voiajori

Andrei, este un tanar membru columbofil al Asociatiei Judetene Columbofile Bihor, asociatie in care este implicat foarte activ ca si secretar, coordonator lansari (unul foarte bun),  expediere SMS, plus orice alte lucruri necesare bunului mers al asociatiei.

Este admnistratorului bologului columbofil, www.columbofil.com, unde fiecare dintre noi putem citi  despre pasiunea noastra. In aceasta calitate a promovat de multe ori columbofili valorosi.

Iata ca azi este randul lui sa fie promovat pentru ca la ultima etapa cu puii, Cegled, Andrei  reuseste sosiri spectaculoase.

Andrei Bondar si-a facut debutul in columbofilie in 2012, cand porumbeii lui au concurat foarte bine la cursele lungi. Atunci crescatoria sa se gasea in localitatea Batar – Bihor iar Andrei facea columbofilie prin corespondenta.

Acum el are crescatoria mutata in Oradea, si a devenit  pasionat de cursele scurte si de fondul de o zi, angajarea unor porumbei la Maraton fiind mai mult intamplatoare decat o dorinta neaparata.

Andrei este unul dintre columbofilii corecti si constiti care nu mint columbofilia si nici nu intra cu pieptul umflat in club, desi datorita implicarii sale ar putea sa o faca saptamanal. Il caracterizeaza modestia si de aceea am decis sa scriu acest mic articol despre o reusita pe care inca o savureaza sper eu cu placere.

Sambata, Andrei a administrat o lectie scurta carcotasilor, dupa cum urmeaza:

Distanta: 164 km

Numar porumbei:  1334

Locuri ocupate:  1, 3, 4, 5 …… si lista continua. (de fapt o vedeti pe www.federatianationala.ro, la clasamente Bihor)

Multe felicitari Andrei si mult success la Budapesta (etapa viitoare)

De Marius Tunduc

Adaugat pe 2 Sep 2015 de |  | 2,844 views

8 pareri la articolul “BONDAR ANDREI – ORADEA – ETAPA EXCEPTIONALA LA PUI”


  1. Fam Lucaci says:

    Felicitari Andrei, ai avut un sezon grozav cu maturii, si ma bucur sa vad ca continui si la pui, mentorii tai, cred ca se simt impliniti din punct de vedere columbofil, cand vad ce elev bun au. In momentul in care zic mentori fac referire la d-l Sava pt care am toata stima si bineinteles campionul Vancea, care face cinste bihorenilor prin rezultatele sale la nivel national, nu gresesc cand afirm ca e unul dintre cei mai buni crescatori pe care i-a dat Bihorul, daca nu chiar cel mai bun la cursele de o zi, iar anul asta are tanar cu AS Maraton deci cu siguranta va fi bun si la maraton.
    Andrei ma simt onorat sa joc cu jucatori ca tine, Vancea, Ionut Fildan, Sztanyic, Cioabi, Tartea, Lehel, Oros, Pali, Zgard, Iabloncic, Fam Miclos, Fam Tunduc, etc astfel de crescatori pot inalta steagul in varful catargului, facand cinste Bihorenilor prin jocul care-l practica.
    Andrei iti multumesc pt ceea ce faci pt asociatie, esti unul dintre cei 4 piloni pe care se sprijina asociatia (Tunduc, Vancea, Fildan) iti multumesc pt noptile nedormite sa poti lansa in cele mai bune conditii. Andrei, daca si-n acest an Bihorul are pasari in top 10 national, acest lucru este si datorita tie, iti multumesc pt tot.
    MULT SUCCES

  2. Vlad Fildan says:

    Felicitari Andrei. Esti unul dintre columbofilii de mare perspectiva ai judetului. Ai porumbei de calitate pentru concursurile pe care doresti sa le abordezi si vei face rezultate frumoase dar cu foarte multa munca. Adversarii nu dorm :)) Cred, de fapt sunt convins ca in Bihor este o concurenta foarte mare.

  3. unu says:

    Felicitari si la mai mare! da echipa, unde e echipa?

  4. ioan says:

    Felicitari Andrei, la mai mare..
    Pt com 1……………………..ATAT MERITI

  5. dan timpa says:

    Bravo, Andrei!Succes in viitor!

  6. Doru Sabau says:

    Felicitari!Bafta in continuare

  7. Multumesc mult pentru vorbele de bine. Doru, Felicitari pentru etapa de vineri !!!

  8. Oros Bogdan says:

    Felicitări Andrei!!!

Spune-ti parerea

*