voiajori

Sabau Doru, este unul dintre columbofilii judetului Bihor cu care nu te plictisesti niciodata. Mare cunoscator al povestilor columbofile cu final fericit atat din Ungaria cat mai ales din Romania, Doru, este si cenzorul FNCPR.
Dupa primul Cegled la pui unde o clasare in primii 10 dadea sperante, iata ca la etapa a doua Doru Sabau zdrbeste pur si simplu concurenta.
Locul 1 Crescatori si 25 din 34 clasati (procent care s-ar putea sa creasca dupa introducerea Clunului Beius), si cu 25 de porumbeii cronomentrati in 9 minute, Doru, obtine un rezultat de senzatie!!!
Pe langa ocupatie, crescatorie foarte frumosa se pare ca ultimele introduceri de la Olteanu Cosmin, Marius Tunduc si Zamfir Sorin i-si spun deja cuvantul in micuta crescatorie Sabau Doru.
Cei care dooresc sa il felicite pe Doru Sabau personal o pot face la telefon 0740177154

Adaugat pe 7 Sep 2015 de |  | 3,003 views

5 pareri la articolul “DORU SABAU – ORADEA – ETAPA DEMENTIALA LA PUI – CEGLED 2 – 174 KM – 4.09.2015”


  1. Fam Lucaci says:

    Felicitari Dorule, ai facut niste achiizitii bune de la 3 crescatori care detin pasari extraordinare, doi dintre ei au demonstrat lucrul acesta la nivel national. Cat despre al treilea cu siguranta in urmatorii 2-3 ani va fi din nou pe podiumul judetean, doar sa-si gaseasca locul ideal in plasarea crescatoriei, si sa fie stabil in practicarea unui program.
    Iti doresc mult succes in continuare, cu siguranta nu va fi usor, ai minim doi concurenti care vor merge pan la capat si nu oricum ci in forta, fac referire la Bondar si bineinteles Satac, la care-i cunosc bine programul, si care in urmatoarele 3 etape va juca bine, va lega norma crescator pui, pasare.
    Stiu ca esti un baiat destept si ca atare te vei pregati.
    Cu prietenie unul caruia nui-e greu sa felicite un jucator care joaca bine.

  2. Doru Sabau says:

    Multumesc.Eu personal nu consider relevant concursurile cu puii dar toate concursurile au frumusetea lor, cind ai si material adecvat parca totul e m-ai usor. Multumesc si celor care m-au sunat.

  3. Oros Bogdan says:

    Felicitări Doru!!!

  4. Mihuti Alin says:

    Felicitari !!!

  5. ioan says:

    Da Doru este destept Lucaci, tu in schimb esti limbut si ti place polologhia si spamul…cand ne intalnim sa ti dau un pachet de servetele, CADOU.

Spune-ti parerea

*