10 says:

    CE S-A REZOLVAT SAU NIMIC??!

  23. Constantin says:

    Se pare ca la discutiile de la Bran cu liderii de ceasuri electronice, acestia au cam lipsit ma refer la Dl. Boca (Bricon) si Dl. Tatut (Benzing), concluziile le trageti dvs., si negocierea aia care incearca sa o obtina Dl. Tunduc de 50 de bani / cip e frectie la picior de lemn, speram la mai multe din acea sedinta dar…

Spune-ti parerea

*